صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۲:۵۰:۰۲
کد خبر: ۶۷۴۵۸۷
خورشت آلو اسفناج بسیار سالم و برای بدن مفید است. رایج‌ترین گوشت مصرفی در پخت خورشت آلو اسفناج گوشت گاو یا گوسفند است.
_ اکالابلاگ نوشت: خورشت آلو اسفناج یکی از خورش‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که بیشتر در مهمانی‌ها تهیه می‌شود. خورشت آلو اسفناج بسیار سالم و برای بدن مفید است. خورشت آلو اسفناج به واسطه اسفناجی که در آن استفاده می‌شود که سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی که برای تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوان مفید است. رایج‌ترین گوشت مصرفی در پخت خورشت آلو اسفناج گوشت گاو یا گوسفند است. البته می‌توان در این غذا از گوشت بوقلمون نیز استفاده کرد. اگر شما طرفدار غذا‌های گیاهی و بدون گوشت هستید، می‌توانید این غذا را بدون گوشت بپزید. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه خورشت آلو اسفناج را شرح می‌دهیم.
 

مواد لازم برای خورشت الو اسفناج

 
گوشت گوسفند: ۳۰۰ گرم
آلو خورشتی: ۲۰۰ گرم
اسفناج: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه
تره: ۲۰۰ گرم
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
 

دستور تهیه خورشت آلو اسفناج:

 
در مرحله اول برای تهیه خورشت آلو اسفناج (spinach)، پیاز‌ها را پوست بگیرد و بشویید. سپس آن‌ها را با یک چاقوی مناسب به صورت خلالی خرد کنید.
 
سپس یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و درون آن مقداری روغن بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. بعد از اینکه مقداری پیاز نرم شد، به آن زردچوبه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با پیاز و زردچوبه کاملاً مخلوط و یکدست شوند. تفت دادن را کمی ادمه دهید.
 
در مرحله بعد گوشت را که از قبل پاک کرده و شسته‌اید و بر روی تخته آشپزخانه با یک چاقوی تیز به ابعاد خورشتی خرد کرده اید را به قابلمه اضافه کنید. گوشت را تفت دهید تا رنگ آن سرخ شود و رنگش تغییر کند. بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد، ۳ پیمانه آب جوش را به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم پخته شود.
 
در گام بعدی سیر را پوست بگیرید و بشویید و به همراه دیگر پیاز باقیمانده به صورت نگینی خرد کنید. سپس یک تابه را انتخاب کنید و درون آن روغن بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود، سپس پیاز و سیر خرد شده را به تابه اضافه کنید تفت دهید و اجازه دهید تا مقداری نرم شوند.  
 
سپس اسفناج و تره را پاک کنید و بشویید و بر روی تخته آشپزخانه با یک چاقوی تیز به صورت ساطوری خرد کنید و آن را به تابه اضافه کنید. مقداری اسفناج و تره را تفت دهید تا رنگ آن‌ها تغییر کند و سرخ شوند. دقت کنید که سرخ کردن بیش از حد باعث از بین رفتن خواص سبزیجات می‌شود. بعد از اینکه گوشت را امتحان کردید و مطمئن شدید که نیم پر است، سپس سبزیجات را به قابلمه گوشت اضافه کنید و هم بزنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورشت با حرارت کم اجاق گاز کاملاً جا بیفتد و اصطلاحاً روغن بیندازد. بعد از اینکه گوشت‌های خورشت کاملا پخته شدند به قابلمه به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید.
 
برای اضافه کردن آلو‌ها به خورشت آن‌ها را حداقل نیم ساعت در آب بگذارید تا کاملاً خیس بخورند و سپس ۲۰ دقیقه پایانی آماده شدن خورشت آن را به قابلمه اضافه کنید؛ و در نهایت در لحظات پایانی آماده شدن خورشت آلو اسفناج برای ایجاد طعم بهتر می‌توانید یک قاشق غذا خوری آبلیمو تازه یا آبغوره به قابلمه اضافه کنید.  
 

نکاتی در تهیه خورشت آلو اسفناج:

 
اگر گوشت قرمز را دوست ندارید یا مشکل فشار خون دارید. می‌توانید از گوشت سفید مثل مرغ و یا بوقلمون استفاده کنید. فقط کافی است به جای گوشت گوسفند از ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کنید و سایر مراحل که در بالا گفته شد را دنبال کنید.
 
در مناطق شمالی کشور به خصوص گیلان در تهیه خورش آلو اسفناج از رب انار و گردو سابیده شده استفاده می‌کنند.   
 
اگر رژیم غذایی شما گیاهخواری است، می‌توانید در تهیه خورش آلو اسفناج، از گوشت استفاده نکنید و از همان مواد اولیه و روش تهیه استفاده کنید و فقط گوشت را حذف کنید.
 
برای افزودن عطر و طعم بی‌نظیر به خورشت آلو اسفناج، می‌توانید یک قاشق غذا خوری زعفران دم کرده در انتهای آماده شدن خورشت، به قابلمه اضافه کنید.
 
طرز تهیه خورشت آلو اسفناج که در بالا آن را توضیح دادیم برای چهار نفر به هنگام ناهار مناسب است. در صورت کم یا زیاد شدن افراد، نسبت مواد اولیه را تغییر دهید. البته می‌توانید مواد مورد علاقه خود به طور مثال آلو را به دلخواه و بدون در نظرگیری تعداد  افراد کم و زیاد کنید.
 

برچسب ها: سلامت طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *