صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حفظ امنیت رژیم صهیونیستی؛ اولویت آمریکا در دوران بایدن

۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۰:۰۴
کد خبر: ۶۷۴۲۴۸
دسته بندی‌: سیاست
کارشناس مسائل شبه با بیان اینکه حفظ امنیت رژیم صهیونیستی یکی از اولویت‌های اساسی آمریکا است، گفت: این حفظ امنیت را گاهی اوقات ترامپ از طریق انتقال سفارت امریکا به بیت المقدس انجام می‌دهد و ممکن است بایدن همین روند را به شیوه‌های کاری دیگری ادامه دهد.
نوذر شفیعی در گفت‌وگو با میزان، درباره رویکرد آمریکا با روی کار آمدن بایدن نسبت به کشور‌های منطقه، اظهار داشت: یک سری سیاست‌هایی در آمریکا وجود دارد که پایه‌ای است؛ یعنی این سیاست‌ها با تغییر رؤسای جمهور عوض نمی‌شود، فقط ممکن است کم یا زیاد شود.

کارشناس مسائل شبه قاره درباره ادامه کمک به عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با کشور‌های عربی منطقه توسط آمریکا، تصریح کرد: به طور کلی حفظ امنیت رژیم صهیونیستی یکی از اولویت‌های اساسی آمریکاست.

شفیعی اضافه کرد: این حفظ امنیت را گاهی اوقات آقای ترامپ از طریق انتقال سفارت امریکا به بیت المقدس و همین طور وادار کردن کشور‌های عربی به برقراری مناسبات با اسرائیل تامین می‌کند، آقای بایدن ممکن است همین روند را به شیوه‌های کاری دیگری ادامه دهد.

وی با بیان اینکه اگر بایدن به جای ترامپ بود، گفت: شاید تصورش این بود که اگر پایتخت را از اورشلیم به بیت المقدس انتقال بدهیم ممکن است حساسیت‌های جهان اسلام را تحریک کنیم.

کارشناس مسائل بین‌الملل افزود:، اما ترامپ خیلی مقید و معتقد به این تحلیل‌ها نیست. اما به هرحال هر دو در جهت تامین امنیت اسرائیل کار خواهند کرد، ولی شیوه‌های آن‌ها ممکن است متفاوت باشد.

شفیعی ابراز داشت: این بخش از تلاش‌های آمریکا که به بهبود مناسبات رژیم صهیونیستی و کشور‌های عربی کمک می‌کند، حتماً بایدن نیز این مسیر را تعقیب خواهد کرد.

کارشناس مسائل شبه قاره با اشاره به سیاست‌های عربستان با روی کار آمدن بایدن گفت: عربستان نیز وارد این درگه خواهد شد. اما به دلیل اینکه کشوری کلیدی در جهان اسلام بوده و به دلیل اینکه حساسیت‌هایی که نسبت به کشور‌های بزرگ در جهان اسلام وجود دارد، نسبت به کشور‌های کوچک وجود ندارد، اندکی با ملاحظه و تاخیر به روند بهبود مناسبات با رژیم صهیونیستی خواهد پیوست. ممکن است این عمل دیر و زود داشته باشد؛ ولی بعید است این اتفاق نیفتد.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *