کارگاههای رایگان در دومین جایزه سال «استیکر»
کارگاههای بخش جنبی دومین جایزه سال «استیکر» به صورت رایگان و از طریق سایت جشنواره در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
- طبق اعلام ستاد خبری رویداد، دبیرخانه دومین جایزه سال «استیکر» در راستای هدفمندی ارسال آثار، اقدام به برگزاری کارگاههای جانبی در دو بخش استیکر ثابت و استیکر متحرک کرده است تا علاقهمندان بتوانند با دیدن بخشهای مختلف کارگاه در هر بخش نسبت به خلق اثر فاخر برای شرکت در جشنواره اقدام کنند.
تدریس بخش استیکرثابت را علی رادمند کاریکاتوریست، تصویرگر و انیماتور و طراح گرافیک بر عهده دارد. وی جوایز بسیاری را در این عرصه از آن خود کرده و همچنین استیکرهای معروفی نیز طراحی و اجرا کرده که مورد استقبال کاربران شبکههای اجتماعی قرار گرفته است.
تدریس بخش اصول و مبانی طراحی استیکر متحرک نیز بر عهده پدرام اعتمادی است. تصویرسازی، طراحی گرافیک، طراحی شخصیت، ویدئوگرافی و به صورت خاص انیمیشن دوبعدی از تخصصهای اصلی این مدرس است.
سر فصل این کارگاهها در بخش استیکر ثابت شامل «استیکر چیست و تفاوت آن با تصویرسازیهای مختلف»، «طراحی کاراکتر» و «طراحی استیکر» و در بخش استیکر متحرک شامل «طراحی کاراکتر»، «المانهای متحرکسازی»، «تکنیکهای متحرکسازی» و «انواع فرمتهای خروجی استیکر متحرک» است.
این کارگاهها از روز ۱۵ آبانماه به صورت رایگان از طریق سایت جشنواره به نشانی STICKERPRIZE.IGAP.NET و پیامرسان آیگپ در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است.
آغاز دومین جایزه سال «استیکر» به دبیری سید مسعود شجاعی طباطبایی از مهرماه ۱۳۹۹ بوده و تا ۲۳ دیماه سال جاری، همزمان با روز جهانی استیکر که اختتامیه این مراسم برگزار میشود، ادامه خواهد داشت.
گاهشمار جشنواره نیز بدین شرح است:
مهلت ارسال آثار در مرحله اول برای هر دو بخش: ۲۱ آذرماه ۱۳۹۹
کارگاه آموزشی آنلاین: ۱۵ آبان ماه ۱۳۹۹
انتخاب آثار مرحله اول: ۲۴ آذرماه ۱۳۹۹
اعلام اسامی راهیافتگان به نمایشگاه: ۲۵ آذرماه ۱۳۹۹
مهلت ارسال آثار در مرحله دوم: ۱۵ دی ماه ۱۳۹۹
داوری نهایی: ۲۰ دی ماه ۱۳۹۹
مراسم اختتامیه و اهدای جوایز: ۲۳ دی ماه ۱۳۹۹ همزمان با روز جهانی استیکر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *