صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چطور از سیاه شدن موز جلوگیری کنیم؟

۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۰۲:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۷۳۴۷۸
موز از دسته میوه‌هایی است که به صورت خوشه‌ای بوده و وقتی در مجاورت هوا قرار بگیرد به زودی تغییر رنگ داده و تیره می‌شوند که با چند روش ساده می‌توان از سیاه شدن آن جلوگیری کرد.

- نمناک نوشت: بی جهت به آن‌ها خوشه نمی‌گویند، برخلاف سیب، پرتقال و میوه‌های دیگر موز‌ها به صورت خوشه‌ای هستند. اگر چه این میوه با هزینه کم باعث شادی و خوشحالی می‌شود و می‌تواند برای رفع بی حالی و افسردگی مفید باشد، ولی در مدت زمان کمی به موز‌های سیاه و وا رفته‌ای تبدیل می‌شود مگر اینکه راه و روش جلوگیری از سیاه شدن موز را بدانید. خوشبختانه می‌توانید به راحتی بر این مشکل قدیمی غلبه کنید و با روش‌های گوناگون به جای این که موز را داخل کیسه زباله بگذارید، داخل سبد میوه قرار دهید.

ترفند‌های جالب برای جلوگیری از سیاه شدن موز

بسته بندی برای تازگی

به دلیل اینکه گاز اتیلن از میان ساقه میوه منتشر می‌شود، موز‌ها سیاه می‌شوند، که این باعث می‌شود بر اثر تماس گاز اتیلن با پوست میوه، میوه سریعتر برسد این گاز مضر حتی ممکن است موجب شود که میوه‌هایی که در نزدیکی موز‌ها قرار دارند نیز زودتر برسند.

برای کندتر کردن این فرآیند و حفظ رنگ زرد موز برای مدت طولانی تر، موز‌ها را از یکدیگر جدا کنید و با مشمای آشپزخانه محکم بپیچید. این ترفند برحسب دمای آشپزخانه تا یک هفته، موز‌ها را از سیاه شدن حفظ می‌کند.

موز‌ها را کنار میوه‌های دیگر قرار دهید

شما می‌توانید با قرار دادن میوه‌های بیشتر در ظرف میوه، از انتشار گاز اتیلن به نفع خود استفاده کنید؛ میوه‌هایی که سفت هستند و دیر می‌رسند مانند آووکادو، شلیل، آلو، هلو و گلابی را همراه با موز در ظرف میوه قرار دهید، خواهید دید که موز‌ها دیرتر سیاه می‌شوند، در حالی که میوه‌های دیگر سریعتر می‌رسند.

از نگهداری موز همراه با سبزیجات و میوه‌هایی مانند خیار، هویج، بادمجان، نخودفرنگی، فلفل، کدو، سیب زمینی شیرین و هندوانه که زود می‌رسند، خودداری کنید.

داخل یخچال قرار دهید

زمانی که موز‌ها به حدی که دوست دارید رسیدند، آن‌ها را داخل مشما گذاشته و داخل فریزر قرار دهید. اگرچه پوستش همچنان سیاه است، اما داخل میوه نمی‌رسد و می‌تواند برای دو تا سه ماه به صورت یخ زده باقی بماند.

در یخچال‌های سرد‌تر یا مناطق خنک‌تر از یخچال، موز تا ۵ روز باقی می‌ماند و همچنین می‌توانید موز نیمه خورده شده را نیز به همین روش نگه داری کنید. تا زمانی که موز‌ها نرسیده اند آن‌ها را داخل یخچال قرار ندهید، زیرا در اینصورت زودتر از زمانی که در دمای اتاق هستند، سیاه می‌شوند.

موز‌ها را به آبمیوه آغشته کنید

برای اینکه از سیاه شدن موز‌ها جلوگیری کنید از مقداری آبمیوه استفاده کنید. میوه‌های زیادی هستند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید مثل لیموشیرین، پرتقال، کنسرو آناناس، گریپ فروت و حتی لیموترش را می‌توان ذکر کرد که از میوه‌های اسیدی هستند و به همین دلیل نمی‌گذارند رنگ موز سیاه شود. برای این منظور کافیست که سطح موز‌ها را با مقداری از آب این میوه‌ها آغشته کنید و دیگر نگران سیاه شدنشان نباشید.
جلوگیری از سیاه شدن موز‌های خرد شده

اگر موز‌ها را خرده کرده اید، اما حواستان نبوده به آن‌ها آبمیوه بزنید، باز هم راه برگرداندن رنگ روشن به موز‌ها مقداری آبمیوه است:آب کنسرو آناناس یا گریپ فروت تا حد زیادی می‌تواند این تغییر رنگ موز را جبران کند.

وقتی که تمام این ترفند‌ها شکست می‌خورند:

بعضی وقت‌ها نمی‌توانید از سیاه شدن موز‌ها جلوگیری کنید.
وقتی که میوه‌ها کاملا رسید آن‌ها را برای استفاده در غذا‌هایی مانند اسموتی یا کیک موز، فریز کنید.
برای نگهداری طولانی مدت آن‌ها را پوست بکنید و پوره کنید، چند قطره لیمو و آب به آن اضافه کنید و داخل فریزر قرار دهید.
می‌توانید با این پوره دسر‌هایی مانند نان شیرین و پودینگ بپزید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *