صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نرخ شکر با نیمایی شدن تثبیت شد

۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۶:۰۱
کد خبر: ۶۷۳۲۴۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت گفت: نرخ شکر در بازار از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شده است.
- بنا به اعلام شاتا، صدیف‌ بیک‌زاده با بیان اینکه تغییر ارز شکر از گروه یک به گروه دو کالایی از حدود یک سال پیش انجام شده است و حذف ارز ۴٢٠٠ تومانی موضوع جدیدی نیست، ذخایر استراتژیک شکر را مکفی اعلام کرد و گفت: ذخایر استراتژیک شکر مکفی است و جای نگرانی وجود ندارد، گفت: از آبان ماه ۱۳۹۸ در راستای تامین حداکثری شکر مورد نیاز داخل کشور و برای فراهم شدن بیشتر زمینه تامین شکر از محل واردات، گروه ارزی این کالا تغییر پیدا کرد، این تغییر اولویت ارزی به نفع تولید داخلی شکر نیز بود.

وی با اعلام اینکه ثبت سفارش‌ها با همان ارز نیمایی انجام شده است، گفت: ارز مورد نیاز شکر از محل واردات به اندازه کافی تامین شده است و حتی از برنامه جلوتر هستیم.

مدیرکل دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت با یادآوری اینکه شکر به عنوان یک کالای استراتژیک دارای ذخایر راهبردی است، بیان کرد: شرکت بازرگانی دولتی ایران به عنوان مسئول و متولی ذخایر راهبردی در کشور به اندازه کافی ذخایر شکر دارد.

بیک‌زاده با بیان اینکه این فرآیند تامین شکر از محل واردات طبق برنامه ستاد تنظیم بازار پیش می‌رود، اضافه کرد: بخش مهمی از نیاز داخلی شکر از محل تولید داخل تامین می‌شود و اختلاف میان شکر مورد نیاز داخل و تولید داخل از طریق واردات تامین می‌گردد.
مدیرکل دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت همچنین تصریح کرد: همزمان با تغییر اولویت ارزی حقوق ورودی شکر به حداقل ممکن یعنی ۵ درصد کاهش پیدا کرد.

بیک‌زاده گفت: نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شده است و اینکه در شرایط کنونی اطلاعاتی منتشر شده که در روز‌های اخیر تغییر اولویت ارزی انجام شده، صحت ندارد و این موضوع از سال گذشته اجرایی شده است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *