صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رقابت ترامپ و بایدن و مروری بر ناهنجاری‌های نظام حاکمیتی آمریکا

۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۰۵:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۷۳۶۳۰
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، پرده از واقعیت های پنهان عرصه سیاست داخلی این کشور برداشت.
- ماجرای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، بسیاری از ناهنجاری‌هایی که در آمریکا بر آنها، سرپوش گذاشته شده بود، آشکار کرد.
 
دونالد ترامپ، یک رییس جمهور متفاوت برای آمریکاست؛ اگرچه این تفاوت تنها در ظاهر است و در عالم سیاست هر آنچه که در نظام حاکم آمریکا تعبیه و تصویب شده از سوی همه روسای جمهور این کشور لازم الاجراست.
 
ترامپ در دوران چهار سال ریاست جمهوری خود بر آمریکا، دست به کار‌هایی زد که روسای جمهور پیشین با این صراحت و روشنی انجام نمی‌دادند؛ ترامپ هر چه هست، زاییده نظام لیبرال سرمایه داری آمریکاست و در همین فضا پرورش یافته است.
 
اما اینکه از میان چندین رییس جمهور آمریکا تنها ترامپ فردی غیرقابل پیش بینی، دیوانه، ناهنجار و دارای مشکلات روحی روانی معرفی شود، بی انصافی است؛ همه روسای جمهور آمریکا داراری ویژگی‌ها ناهنجار بوده و هستند.
 
کارکرد‌های هر یک از روسای جمهور پیشین آمریکا دارای ویژگی‌های کاملا ناهنجار است که در طول دوران ریاست جمهوری از خود بروز داده‌اند.
 
اگر جو بایدن هم رییس جمهور آمریکا شود، او نیز از خود رفتار‌هایی بروز خواهد داد که نشان از ناهنجاری‌هایی است که در سازمان نظام حاکمیتی آمریکا نهادینه شده است.
 
آیا تصور می‌شود که با پیروزی جو بایدن و به دست گرفتن کاخ سفید از سوی او تیم همراهش، رفتار‌های آمریکا منطقی، معقول و به هنجار خواهد شد؟
 
اگر بخواهیم به گذشته دورتر بازگردیم، جنگ ویتنام را می‌توان فاجعه آمیزترین جنگی دانست که آمریکایی‌ها علیه یک کشور دیگر به راه انداختند و هزاران نفر از مردم این کشور را قتل عام کردند و سرانجام یک ویرانه بجا گذاشته و به کشور خود بازگشتند.
 
جنگ علیه ایران در دوران ریاست جمهوری «جیمی کارتر» آغاز شد و «رونالد ریگان» نیز در دوران ریاست خود از رژیم صدام حمایت کرد.
 
جنگ علیه صدام در دوران ریاست جمهوری «جورج بوش» آغاز شد و جنگ علیه افغانستان از سوی آمریکا بیش از ۲۰ سال است که ادامه دارد.
پلیدی دولت‌هایی مانند آمریکا که با نظام لیبرال سرمایه داری اداره می‌شود، به خاطر نامشروع بودن همه فعالیت‌ها و اقداماتی است که در اداره کشور و سلطه بر دنیاست.
 
ترامپ هم از بدنه همین نظام است و بایدن نیز اگر وارد کاخ سفید شود، چهره واقعی خود را بر اساس سیاست‌های نظام حاکم نشان خواهد داد.
 
چه بسا ناهنجاری‌هایی که از سوی بایدن دیده شود، فراتر از ناهنجاری‌های رفتاری ترامپ باشد.
 
هواداران دو طرف مشغول لجن مال کردن یکدیگر و کاندیدا‌های خود هستند، در حالی که رفتار‌های هواداران هر یک از نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، ضربه بر حیثیت آمریکا در جهان است.
 
حتی در فرهنگ آمریکایی رفتار‌های شنیع و زننده، منفور است، اما عکس‌ها و فیلم‌هایی از سوی هواداران دو طرف یعنی بایدن و ترامپ منتشر می‌شود که نشان از عمق اضمحلال اخلاقی و انسانی در آمریکاست که چنین واکنش‌هایی هم نتیجه آموزه‌های لیبرال سرمایه داری حاکم بر کشور است.
 
چنین فرهنگی تلاش می‌کند تا خود را به دیگران تحمیل کند، حال در این میان بایدن باشد یا ترامپ تفاوتی برای دنیا به ویژه کشور‌های مستقل ندارد.
 
انتخابات سال ۲۰۲۰ در آمریکا بسیاری از مسائل پنهان نگهداشته شده آمریکا را آشکار کرد و یک رسوایی سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را برای مدعی دموکراسی رقم زد.
 
مهم نیست که چه کسی پیروز می‌شود و چه کسی شکست می خورد؛ نکات مهم تری در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا وجود دارد که باید به آنها بیشتر پرداخته شود.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *