صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

امام جمعه کرمان: واردات کالای لوکس آفت بزرگ در اقتصاد است

۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۷:۱۰
کد خبر: ۶۷۴۶۸۱
نماینده ولی فقیه در استان کرمان ضمن انتقاد از واردات کالای لوکس آن را یکی از آفت‌های بزرگ در اقتصاد دانست و گفت: ما نباید منابع محدود ارزی خودمان در داخل کشور را صرف واردات کالا‌های لوکس کنیم.
حجت الاسلام حسن علیدادی‌سلیمانی در گفت‌وگو با میزان، ضمن انتقاد از واردات کالای لوکس آن را یکی از آفت‌های بزرگ در اقتصاد دانست و بیان کرد: واردات این نوع کالا به ویژه در بحبوبه بحران‌های ارزی و در اثر تحریم‌ها که بسیاری از منابع ارزی ما در بانک‌های خارجی بلوکه شده واقعا غیر معقول است.
 
نماینده ولی فقیه در استان کرمان گفت: ما نباید منابع محدود ارزی خودمان در داخل کشور را صرف واردات کالا‌های لوکس کنیم. این یک جفای بزرگ در اقتصاد ملی است و باید با آن مقابله کرد.
 

رهبر معظم انقلاب دوم شهریور سال جاری در دیدار با هیئت دولت فرمودند: «یکی مسئله‌ واردات بی‌رویّه است که ما مکرّر روی این تکیه کرده‌ایم. تولیدکنندگان مکرّر نامه می‌نویسند، شکایت می‌کنند، مراجعه می‌کنند، با بعضی از این‌ها در تلویزیون مصاحبه می‌شود و ذکر می‌کنند؛ [مثلاً]کارخانه‌ای است، یک کالایی را که مورد نیاز کشور هم هست دارد تولید می‌کند، چشمش به دست مشتری داخلی است -خیلی از مواقع هم این مشتری خود دولت است- در این هنگام می‌بینند که همین کالا از یک طریقی از خارج وارد می‌شود! حالا ممکن است با امکانات بهتری، مثلاً با قیمت ارزان‌تری، امّا موجب ورشکستگی این تولید می‌شود. این واردات بی‌رویّه چیز خیلی خطرناک و مهمّی است. گاهی اوقات این واردات، واردات لوکس است؛ یعنی هیچ نیازی به آن نیست. شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار -این جور گزارش شد به ما- مصرف شده! البتّه بخش خصوصی این کار را میکند، منتها بایستی دولت جلوی این را بگیرد. این یکی از مانعها».

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *