اراذل و اوباش چگونه سطح بندی میشوند؟
سرهنگ سعید راستی در گفتوگو با میزان گفت: بر اساس دستورالعملهای نیروی انتظامی، فردی که برای تکرار یک مرحله از شرارت دستگیر میشود، باید در سطح بندی پلیس قرار داده شود. به این معنا که فرد به مراکز پلیس احضار میشود و یک شناسنامه برای فرد ایجاد شده و بر اساس تعدد جرم هایش به او یکی از سطوح یک تا سه اراذل و اوباش تعلق میگیرد.
وی درباره جزئیات این سطح بندی پلیس افزود: فرض کنید یک نفر برای دفعه اول به جرم شرارت دستگیر میشود. اگر این فرد برای بار دوم برای همین جرم دستگیر شود، به مراحل سطح بندی ما وارد میشود و در ابتدا در سطح سه قرار میگیرد.
این مقام انتظامی اظهار کرد: پس از گذراندن مجازات این سطح، اگر متهم مجددا این جرم را انجام دهد، وارد سطح دو میشود. در این سطح پلیس و مراجع قضایی با فرد مجرم برخوردهای شدیدتری انجام خواهند داد.
رییس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با اشاره به سطج یک اراذل و اوباش گفت: اگر متهمی مرتبا به جرائم خود ادامه دهد، نوچه پروری کند، سایر متهمان را دور خود جمع کند، هدایت نزاع و درگیریها را بر عهده گیرد و عامل ایجاد رعب و وحشت در مردم شود، وارد سطح یک پلیس میشود.
سرهنگ راستی درباره برخورد با این اراذل سطح یک اظهار کرد: پس از گذراندن دوران محکومیت، این افراد شدیدا تحت رصد و کنترل پلیس قرار میگیرند. همچنین برخورد پلیس و مراجع قضایی و مجازاتی که برای آنها در نظر گرفته میشود، بسیار شدیدتر خواهد بود. همچنین ممکن است همانند سایر اراذل و وباش سطح یک، به عنوان مجرم در سطح شهر گرداننده شوند.
خبر خوب پلیس برای اراذل و اوباشی که دیگر شرارت نمیکنند
رییس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی پایتخت گفت: بر اساس ضوابط پلیس، اراذل و اوباشی که بر اساس سطح، مدت زمان خاصی، به هیج یک از اقدامات شرورانه نپردازند و در واقع زندگی عادی خود را پیش بگیرند، پایش میشوند، به این معنا که اط سطوح پلیس حذف و کنترل و رصد آنها کاهش مییابد.
سرهنگ راستی در پاسخ به این سوال که رصد و کنترل پلیس چگونه است، افزود: این افراد در مدت زمان خاصی به پلیس احضار میشوند و باید درباره تمام اقدامات خود و دوستانشان اطلاعاتی به پلیس ارائه کنند. همچنین وضعیت شغلی آنها نیز رصد میشود.
انتهای پیام/