صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اسکناس‌ها می‌توانند ویروس کرونا را انتقال دهد؟

۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۰:۰۲
کد خبر: ۶۷۳۷۷۶
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اشیاء و سطوح یا تبادل کاغذ یا اوراق بهادار بین مردم راه عمده محسوب نمی‌شوند، اما هر گونه احتمال انتقال بیماری دور از انتظار نیست.
_ ایرنا نوشت: دکتر «مسعود مردانی» در پاسخ به این سوال که آیا تبادل کاغذ و اوراق بهادار بین بانک‌ها و دستگاه‌هایی که به صورت مستقیم با مردم ارتباط دارند تا چه میزان احتمال انتقال ویروس کرونا به افراد سالم را دارند، افزود: اشیاء و سطوح یا تبادل کاغذ یا اوراق بهادار بین مردم راه عمده محسوب نمی‌شوند، اما هر گونه احتمال انتقال بیماری دور از انتظار نیست.
 
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه برای جلوگیری و کاهش احتمالی انتقال ویروس کرونا از طریق اسکناس یکی از کشور‌های خارجی اقدام به ضدعفونی کردن اسکناس‌های خود کرد، اما این روش راه مناسبی به نظر نمی‌رسید، گفت: هر شی که آلوده به ویروس کرونا باشد امکان انتقال این بیماری را دارد.
 

ریز قطرات تنفسی معلق در هوا از جدی‌ترین راه‌های انتقال کرونا

 
وی تصریح کرد: بر اساس جدیدترین دستاورد‌های پزشکی در زمینه راه‌های انتقال ویروس کرونا، ریز قطرات تنفسی معلق در هوا (آئروسل) حتی تا ۱۰۰ مایکرو نیز می‌توانند سبب انتقال این بیماری شوند.
 
دکتر مردانی با تاکید بر اینکه ریزقطرات تنفسی (ذرات خیلی ریز همانند اسپری) می‌تواند در هنگام صحبت کردن افراد آلوده به کرونا در هوا منتشر و سبب انتقال به دیگران شود، افزود: بیشترین راه انتقال ویروس کرونا به دیگران به صورت هوابرد انجام می‌گیرد.
 
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص استفاده از شیلد نیز گفت: شیلد و عینک‌های مناسب در جلوگیری از نفوذ کرونا از طریق چشم حدود ۵۰ درصد تاثیرگذار است و افرادی که در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها فعالیت می‌کنند باید برای جلوگیری از آلودگی از شیلد یا عینک‌های مناسب را جدی بگیرند.
 

مواد غذایی روباز احتمال انتقال کرونا را دارند

 
دکتر مردانی با بیان اینکه انسان عاقل آنست که با توجه به شرایط موجود دست‌های خود را به صورت مکرر با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه شست وشو دهد، اظهار داشت: مردم مراقب غذای روباز که در محیط‌های مختلف عرضه می‌شود باشند، زیرا اینگونه مواد غذایی در صورت آلودگی احتمال انتقال ویروس کرونا را نیز دارد.
 
این پزشک متخصص همچنین با تاکید بر رعایت هرچه بیشتر پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم گفت: پمپ بنزین، بیمارستان، مهمانی‌های خانوادگی، جشن‌های نامزدی، عروسی و تولد و هر مکانی که احتمال تجمع مردم در آن وجود دارد از آلوده‌ترین مکان‌ها به شمار می‌رود که مردم باید حساسیت بیشتری برای مراقبت از خود در اینگونه مکان‌ها نشان دهند.
 
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *