صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آخرین خبر‌ها از سینما در روزی که گذشت

۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۵:۰۱
کد خبر: ۶۷۳۴۰۱
سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال بعد از تعطیلات دهه ماه محرم بار دیگر سینماها بازگشایی خواهند شد، سینمایی که ماه‌های نگران کننده‌ای را پشت سر گذاشته و امیدی به ادامه سال جاری ندارد.
 - سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال بعد از تعطیلات دهه ماه محرم بار دیگر سینماها بازگشایی خواهند شد، سینمایی که ماه‌های نگران کننده‌ای را پشت سر گذاشته و امیدی به ادامه سال جاری ندارد.

سینما، اما از تیر ماه ۹۹ با بازگشایی سالن‌ها روبرو شد، اتفاقی که توانست در بدو امر امید تازه‌ای به علاقمندان به این هنر ببخشد، اما در نهایت با موج دوم بیماری بار دیگر هنر هفتم با افت در عرصه تولید و نمایش روبرو شد.

راهیابی فیلم «چهل و هفت» به جشنواره فیلم صوفیا

فیلم سینمایی «چهل و هفت» به کارگردانی احمد اطراقچی و علیرضا عطا الله تبریزی و تهیه کنندگی ناهید دل آگاه به بخش مسابقه سیزدهمین جشنواره فیلم صوفیا منار بلغارستان راه یافت.

جشنواره فیلم صوفیا منار بلغارستان (Sofia MENAR Film Festival) رویدادی سینمایی در بلغارستان است که از جشنواره‌های مهم فیلم در اروپا به‌ شمار می‌رود. این جشنواره امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

«چهل و هفت» داستانی اپیزودیک درباره سه زن میانسال از سه طبقه اجتماعی متفاوت است که در بلندترین شب سال به شکلی ناخواسته روی زندگی همدیگر تاثیر می گذارند.

در فیلم سینمایی «چهل وهفت» بازیگرانی چون لادن مستوفی، مهدی احمدی، شیدا خلیق، رابعه مدنی، مهرنوش ستاری، محمدرضا غفاری، حمیدرضا آذرنگ، شقایق فراهانی و ریما رامین فر به ایفای نقش پرداخته اند.

پخش بین الملل این فیلم بر عهده سولماز اعتماد است.

عوامل این فیلم عبارتند از نویسنده و کارگردان: احمد اطراقچی، علیرضا عطا الله تبریزی، تهیه کننده: ناهید دل آگاه، مدیرتولید: جواد سلیمانی و آرش خیری، جانشین تولید: ایمان قدسیان، دستیار تولید: سمیه مرادی، مجری طرح: خانه فیلم و تجربه، مدیر فیلمبرداری: هاشم مرادی، تدوین: فرامرز هوتهم، موسیقی: ستار اورکی، طراحی و ترکیب صدا: رامین ابوالصدق، مدیر صدابرداری: امیر شاهوردی، طراح چهره پردازی: سودابه خسروی، طراح صحنه و لباس: غزل آلوسی، طراح و گرافیست: مریم برادران، بهزاد خورشیدی، طراح لوگو: احمد غلامی، طراح و اجرای تیزر: سارا معلم، سپیده ناهید پور، موشن گرافی: سپیده معلم، پست پروداکشن: وحید قطبی زاده، عکاس: مهران بختیاری، اصلاح رنگ و نور: نیما دبیرزاده (استودیو خط فرضی)، پخش: فیلم آفرین.

اعلام اسامی هیات داوران ۲ بخش از جشنواره فیلم «مقاومت»

دبیرخانه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت»، اسامی هیات‌داوران بخش «فیلمسازان بسیجی» این رویداد سینمایی را اعلام کرد.

برهمین اساس، محمدعلی باشه آهنگر، شهرام اسدی، سید سعید سیدزاده در بخش «تله‌فیلم»، امیر نصیربیگی، فرزانه شبانی، حبیب‌الله بهمنی، داریوش یاری، محمدمهدی رحمتی، جهانگیر الماسی و حبیب مازندرانی در بخش «کوتاه داستانی» مهدی نقویان، حبیب والی‌نژاد، عباس فاطمی‌نویسی، اسفندیار شهیدی و زهره زارعی در بخش «مستند»، علیرضا اسحاقی، محبوبه زارعی، محمدتقی فهیم، ناصر هاشم‌زاده و جهانگیر خسروشاهی در بخش «فیلمنامه»، مسعود شجاعی، بابک کرباسی‌زاده، علیرضا گلپایگانی، مجید اسماعیلی و امیرمحمد دهستانی در بخش «پویانمایی» و صادق آهنگران، حبیب صبور، عباس عمرانی و محمدرضا آهنج در بخش «نماهنگ» اعضای هیات‌ داوران بخش «فیلمسازان بسیجی» را تشکیل می‌دهند.

همچنین علی درخشی، سید جلال دهقانی اشکذری، آنکیسا بهجتی، محمدرضا دامرودی، محمدرضا شرف‌الدین در بخش «کوتاه داستانی»، محسن یزدی، احمد حائری، اسماعیل حاج‌حیدری، حسن زیدی، مرتضی قاضی در بخش «مستند» و عبدالرحمان شلیلیان، حسین زندباف، علیرضا برزگر دانایی، بهروز خباز خوب، سید محمد میرزمانی در بخش «نماهنگ» اعضای هیات‌ داوران بخش «سیدالشهدای مقاومت» را تشکیل می‌دهند.

مرحله دوم شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج در بخش‌های «سینمای ایران و جهان»، «سیدالشهدای مقاومت»، «روایت قلم»، «نقد و پژوهش تحلیل» و انتخاب برگزیدگان ملی «فیلمسازان بسیجی» به دبیری مهدی عظیمی‌میرآبادی به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع‌مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح برگزار می‌شود.

جایزه بهترین فیلم کوتاه جشنواره نیویورک برای «کیفرسازی»

فیلم کوتاه «کیفر سازی» به نویسندگی و کارگردانی مهرتاش محیط و تهیه کنندگی آرش سجادی حسینی موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم کوتاه خارجی زبان از جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه نیویورک شد. در این فیلم احمد ساعتچیان با عنوان بازیگر نقش اصلی و فرید سجادی حسینی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

علی ولیانی، علی آشمند، آزاده خورشید دوست، کوروش شاهونه، حسین توحیدیان، ایمان حاج عظیمیان سایر بازیگران این فیلم کوتاه داستانی هستند.

سایر عوامل فیلم عبارتند از محمود طائمه مجری طرح، پریناز کنگاوری برنامه ریز و دستیار اول کارگردان، آرش خلاق دوست مدیر تصویربرداری، آرش برومند صدابردار، مانی خرمشاهی طراح صحنه و لباس، مهرداد کریمی طراح گریم، روح‌اله اسکندر تدوین، رامین ابولصدق طراحی صدا، مهناز درودی منشی صحنه، مجتبی زندیه مدیر تدارکات.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: مردی پس از سال‌ها برای مراسم خاکسپاری خواهرش که به قتل رسیده است به ایران بر می‌گردد و در این میان با چالش‌هایی در مورد پرونده قتل خواهر مواجه می‌شود.

جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه نیویورک ۲۴ و ۲۵ اکتبر برابر با سوم و چهارم آبان برگزار شد.

«بی‌گاه» به لس آنجلس می‌رود

فیلم بلند «بی‌گاه» به کارگردانی پویا اشتهاردی که از تاریخ ۱۲ نوامبر مصادف با پنجشنبه ۲۲ آبان ماه در بیست‌وسومین دوره جشنواره آرپای لس‌آنجلس آمریکا به نمایش درخواهد آمد در میان نامزدهای بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه این جشنواره است.

«بی‌گاه» به نویسندگی و کارگردانی پویا اشتهاردی و تهیه‌کنندگی محمد سجادیان در گروه سینمایی «هنر و تجربه» اکران شده است.

ایمان افشار، شایان افشار، ایوب افشار، مهسا نارویی، آوا آذرپیرا، ملابخش رئیسی و جمعی از بازیگران محلی چابهار در «بیگاه» حضور دارند.

از دیگر عوامل فیلم می‌توان به مدیر فیلمبرداری: رضا حماسی، موسیقی: نوید جابری، مدیر صدابرداری: علی عبدالحسینی، میکس و ترکیب صدا: انسیه ملکی، طراحی صدا: رافائل برنابئو گارسیا، اصلاح رنگ و جلوه‌های بصری: محراب مشهدبان، مدیر تولید: محمدرضا تهرانی، مجری طرح: حسین شیخی، تهیه‌کننده اجرایی: مهدی بهروز، مشاور بین‌الملل: مسعود ایمن‌دوست، عکاس: شهرزاد نجفی و سمانه وجدان و مشاور رسانه‌ای: مهدی سلیمانی برچلویی اشاره کرد.

تمدید مهلت ثبت‌نام در یازدهمین جشنواره «عمار»

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم «عمار»، مهلت ثبت‌نام در یازدهمین دوره این رویداد سینمایی که پیشتر تا ۲۰ آبان اعلام شده بود، تا ۷ آذر ماه تمدید شد.

یازدهمین دوره این رویداد سینمایی در چهار بخش «رقابت اصلی جشنواره»، «معرفی سوژه»، «فراخوان اکران مردمی» و «فراخوان های مردمی» برگزار می‌شود.

در بخش «رقابت اصلی جشنواره»، فیلمسازان می‌توانند آثارشان را در قالب‌های داستانی، مستند، پویانمایی، نماهنگ، برنامه تلویزیونی، فیلم ما، فیلمنامه و نقد، مقاله و پژوهش‌های سینمایی و در موضوعات «رویای ایرانی»، «پایش و پالایش اجتماعی»، «حافظه ملی»، «جنگ اقتصادی»، «جنگ نرم»، «ملت قهرمان»، «نهضت جهانی مستضعفین» و «فتنه ۸۸» با مراجعه به تارنمای اینترنتی جشنواره به نشانی Ammarfilm.ir ثبت کنند.

فیلمسازان حداکثر سه روز پس از اتمام مهلت ثبت‌نام، ۱۰ آذر فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه تحویل دهند.

یازدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم «عمار» همانند سال‌های گذشته، دی ماه برگزار می‌شود.

«خروج ممنوع» با محوریت کرونا ساخته می شود

علی همراز درباره جدیدترین اثر خود و شیوه شکل‌گیری ایده اولیه آن توضیح داد: همزمان با آغاز روزهای قرنطینه در فروردین ماه به این موضوع فکر کردم که بسیاری از مشاغل تحت تاثیر اپیدمی کرونا قرار گرفته‌اند. در این شرایط فیلمسازی با وجود ممنوعیت خروج از منزل به چه شکل خواهد بود و چطور می‌توان فیلمی بدون خروج از قرنطینه ساخت؟

وی با اشاره به تحقیقات گسترده‌ای که به سرپرستی دکتر مهرناز امین آقایی درباره بیماری کرونا و تاثیرات آن شده است، عنوان کرد: در حین تکمیل تحقیقات چندماهه و مفصلی که انجام شد، من، علی قنبری، درسا مویدی، نجمه اسعدی و نعیمه باستانی وارد نگارش فیلمنامه شدیم که همچنان با روند فیلمبرداری و با توجه به اتفاقاتی که در ایران و دنیا رخ می‌دهد، ادامه دارد.

این مستندساز با بیان این نکته که تلاش کرده‌ است از تمامی ابعاد، پدیده اپیدمی کرونا را مورد بررسی قرار دهد، تصریح کرد: در این فیلم قصد داریم با نگاهی تجربه‌گرا به فیلم مستند، به تجربه فردی، گروهی و روانی‌ انسان‌های دنیا در این مدت اپیدمی بپردازیم. یعنی تغییری که شیوع این بیماری در زندگی افراد ایجاد کرده و تاثیری که بر مسائل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی داشته است. همچنین نگاهی به سیر تاریخی اپیدمی‌ها در دنیا داریم که نخستین آن حدود ۵۰۰ سال قبل از میلاد در یونان به ثبت رسیده و این که چطور در طول تاریخ با وقوع هر اپیدمی، تغییراتی در ساختار جهان و زندگی افراد ایجاد شده است.

به گفته همراز، جهانی بودن اپیدمی کرونا و ابعاد انسانی و گسترده آن موضوع اصلی مورد توجه او در مستند «خروج ممنوع» است.

وی در پایان درباره مراحل تولید این مستند گفت: ۶۰ درصد از فیلمبرداری «خروج ممنوع» توسط ۲ گروه فیلمبرداری شامل خودم، مریم دهقانپور، درسا مویدی، راشد تیموری، سپند رستمی، اردشیر بیگدلی انجام شده و تدوین فیلم به اتفاق علی صداقت و به صورت همزمان با فیلمبرداری در حال انجام است. ممکن است با توجه به شرایط موجود تولید این فیلم ادامه داشته باشد و همزمان با کشف اولین واکسن «خروج ممنوع» پایان یابد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *