صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عجایب طبیعت +عکس

۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۰۳:۵۰:۰۲
کد خبر: ۶۷۲۵۵۶
همیشه عجایب طبیعت مورد توجه قرار می‌گیرد. بعضی از اتفاقات به قدری عجیب هستند که تخیلی و غیرواقعی به نظر می‌رسند.
_ باشگاه خبرنگاران نوشت: در یک اتفاق دیوانه‌وار دیگر در سال ۲۰۲۰، شخصی مدعی شد که تعدادی از آبشار‌ها در استرالیا به صورت معکوس حرکت می‌کنند.
 
همیشه عجایب طبیعت مورد توجه قرار می‌گیرد. اما گاهی نیاز است از اتفاقات و رویداد‌هایی که توجه بیشتری را می‌طلبند یک لیست تهیه کرد. در واقع بعضی از این اتفاقات به قدری عجیب هستند که تخیلی و غیر واقعی به نظر می‌رسند.
 
برای کسانی که دوست دارند اوقات عجیبشان کمی هم با تهدید همراه باشد، دریایی سمی وجود دارد و همچنین زلزله‌ای که به صورت بومرنگ رفت و برگشتی عمل می‌کند.
 

دریاچه‌ای که یک شبه صورتی شد

 
دریاچه لونار در هندوستان مثل هر دریاچه دیگری است که تاکنون دیده اید. این دریاچه به صورت دایره و از آب پرشده است. اما اتفاقی افتاد تا دریاچه لونار که ۵۰ هزار سال پیش توسط برخورد یک شهاب سنگ ایجاد شده از بقیه متمایز شود. در ژوئن سال ۲۰۲۰ آب این دریاچه بعد از یک روز معمولی یک شبه به رنگ صورتی در آمد. یکی از نظریه‌های اصلی آن است که کم شدن سطح آب و گرم شدن هوا باعث شور شدن دریاچه و در نهایت شکوفایی جلبکی شده، نوعی از جلبک که عموما به رنگ قرمز است.
 

آبشار‌هایی که برعکس حرکت می‌کنند

 
در یک اتفاق دیوانه وار دیگر در سال ۲۰۲۰، شخصی مدعی شد که تعدادی از آبشار‌ها در استرالیا به صورت معکوس حرکت می‌کنند. با بررسی یک گروه تحقیقاتی مشخص شد که این امر حقیقت دارد، اما مثل چیزی که در فیلم‌ها شاهد هستیم آبشار‌ها معکوس حرکت نمی‌کنند و قدرت باد باعث می‌شود که مقداری از آب آبشار‌ها به سمت بالای آن‌ها بازگردند. قدرت این باد‌ها ۷۰ کیلومتر بر ساعت و برای بازگرداندن این آبشار‌ها کافی بوده است. وقتی شرایط آب و هوایی عادی شد، آبشار‌ها نیز به حالت عادی بازگشتند.
 

گرد و خاک گودزیلا

هر ساله ابری از شن از صحرای بزرگ آفریقا بلند می‌شود و به سمت اقیانوس اطلس می‌رود. اما در سال ۲۰۲۰ به قدری حجم این گرد و غبار زیاد بود که دانشمندان آن را ابر «گودزیلا» نامیدند. این ابر غباری در ۲۰ سالی که این اتفاق می‌افتد، بزرگترین آن بود. به دلایلی نامعلوم ۷۰ درصد بیشتر از سال‌های پیش شن و ماسه به هوا بلند شد و بر خلاف حجمش مسافت بیشتری را هم طی کرد. این شن‌ها ۸ هزار کیلومتر در هوا حرکت کردند و حتی به آمریکا نیز رسیدند.
 

رعد و برقی که به طرز عجیبی گسترده بود

 
دو سال پیش اوضاع هوا در برزیل به طور کامل به هم ریخت. البته بسیاری از آن استقبال کردند چراکه شب هالووین بود. اما در این هوا رعد برقی به طول ۷۰۰ کیلومتر ایجاد شد که از سواحل اقیانوس اطلس تا آرژانتین امتداد داشت. این رعد و برق برای ۱۷ ثانیه روی هوا قابل مشاهده و به قدری طولانی بود که میتوانست فاصله شیکاگو تا تورنتو و یا واشینگتن تا بوستون را طی کند. رکورد قبلی برای رعد و برقی در اکلاهما با ۳۲۰ کیلومتر بود.
 

سواحل استرالیا توسط رودخانه‌ها احاطه شده اند‌

می‌توان گفت که استرالیا پادشاه اکوسیستم‌های عجیب و غریب است. اما در سال ۲۰۲۰ یک شگفتانه دیگر به این مکان اضافه شد. به نظر می‌رسد سواحل این قاره توسط رودخانه‌های زیرزنیتی احاطه شده اند. این پدیده ناشناخته نیست، اما مقیاس آن بسیار قابل توجه است. این به تنهایی می‌تواند یکی از مهمترین کشفیات اقیانوس نگاری باشد.
 

زلزله بومرنگی

 
یک زلزله معمولی به اندازه کافی مخرب است. اما بازگشت آن و عبور دوباره از یک منطقه به مراتب بدتر خواهد بود. این اتفاق در سال ۲۰۱۶ و درحالی که کسی انتظار نداشت افتاد که البته به خاطر آنکه زیر اقیانوس بود کمتر کسی متوجه آن شد. محقق‌ها در سال ۲۰۲۰ با تجزیه وتحلیل زلزله سنج‌های زیر دریا این زمین لرزه عجیب را کشف کردند. این زلزله به عناون اولین زلزله تایید شده رفت و برگشتی و به اصطلاح بومرنگی لقب گرفت. سرعت امواج این زلزله ۶ کیلومتر در ثانیه اعلام شده بود.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *