صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آخرین خبر‌ها از سینما در روزی که گذشت

۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۵:۰۱
کد خبر: ۶۷۴۶۰۷
سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند.
 - سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال بعد از تعطیلات دهه ماه محرم بار دیگر سینماها بازگشایی خواهند شد، سینمایی که ماه‌های نگران کننده‌ای را پشت سر گذاشته و امیدی به ادامه سال جاری ندارد.

سینما، اما از تیر ماه ۹۹ با بازگشایی سالن‌ها روبرو شد، اتفاقی که توانست در بدو امر امید تازه‌ای به علاقمندان به این هنر ببخشد، اما در نهایت با موج دوم بیماری بار دیگر هنر هفتم با افت در عرصه تولید و نمایش روبرو شد.

«مسخ در مسلخ» به ایتالیا می‌رود

آخرین خبر‌ها چهل و دومین جشنواره بین‌المللی «اِفِبو» از تاریخ ۲۹ نوامبر تا ۵ دسامبر ماه مصادف با ۹ تا ۱۵ آذرماه در شهر پالرمو ایتالیا برگزار می‌شود و فیلم سینمایی «مسخ در مسلخ» به کارگردانی جواد دارایی در بخش مسابقه فیلم‌های اول و دوم این جشنواره به نمایش گذاشته می‌شود و برای دریافت جایزه ویژه این بخش با ۶ فیلم دیگر رقابت می‌کند.

جشنواره «افبو» امسال اکثر بخش‌های خود را به دلیل شیوع ویروس کرونا آنلاین برگزار می‌کند اما صفحات نمایش، جلسات و مراسم اعطای جوایز را در تئاتر فیلم و در حضور مخاطب با حفظ فاصله اجتماعی برگزار می‌کند.

جشنواره «افبو» در تاریخ ۲۶ نوامبر مصادف با پنجشنبه ۶ آذرماه طی یک کنفرانس مطبوعاتی زنده، فیلم‌های منتخب این دوره را اعلام می‌کند.

جشنواره فیلم «افبو» تمرکز بر فیلم‌هایی که مبتنی‌بر آثار ادبی و آثاری که روابط دیرینه ادبیات و سینما نقش داشته باشند متمرکز است.

دیگر عوامل این فیلم عبارتند از تهیه‌کننده: مهدی کوه زاده، نویسنده و کارگردان: جواد دارایی، مشاور کارگردان: امیر سیدی، امیر فخرالدین صفارنیا، مدیر فیلمبرداری: جواد دارایی، تدوینگران: ملیکا بلالی، جواد دارایی، طراح صحنه و لباس: حسین حاج ابراهیمی، دستیاران صحنه و لباس: رامین محمدی، شقایق عیوضی، عباس یاراحمدی، آهنگساز: پیام آزادی، طراحان و ترکیب صدا: حسین قورچیان، صدابردار: احمد اردلان، دستیار صدا: اسفندیار سلطان‌زاده، طراح گریم: مهسا خوش سلوک، مجریان گریم مهدی معینی، مهرسا خوش سلوک، بازیگران: فریبا طالبی، سعید احمدی، فریبا ترکاشوند، فوژان احمدی، مهشید خسروی، ایمان صراف، آرزو بلالی دهکردی، فرحناز منافی ظاهر، رحمت شکرخنده، سارینا یوسفی، محمد اقلیمی بابانظر، امیر عباس قضایی، آوین کوه زاده، عسل شکری، خورشید حق مرادی، وانیا علیزاده، نادیا کلیوند، مدیر تولید: فرزین فرزدنیا، جانشین تولید: علی اکبر صادقی، دستیاران تولید و تدارکات: مهدی محمد پور، علیرضا حیدری، دستیار و مشاور تهیه: ایمان صراف، برنامه ریز: امیر سیدی، دستیاران کارگردان: رعنا جوادی، نیلوفر بلالی دهکردی، سجاد دارایی، دستیار اول فیلمبردار: محمد حسینی، گروه فیلمبرداری: امیر علیپور، صادق ربعی زاده، امیر گودرزی، وحید دوربین هاوستین، اپراتور دوربین: مرتضی یگانه، منشی صحنه ملیکا بلالی، جلوه‌های ویژه بصری: ملیکا بلالی، استودیو روف نیویورک، اصلاح رنگ: گلومه روچرون، استودیو تکنی کالر نیویورک، طراح کانسپت (concept) و استوری‌بورد و پوستر : ملیکا بلالی، مدیر تولید بین‌الملل: گابریل بروسن، محصول مشترک، ایران، آلمان، کانادا.

مستند «کودکی ناتمام» آماده پخش شد

مستند «کودکیِ ناتمام» نام فیلم جدید ناصر صفاریان است که درباره شعر کودک در سال‌ها و فضای پس از انقلاب ساخته شده است.

علی‌اکبر زین‌العابدین (پژوهش‌گر و نویسنده کودک) با همراهی صفاریان امور پژوهشی و گفت‌وگوهای فیلم را انجام داده و مصطفی رحمان‌دوست، علی‌اصغر سیدآبادی، شکوه قاسم‌نیا، ناصر کشاورز و بیوک ملکی، به عنوان صاحب‌نظر و شاعر کودک و نوجوان در فیلم حضور دارند.

صفاریان که پیش از این، به‌جز ساخت مستندهایی درباره فروغ فرخ‌زاد و احمدرضا احمدی و…، مستند «شب شیدایی» را هم درباره تاریخ ترانه در ایران ساخته است، درباره فیلم جدیدش گفت: قصدم این بود که فیلمم درباره سیر تاریخی شعر کودک در ایران باشد و روایتِ این مسیر در دل تاریخ و مبتنی بر نگاهی تحقیقی و اطلاع‌رسان. بر همین خط اصلی هم پیش رفتیم و آبان‌ماه نودوهفت بود که تدوین‌مان نهایی شد؛ ولی در گذر زمان، حالا می‌خواستم فیلم چیز دیگری باشد و چیز دیگری بگوید. ماه‌ها با خودم کلنجار رفتم و تردید داشتم که فیلم را تمام‌شده حساب کنم یا دوباره بروم سراغش. در نهایت، آن نسخه را که به لطفِ دوستِ تدوین‌گر، سلمه اربابون، فیلم بدی هم نشده بود ولی از حیث محتوا به دلم نمی‌نشست کنار گذاشتم و نسخه جدیدی را در کنار دوست تدوین‌گر دیگری آماده کردیم؛ نسخه‌ای که دیگر روایت‌گرِ سیرِ تاریخی نیست و علاوه بر مطرح کردن حرف‌هایی درباره شعر کودک، درباره حال و هوا و فضای شعر کودک در سال‌های مورد نظر است.

وی که تهیه‌کنندگی این فیلم را هم، مانند آثار پیشینش خودش به عهده دارد افزود: این روزها در حال آماده‌سازی مقدمات عرضه فیلم هستم و پس از پایان دوره چهارساله تولید فیلم، در میانه اوج و فرود کرونا منتظر روزنه‌ای هستم تا امکان نمایش مناسب فراهم شود.

صفاریان ادامه داد: از سال ۱۳۹۵ تاکنون (۱۳۹۹) مشغول به ساخت فیلم هستم که مدت زمان آن هم ۵۴ دقیقه است. عوامل ساخت مستند «کودکیِ ناتمام» عبارتند از: طرح و کارگردانی: ناصر صفاریان، پژوهش و گفت‌وگو: علی‌اکبر زین‌العابدین با هم‌راهیِ ناصر صفاریان، تدوین: بابک بهرام‌بیگی، تصویر: رضا عبیات، پالایش و هم‌آهنگیِ تصویر: رضا تیموری، صدا: مازیار شیخ‌محبوبی، پالایش و هم‌آهنگیِ صدا: مهرشاد ملکوتی، عکس: پریسا پرستویی، با حضور: مصطفی رحمان‌دوست، علی‌اصغر سیدآبادی، شکوه قاسم‌نیا، ناصر کشاورز و بیوک ملکی.

نامزدی فیلمنامه «خوابِ بیدار» در جشنواره فیلم‌های آسیایی آمریکا

فیلمنامه «خوابِ بیدار» (Sleep No More) به نویسندگی ایمان داوری، در ششمین حضور بین‌المللی خود نامزد دریافت جایزه الماس طلایی بهترین فیلمنامه از جشنواره فیلم‌های آسیایی لس‌آنجلس آمریکا شد.

دومین دوره این جشنواره به علت شیوع کرونا به صورت آنلاین در لس‌آنجلس آمریکا برگزار خواهد شد.

ایمان داوری یکی از فیلمنامه‌نویسان و کارگردانان جوان و مستقل کشور است که تاکنون بیش از ده‌ها فیلمنامه کوتاه و بلند و همچنین فیلمهای کوتاه او در جشنواره‌ها و رویدادهای بین‌المللی حائز دریافت جایزه و همچنین راهیابی به مراحل نهایی فستیوال‌ها شده است.

«شکارچی» به جشنواره کانادایی می‌رود

فیلم کوتاه «شکارچی» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی دلاور دوستانیان در چهارمین حضور بین‌المللی خود در بخش اصلی جشنواره hecare کانادا اکران می شود.

«شکارچی» درامی عاشقانه - حادثه‌ای است که در دشتی به همین نام در هفتاد و پنج کیلومتری استان ایلام تصویربرداری شده‌است و روایتی داستانی دارد.

این مستند روایت عاشقانه‌ای از زندگی ۲ خزنده از خانواده سوسمارها به نام آگاماست که ورود یک شکارچی به قلمرو آنها نظم زندگی شان را به هم می‌زند.

این فیلم کوتاه که پیش از این در جشنواره های بین المللی ایتالیا، مجارستان و روسیه هم حضور داشته این بار در بخش اصلی جشنواره hecare کانادا به نمایش گذاشته می شود.  

این فستیوال محیط زیست انسانی (HECFF) رویدادی فرهنگی در کاناداست که منحصراً به آثاری با موضوعات مراقبت و حفاظت از محیط زیست و حقوق بشر اختصاص دارد و بخش ویژه ای را از امسال به کرونا اختصاص داده است.

«دختر» آماده نمایش شد

مراحل تولید و تصویربرداری فیلم «دختر» به تهیه کنندگی حمیدرضا علینژاد و کارگردانی علیرضا مهران به پایان رسید.

مراحل تدوین و پس تولید «دختر» که تصویربرداری آن پیش از شیوع کرونا انجام شده بود، به تازگی پایان یافته و این اثر آماده نمایش شده است. سجاد شهریاری نگارش فیلمنامه این فیلم کوتاه داستانی را برعهده داشته است.

در خلاصه داستان «دختر» آمده است: «همه جا را تاریکی پر کرده و رنج زخمی است ابدی که ماوایی برای التیامش در جهان ما وجود ندارد.»

مهدی زمین پرداز، علیرضا مهران، محمد موحدنیا، سکینه اصغرپور، مینوشه آبگینه چی، سلما سادات علوی و بهار قاسمی گروه بازیگران این فیلم را تشکیل می‌دهند.

همچنین سایر عوامل این پروژه عبارتند از جانشین تهیه کننده: احسان باقری، مشاور کارگردان: سجاد شهریاری، برنامه ریز: غزل قره باغی، گروه کارگردانی: شاهین زوار، آیلار شجری، فاطمه گوشه، منشی صحنه: آیناز شجری، مدیر تولید: مهدی رجبی، مدیر تصویربرداری: مصطفی سیفری، (دستیار اول: محمود اسکندری، دستیاران دوم: محمد رضایی، احمد قاسمی زاده، محمد قنبری،) طراح صحنه و لباس: امین جهانی، (دستیار اول: محمد شیدایی، دستیاران دوم: حامد شیدایی، سعید خزلی)، دستیار لباس: پانته آ نجفی، تدوین: سید محمد موسویان، مدیر صدابرداری: میثم یاردیلو، دستیار: سهیل صفاری، طراح گریم: باران گلدوست، مجری گریم: امید نوروزی، مدیر تدارکات: کامران نژاد آریا، جانشین تدارکات امین محمودی.

شانزدهمین جایزه «گرگم و گله می‌ برم» از جشنواره فیلم ایتالیا

به دنبال اعلام برندگان بخش بین‌الملل مسابقه رسمی این دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه کورتی پونته، پویانمایی «گرگم و گله می‌برم» از تولیدات سال ۲۰۱۸ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برنده بهترین فیلم انیمیشن شد.

این پویانمایی جایزه بهترین فیلم کوتاه انیمیشن جشنواره را به سبب سادگی، روانی و خوش‌آوایی دیداری و شنیداری که تجربه‌ی نمایش را به تماشا گذاشته است، دریافت کرد.

انیمیشن هشت دقیقه‌ای «گرگم و گله می‌برم» برگرفته از داستانی با همین نام نوشته‌ی افسانه شعبان‌نژاد از انتشارات کانون پرورش فکری است که با تکنیک انیمیشن دیجیتال در امور سینمایی کانون تولید شده است.

جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم کوتاه کورتی پونته که بخش عمده‌ی فیلم‌های خود را به کودکان و نوجوانان اختصاص داده امسال بخش کودک و نوجوان خود را به دلیل شیوع ویروس کرونا در دو بخش برگزار کرد.

بخش کودک و نوجوان سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت سال ۱۳۹۹ (۴ تا ۷ مه ۲۰۲۰) در منطقه پونته سان نیکولو استان پادووا در حوالی شهر ونیز ایتالیا برگزار شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *