ترامپ، انتخابات ۲۰۲۰ و بالا گرفتن دو دستگیها در جامعه آمریکا
نیویورک تایمز در گزارشی ضمن اشاره به بالا گرفتن دو دستگیها در جامعه آمریکا، میگوید که انتخابات ۲۰۲۰ به این موضوع دامن زده است.
– این حقیقت که دو دستگی در میان مردم آمریکا وجود دارد بار دیگر در انتخابت ریاست جمهوری این کشور نمایان شد.
«نیویورک تایمز»، در گزارشی ضمن این مطلب، مینویسد «آمریکا بر اساس تضاد بر سر ارزشها تاسیس و بنا شده است؛ نقش دولت، شکاف بین کلیسا و دولت، حدود آزادیهای فردی و غیره؛ مردم آمریکا مردمی هستند که بر سر ارزشها با یکدیگر در تنش دائمی هستند. »
نگارنده این گزارش میافزاید «این مبارزه بی پایان ممکن است گاهی اوقات پوچ به نظر برسد، مثل اینکه شما دائما تخته سنگی را به بالای تپه هُل دهید، اما در انتها این تخته سنگ فقط سقوط کند؛ مردم از نظر جسمی و روحی خسته شده اند و این یعنی آمریکایی بودن.»
«نیکلاس کریستوف»، کارشناس سیاسی، میگوید «واقعا تعجب آور است که مردمی که ۴ سال مشکلات ریاست جمهوری ترامپ از جمله وضعیت کووید-۱۹، دروغهای بی پایان او و حملات بی پایانش به پایههای علمی را دیده اند چگونه در این ابعاد وسیع و بیش از پیش به او رای داده اند.»
به گفته برخی کارشناسان، تنها دلیل این امر این است که ترامپ به عنوان تنها وسیله برخی آمریکاییها برای مقاومت در برابر جریان گسترده فرهنگی که رسانه ها، دانشگاه ها، شرکت های آمریکایی، هالیوود، ورزشهای حرفه ای، بنیادهای بزرگ و تقریبا همه چیز را در بر گرفته است، در دسترس است.»
حال در طرف دیگر دموکراتها حضور دارند که از نظر عقیدهای در برخی موارد با جمهوریخواهان مخالف هستند و ضد آنها موضع گیری میکنند.
حال با توجه به ریاست جمهوری احتمالی جو بایدن، اگر او قصد داشته باشد برای بهبود دو دستگی وحشتناکی که مردم آمریکا را آزار میدهد اقدامی کند، نه تنها باید به ویرانیهای به جا مانده از ترامپ رسیدگی کند، بلکه باید مواظب افراطیهای چپ گرا و کسانی باشد که خود را «مترقی» مینامند، باشد.
اختلافات در آمریکا بسیار عمیق و آشتی ناپذیر است؛ همچنین یک شکاف گستره روستایی و شهری وجود دارد؛ این اختلافات، آمریکا را عمیقا دو دسته کرده و با ریاست جمهوری ترامپ، این دو دستگی بیش از پیش تشدید شده است.
«نیویورک تایمز» در پایان مینویسد «یک قرن و نیم پیش آمریکا بر سر موضوعاتی که به طرز دردناکی مشابه این مسائل بود، به جنگ داخلی رسیده بود؛ دو دستگی در این کشور زخمهای عمیقی بر جای میگذارد که بهبود نخواهد یافت.»
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *