صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

منفعت‌طلبی برخی صاحبان صنایع؛ یکی از اشکالات حوزه اقتصادی

۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۴:۵۱
کد خبر: ۶۷۲۲۸۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: اشکال برخی امور اقتصادی در این است که عده‌ای یک شبه به ثروت دسترسی پیدا کرده و برخی از صنایع را در اختیار گرفته‌اند؛ این طیف حتی در جریان فعالیت خود دیگر به رضایتمندی مشتری در بازار نمی‌اندیشند و تنها به منافع خودشان فکر می‌کنند.
حسن لطفی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به ظرفیت‌های راکد صنایع در کشو، گفت: متأسفانه برخی از امور صنعتی در اختیار صنعت‌گر واقعی نیست.
 
وی افزود: برخی که به منابع ثروت دسترسی دارند، منافع خودشان را در حوزه صنعت مقدم بر منافع کشور می‌دانند.
 
این نماینده مجلس ادامه داد: اشکال برخی امور اقتصادی در این است که عده‌ای یک شبه به ثروت دسترسی پیدا کرده و برخی از صنایع را در اختیار گرفته‌اند؛ این طیف حتی در جریان فعالیت خود دیگر به رضایتمندی مشتری در بازار نمی‌اندیشند و تنها به منافع خودشان فکر می‌کنند.
 
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد: متأسفانه این طیف از صنعتگران در شرایط نوسانی بازار وقتی که احساس می‌کند سوددهی کمی دارد کارگاه و واحد تولیدی خود را تعطیل کرده و به سایر امور اقتصادی خود می‌پردازد.
 
وی ادامه داد: لذا این نگاه، یک نگاه سودآوری به اقتصاد و تولید است نه نگاه به رفع مایحتاج و مشکلات مردم؛ بنابراین یک عده از صنعتگران از این طیف هستند و همواره اگر دست به فعالیت‌های تولید می‌زنند به دنبال کسب صد درصدی سود هستند و حتی اگر این سود صد درصدی، نود و نه درصد شود، این صنعتگران کارگران خود را از کار بیکار می‌کنند. این نگاه قطعاً به صنعت باید اصلاح شود.
 
نماینده مردم رزن در مجلس با بیان اینکه متأسفانه در حال حاضر  آمار و اطلاعات دقیقی از ظرفیت‌های صنعتی استان‌ها در اختیار نداریم، اظهار داشت: نبود این آمارهای مبتنی بر واقعیت باعث شده تا اقتصاد و امر تولید در کشور معطل بماند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه اخذ مالیات و بیمه‌های سنگین از جمله مواردی است که ظرفیت‌های صنایع در استان‌ها را راکد گذاشته است، تصریح کرد: قوانین پیچیده و سفت و سخت کار اجازه نمی‌دهد تا یک تولیدکننده در ابتدای راه خود به راه اندازی سایر ظرفیت‌های تولیدی در کارخانه خود فکر کند که باید این قبیل موضوعات هم اصلاح شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *