۷۰ درصد از دانش آموختگان دانشگاه فنی حرفهای وارد بازار کار میشوند
مدیر کل دفتر آمایش و گسترش دانشگاه فنی و حرفهای گفت: حدود ۷۰ درصد رشتههای دانشگاه فنی حرفهای دروس کارگاهی و عملیاتی هستند به همین جهت ورود به بازار کار هدف اصلی این دانشگاه است.
سید محسن حسینی مقدم مدیر کل دفتر آمایش و گسترش دانشگاه فنی و حرفهای در گفتوگو با میزان گفت: دانشگاه فنی و حرفهای در سه دوره کاردانی کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته دانشجو میپذیرد.
حسینی مقدم بیان کرد: امسال در دوره کاردانی ۸۰ هزار نفر و در دوره کارشناسی ناپیوسته حدود ۲۰ هزار نفر پذیرش داشتیم.
مدیر کل دفتر آمایش و گسترش دانشگاه فنی و حرفهای علت کاهش پذیرش در دوره کارشناسی ناپیوسته نسبت به سالهای گذشته را این گونه گفت: علت کاهش پذیرش در دوره کارشناسی ناپیوسته نسبت به سالهای گذشته این است که در سال ۹۷ به علت تغییر نظام آموزشی در آموزش و پرورش هنرستانها فارغ التحصیل نداشتند لذا ورودی دوره کاردانی در این سال خیلی کم بود و بالتبع برای سال ۹۹ کاهش ورودی به دوره کارشناسی ناپیوسته را داشتیم.
وی در رابطه با پذیرش در دوره کارشناسی پیوسته گفت: از سال جاری در دوره کارشناسی پیوسته رشتههای کارشناسی حرفهای تدوین شد و در تعداد محدودی آموزشکده پذیرش در ۴ رشته صورت گرفت که حدود ۳۰۰۰ دانشجو نیز در این دوره پذیرش داشته ایم.
حسینی مقدم درباره ورودیهای دانشگاه هنرجویان گفت: ورودی دانشگاه هنرجویان هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش هستند اگر چه در بعضی رشتهها دانش آموزان شاخه نظری هم میتوانند وارد این دانشکاه شوند.
مدیر کل دفتر آمایش و گسترش دانشگاه فنی و حرفهای توضیح داد: در حال حاضر دانشجویان تا دوره کارشناسی میتوانند در این دانشگاه ادامه تحصیل دهند و در صورت تمایل به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر میتوانند در سایر دانشگاهها ادامه تحصیل بدهند.
حسینی درباره ورود دانشجویان این دانشگاه به بازار کار، عنوان کرد: دروس دانشگاه فنی و حرفهای به گونهای تدوین شده اند که حدود ۷۰ درصد دروس کارگاهی و عملیاتی هستند به همین جهت ورود به بازار کار هدف اصلی در تدوین رشتههای این دانشگاه است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *