صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیام رییس سازمان امدادونجات به‌مناسبت روز جهانی یادبود قربانیان حوادث جاده‌ای

۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۱:۱۶
کد خبر: ۶۷۴۵۱۹
رییس سازمان امدادونجات در پیامی به‌مناسبت روز جهانی یادبود قربانیان حوادث جاده‌ای نوشت: «روز ۱۷نوامبر به‌عنوان «یادبود قربانیان حوادث جاده‌ای» نام‌گذاری شده تا با مرورِ آلامِ خانواده‌های داغ‌دیده، بر عوامل کاهشِ تلفاتِ ناشی از تصادفات تاکید شود. یکی از این موارد فرهنگ‌سازی است. درواقع آموزش می‌بایست از کودکی آغاز شود تا بتوانیم فرهنگِ دُرستِ رانندگی و احترام به قوانین را در جامعه گسترش دهیم و شاهد کاستن از آمار تلفات ناشی از تصادفات باشیم.»

- متن پیام مهدی ولی پور به‌مناسبت روز جهانی یادبود قربانیان حوادث جاده‌ای  به شرح زیر است:

«سال گذشته ۱۶هزار و ۹۴۷نفر در حوادث جاده‌ای جان باختند. در زمان وقوع تصادف ۴۳.۳درصد از افراد راننده‌ی وسیله‌ی نقلیه،  ۲۰.۸درصد عابر پیاده و ۳۵درصد سرنشین یا ترک وسیله‌ی نقلیه بوده‌اند.  این آمار نشان می‌دهد که تصادفات جاده‌ای سومین‌عاملِ مرگ‌و‌میر در ایران است.

البته این موضوع یک بحرانِ جهانی محسوب می‌شود.  با توجه به آمار‌های بین‌المللی،  مرگ‌های جاده‌ای ۲۵درصد از کلِ مرگ‌های ناشی از جراحت‌ها به‌حساب می‌آیند. هرسال بیش‌از یک‌میلیون و ۳۰۰هزار نفر در حوادث رانندگی جانِ خود را از دست می‌دهند. این رقم‌ها زمانی بحرانی‌تر به‌نظر می‌آید که متوجه شویم تعداد جوانان بین ۱۵ تا ۲۹ساله که هر سال به‌علت تصادفات کُشته می‌شوند،  در مقایسه با مرگ بر اثر بیماری‌هایی مثل اچ‌ای‌وی،  ایدز، مالاریا و سل بیش‌تر است.

به‌همین‌خاطر روز ۱۷نوامبر به‌عنوان «یادبود قربانیان حوادث جاده‌ای» نام‌گذاری شده تا با مرورِ آلامِ خانواده‌های داغ‌دیده،  بر عوامل کاهشِ تلفاتِ ناشی از تصادفات تاکید شود. یکی از این موارد فرهنگ‌سازی است. درواقع آموزش می‌بایست از کودکی آغاز شود تا بتوانیم فرهنگِ دُرستِ رانندگی و احترام به قوانین را در جامعه گسترش دهیم و شاهد کاستن از آمار تلفاتِ ناشی از تصادفات باشیم.  به‌این‌ترتیب حوادث جاده‌ای قابل‌پیشگیری می‌شود. این موضوع با همکاریِ بخش‌های دولتی و غیردولتی تحقق پیدا می‌کند.

امیدواریم با افزایش آگاهی از خسارات ناشی از حوادث جاده‌ای و پیامد‌های دل‌خراشی که به‌دنبال دارد،  برای حل بحران ایمنیِ جاده‌ای گام‌های موثری برداریم و باعث نجاتِ جانِ بسیاری از هم‌نوعان‌مان شویم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *