صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سینماداران فعالیت سینما‌ها تا ساعت ۱۸ را شوخی می‌دانند

۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۱:۰۱
کد خبر: ۶۷۲۷۰۸
ستاد ملی مقابله با کرونا به‌تازگی ممنوعیت فعالیت مشاغل گروه‌های ۲، ۳ و ۴ که سالن‌های سینما هم جزو آن می‌شود، را تصویب کرده است. این مصوبه با انتقاد سینمادارن همراه شده و آن را یک شوخی و بی احترامی به سینما می‌دانند.

_ روزنامه وطن امروز نوشت:ماجرای تعطیلی برخی صنوف از ساعت ۱۸ هر روز، آن هم به مدت یک ماه، بخش‌های فرهنگی را به شکل عجیبی تحت تاثیر قرار داده است. واکنش سینماداران به این بخشنامه جالب است. علی سرتیپی از سینماداران تهران در این باره گفت: کارکردن سینما‌ها تا ساعت ۱۸ یک شوخی است.

سرتیپی اعلام کرد با اعمال محدودیت زمانی در فعالیت سینماها، سالن‌های تحت اختیار خود را بازگشایی نخواهد کرد. این پخش‌کننده و سینمادار درباره بازگشایی سینما‌ها و امکان فعالیت تا ساعت ۱۸ به ایسنا گفت: «سینما‌ها را باز نمی‌کنیم، چون اصلا کارکردی ندارد. زمان کاری سالن‌های سینما دقیقا برعکس چیزی است که اعلام شده و تازه از ساعت ۱۸ به بعد مردم به سینما می‌روند. اگر قرار باشد همان موقع ببندیم چه فایده‌ای دارد، این کار شبیه یک شوخی است».

سرتیپی مدیریت پردیس‌ها و سالن‌های سینمایی کورش، ایران‌مال، هروی، گالریا و شکوفه را در تهران برعهده دارد که به گفته او فعلا بسته می‌مانند. همچنین سعید خانی، تهیه‌کننده و پخش‌کننده سینما در این باره گفت: «به نظرم این بازگشایی (تا ساعت ۱۸) بی‌احترامی به سینماست و روغن سوخته را نذر امامزاده کرده‌اند. سینما با دیگر مشاغل فرق دارد، ضمن اینکه فراموش نکرده‌ایم در بازگشایی تابستان هم که محدودیت ساعت وجود نداشت، استقبال زیادی از سینما‌ها نشد. حالا این درست نیست که دولت توپ را به زمین سینماداران بیندازد. با این شرایط فکر می‌کنم سینما‌ها بسته بمانند بهتر است».

هاشم میرزاخانی، مدیرعامل مؤسسه تصویر شهر نیز در گفتگو با تسنیم در رابطه با تصمیم جدید ستاد ملی کرونا اینطور عنوان کرد: «در واقع با این مصوبه ستاد ملی کرونا باید گفت که سینما‌ها باز نشده است. همانطور که می‌دانیم بیشترین فعالیت سینما‌های کشور بعد از غروب و دقیقا بعد از ساعت ۱۸ است. در این فصل که روز‌ها کوتاه شده است مخاطبان سینما برای تماشای فیلم در ساعات شب تمایل دارند که در این صورت عملا هیچ فروشی نخواهیم داشت؛ بنابراین با توجه به اینکه این شکل از فروش و فعالیت مقرون به صرفه نیست، سینما را باز نمی‌کنیم، البته بازگشایی سینما‌ها تنها معطوف به ساعت کار نیست، بلکه در حال حاضر فیلم خوبی هم برای اکران نیست و در صورتی می‌توانیم سینما‌ها را باز کنیم که فیلم خوب برای اکران باشد. این دو عامل دست به دست هم داده است تا در حال حاضر اقدام به بازگشایی سینما‌ها نکنیم». گفتنی است پردیس‌های سینمایی ملت، راگا، رازی، تماشا و آزادی که سهم قابل توجهی را در فروش سینما‌های تهران دارند، سینما‌های زیر نظر مؤسسه تصویر شهر هستند.  

انتقاد‌ها به بخشنامه‌های ستاد ملی کرونا در حوزه‌های فرهنگی بعد از تصمیمات اخیر بیشتر هم شده است. میرزاخانی، مدیر عامل موسسه تصویر شهر، در این باره می‌گوید: سینما‌ها در این مدت ضرر بسیار زیادی کرده‌اند و کارکنان زیادی در سینما‌ها کار خود را از دست داده اند. البته مؤسسه تصویر شهر در این مدت تمام تلاشش بر این بوده است که به کارکنانش آسیبی نزند و برای همین تمام نیرو‌های ما حفظ شدند. مجموعه کارکنان بخش نمایش و اکران سینمایی کشور نزدیک به ۵ هزار نفرند؛ واقعا دولت برای حمایت از این افراد در این مدت چه کرده است؟  

سعید خانی، تهیه‌کننده و پخش‌کننده سینما نیز درباره دلایل ایجاد این وضعیت گفت: مشکل بزرگ در تصمیم‌گیری‌های مربوط به فعالیت ما اینجاست که افراد متخصص در جای خود حضور ندارند و کسانی درباره سینما اظهارنظر می‌کنند که هیچ سررشته‌ای در این حوزه ندارند، در صورتی که اگر در ستاد کرونا یک هنرمند حضور داشت، اتفاق‌های بهتری را - حتی برای تنظیم پروتکل‌ها در این بخش- شاهد بودیم.  

ستاد ملی مقابله با کرونا بتازگی ممنوعیت فعالیت مشاغل گروه‌های ۲، ۳ و ۴ که سالن‌های سینما هم جزو آن می‌شود، از ساعت ۱۸ هر روز تا روز بعد از ۲۰ آبان تا ۲۰ آذر مصوب کرده است.  

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *