صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لشکر گرسنگان آمریکایی زیر سایه جنگ قدرت سیاستمداران

۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۱:۴۹
کد خبر: ۶۷۴۵۴۵
در زمانی که اخبار انتخاباتی آمریکا تیتر یک رسانه‌های جهان است برخی از مقامات آمریکایی با هدف تخریب رقیب سیاسی شروع به اعلام اظهار نظر‌هایی کرده اند. اعلام وجود لشکر گرسنگان در آمریکا یکی از این اظهار نظر‌ها است، این خبر با هر هدفی از سوی مقامات بیان شده باشد خبری واقعی است که نشان می‌دهد میلیون‌ها نفر در آمریکا حتی به نان شب هم محتاج اند.
_ روزنامه وطن امروز نوشت: با گذشت ۱۲ روز از انتخابات آمریکا، نتیجه این انتخابات پرچالش همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و هر دو سوی انتخابات از طریق رسانه‌هایی که در اختیار دارند با به خیابان کشیدن هواداران‌شان می‌کوشند برنده نهایی انتخابات باشند.  
 
بایدن همچنان بر اساس آنچه رسانه‌های آمریکایی اعلام می‌کنند برنده انتخابات است و ترامپ هم این روز‌ها با امیدواری کمپین حقوقی خود برای پیروزی در انتخابات را پیگیری می‌کند.  
 
در میان صد‌ها خبری که هر روز از دعوای سیاسی بر سر نتیجه انتخابات آمریکا در رسانه‌های این کشور منتشر می‌شود، برخی اظهارنظر‌ها و سخنان مقامات آمریکایی هم هست که اگر چه با هدف تخریب رقیب سیاسی بیان می‌شود، ولی واقعیت‌هایی است که پرده از روی دیگر این درگیری‌های سیاسی برمی‌اندازد.  
 
لشکر گرسنگان آمریکایی، چه ترامپ باشد و چه بایدن، واقعیتی است که محصول مشترک هر دو جناح آمریکاست. هر وقت جناحی بر سر کار باشد نمایندگان جناح مقابل این واقعیت‌ها را بر صورت حریف می‌کوبند و برعکس.  
 

سندرز: میلیون‌ها نفر در آمریکا گرسنه هستند

 
داستان لشکر گرسنگان آمریکا از آن دست ماجرا‌هایی است که ردپای آن را فقط در زمان رقابت میان ۲ حزب غالب بر آمریکا آن هم در زمان انتخابات یا درگیری‌های سیاسی می‌توان یافت و در مواقع دیگر کمتر سخنی از میلیون‌ها نفری است که در آمریکا حتی در حد نان شب هم محتاجند. «برنی سندرز» در میان دموکرات‌ها جزو معدود افرادی است که در این باره اظهارنظر می‌کند و هم در زمان انتخابات و هم دیروز، البته صرفا در نقد جمهوری‌خواهان، دوباره به لشکر گرسنگان آمریکایی اشاره کرد.  
 
وی دیروز در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ای‌بی‌سی آمریکا گفت: برخی می‌گویند حزب جمهوری‌خواه نگران طبقه کارگر کشور است. واقعا من از شنیدن این مطلب تعجب می‌کنم. طی ۲ ماه گذشته ۳۵ میلیون نفر کار و شغل خود را از دست داده‌اند. امروز میلیون‌ها نفر در آمریکا گرسنه هستند. کارتن‌خواب‌ها غذایی برای خوردن ندارند. امروز مردم به خاطر مشکلات مالی نمی‌توانند به پزشک مراجعه کنند، حتی وقتی علائم ابتلا به ویروس کرونا دارند. افراد مسن در منازل‌شان منزوی شده‌اند و از نگرانی اوضاع آینده، چیزی نمانده که بمیرند.  
 
سندرز همان‌گونه که اشاره شد این سخنان را صرفا برای آنکه جمهوری‌خواهان را نقد کند بر زبان رانده و کمتر حرفی از وی در زمان ریاست‌جمهوری دموکرات‌ها مثلا دوره اوباماست. با این حال بر کسی پوشیده نیست لشکر گرسنگان آمریکایی یا تبعیض نژادی گسترده در آمریکا دستپخت مشترک هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه است و هر دو در زمینه کاهش آسیب‌ها ناموفق بوده‌اند.  
 

نانسی پلوسی: مردم نمی‌دانند چگونه اجاره خانه‌های‌شان را بدهند

 
نانسی پلوسی، رییس مجلس نمایندگان آمریکا دومین نفری بود که به وضعیت نابسامان اقتصادی مردم آمریکا اشاره کرد و گفت: مردم در سراسر آمریکا گرسنه هستند؛ گرسنگی صبر نمی‌شناسد؛ مردم در سراسر آمریکا بیکارند.  
 
وی افزود: مردم نمی‌دانند چگونه باید اجاره خانه‌های خود را در سراسر کشور پرداخت کنند.
 

ترامپ: میلیون‌ها رأی برای بایدن اضافه کردند

 
در همین حال رییس‌جمهوری آمریکا که به واسطه دعوای حقوقی به راه افتاده بر سر شمارش آرا و ۷۰ میلیون نفری که در انتخابات به وی رای دادند، خود را پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا می‌داند، همچنان در توئیت‌ها یا سخنرانی‌های فراوانش خود را پیروز انتخابات اعلام می‌کند و وعده پیروزی می‌دهد.  
 
ترامپ بامداد دیروز شنبه نخستین کنفرانس خبری خود پس از برگزار شدن انتخابات این کشور را در «رز گاردن» کاخ سفید برگزار کرد. وی در این کنفرانس خبری درباره زمامدار بعدی کاخ سفید گفت: زمان به ما خواهد گفت چه دولتی بر سر کار خواهد آمد و چه اتفاقی در آینده می‌افتد.  
 
ترامپ در ادامه به موضوع واکسن ویروس کرونا پرداخت و گفت: میلیون‌ها دز واکسن کرونا تولید و در تمام ایالت‌ها جز نیویورک که فرماندارش گفته به آن اعتماد ندارد، توزیع خواهد شد. رییس‌جمهور آمریکا اضافه کرد: واکسن کرونا تا ماه آوریل (فروردین) برای تمام شهروندان آمریکایی فراهم خواهد بود. وی در ادامه مدعی شد: آمریکا کمترین میزان مرگ‌و‌میر کرونا را در مقایسه با دیگر کشور‌های جهان دارد.  
 
ترامپ همچنین در مصاحبه با واشنگتن‌اگزماینر گفت: میلیون‌ها رأی در نبود ناظران ستاد انتخاباتی من، به آرا اضافه شده‌اند. ترامپ گفت: شمارش دستی از همه بهتر است... اگر آرا به صورت دستی شمرده شود فکر می‌کنم ما در جورجیا برنده خواهیم شد. ترامپ گفت: آن‌ها اجازه ندادند ناظران ما در ۲ ایالت میشیگان و پنسیلوانیا نظارت کنند. این مساله مهمی است. باید رأی‌هایی را که وقتی ناظران ما نبوده‌اند شمرده‌اند، دور بیندازند. ما به دادگاه رفتیم و قاضی دستور داد ناظران‌مان بازگردند، ولی این اتفاق ۲ روز بعد افتاد. ممکن است در این فاصله میلیون‌ها رأی اضافه شده باشد؛ میلیون‌ها رأی.  
 

دادستان نیویورک: واکسن نفرستید شکایت می‌کنیم

 
دادستان نیویورک هم دیروز تهدید کرد در صورتی که ترامپ به دنبال آماده شدن واکسن کرونا، این واکسن‌ها را به نیویورک ارسال نکند، از وی شکایت خواهد کرد. لتیتیا جیمز افزود: این چیزی نیست جز رفتار انتقام‌جویانه رییس‌جمهور ناتوانی که تلاش می‌کند از مخالفانش انتقام بگیرد.  
 

رد شکایات ترامپ در دادگاه پنسیلوانیا

 
اندکی قبل از آنکه ترامپ از وضعیت آرای خود در پنسیلوانیا بگوید و خواستار باطل شدن آرای به گفته وی تقلب‌آمیز شود، دادگاهی در شهر فیلادلفیای ایالت پنسیلوانیا ۵ شکایت حقوقی ستاد انتخاباتی ترامپ و جمهوری‌خواهان را که در آن مدعی بی‌نظمی و تخلف در آرای صندوق‌های پستی انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا شده بودند، رد کرد. تیم ترامپ و جمهوری‌خواهان در دادخواست‌های جداگانه‌ای، بیش از ۸ هزار و ۳۰۰ رأی در فیلادلفیا را به چالش کشیده و گفته بودند از آنجا که رأی‌دهندگان نام خود را در زیر امضا یا آدرس خود را روی پاکت رأی‌های پستی درج نکرده بودند، آرا فاقد ارزش قانونی است که دادگاه تمام این دادخواست‌ها را رد کرد. دادگاه در توضیح رد درخواست تیم ترامپ تأکید کرد شورای انتخابات فیلادلفیا، رأی‌دهندگان را به درج نام یا آدرس روی برگه آرای پستی ملزم نکرده بود، زیرا اطلاعات آن‌ها از قبل روی پاکت درج شده بود.  
 

نقشه راه ترامپ برای پیروزی

 
در اینکه ترامپ خود را برنده انتخابات آمریکا می‌داند و برای دست یافتن به این سمت تلاش‌های فراوانی را هم آغاز کرده شکی نیست و با وجود برخی تحلیل‌ها وی چندان هم برای پیشبرد اهداف خود دست بسته نیست. این موضوع آنقدر جدی است که رسانه‌های حامی دموکرات‌ها مثل نیویورک‌تایمز هم از آن نوشته‌اند. در همین ارتباط این روزنامه نوشت: ترامپ با دستیاران ارشدش درباره طرحی برای جایگزین کردن الکتور‌های مجمع گزینندگان در ایالت‌های کلیدی با افراد وفادار به خودش رایزنی کرده است. نیویورک‌تایمز نوشته این نقشه بر اساس این فرض طراحی شده که مجالس ایالتی با نادیده گرفتن نتیجه آرای مردمی، الکتور‌هایی را به مجمع گزینندگان بفرستند که رأی خودشان را به ترامپ بدهند. نیویورک‌تایمز نوشته این طرح با آنکه از لحاظ عملی امکان‌پذیر است، به صورت گسترده توسط کارشناسان رد شده است. روزنامه نیویورک‌تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش داد دونالد ترامپ روز چهارشنبه در جلسه‌ای، مشاورانش را درباره این طرح تحت فشار قرار داده است.  
 

طعنه بایدن به مدیریت کرونایی ترامپ

 
در همین حال جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری که حالا بر اساس اعلام رسانه‌ها خود را پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا می‌بیند، در روز‌های پس از انتخابات تلاش کرده کمتر مواجهه مستقیمی با ترامپ داشته باشد و بیشتر روی موضوعاتی، چون کرونا و اهمیت انتقال قدرت در زمان معین و... سخن بگوید. بایدن دیروز بار دیگر با تاکید بر اینکه او رییس‌جمهور منتخب آمریکاست، در ۲ پیام توئیتری درباره شدت گرفتن موارد ابتلا، بستری و کشته شدن افراد بر اثر ابتلا به ویروس کرونا بشدت هشدار داد. وی در ۲ پیام توئیتری نوشت: من درباره افزایش گزارش شده درباره موارد ابتلا، بستری شدن و تلفات «کووید-۱۹» بشدت نگرانم. این بحران، به پاسخ قوی و فوری دولت فدرال نیاز دارد که در حال حاضر متاسفانه وجود ندارد. بایدن در توئیت دوم با مخاطب قرار دادن مردم و همچنین دونالد ترامپ، رییس‌جمهور آمریکا تصریح کرد: من رییس‌جمهور منتخب هستم، اما تا سال آینده رییس‌جمهور نیستم. «کووید-۱۹» توجهی به تاریخ‌های تقویم ندارد و همین حالا دارد افزایش پیدا می‌کند. همین امروز توسط دولت کنونی به اقدام فوری نیاز است.
 
 
 
 
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *