صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اقدامات ضدروسی در دوره بایدن تشدید می‌شود

۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۰:۰۱
کد خبر: ۶۷۱۹۱۰
رئیس کمیسیون سیاست گذاری اطلاعاتی شورای فدراسیون (مجلس سنای روسیه) اعلام کرد: اقدامات ضدروسی در صورت روی کار آمدن جو بایدن نامزد حزب دموکرات تشدید خواهد شد.

- «آلکسی پوشکوف» رئیس کمیسیون سیاست گذاری اطلاعاتی شورای فدراسیون در مصاحبه با روزنامه «ویچرنی مسکو» چاپ مسکو در مورد تغییرات احتمالی در روابط آمریکا و روسیه در صورت پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری گفت: در دوره بایدن عامل ایدئولوژی در سیاست خارجی آمریکا تشدید خواهد شد و حمله به روسیه در مسائلی همچون حقوق بشر، وضعیت اقلیت ها آغاز می شود.

وی افزود: در آن صورت ما وارد مرحله فشرده تر جنگ سرد (در روابط روسیه و آمریکا) خواهیم شد.

مقام پارلمانی روس خاطرنشان کرد: جو بایدن از سیاستمدارانی است که روسیه را دشمن اصلی آمریکا می خواند.

به گفته پوشکوف، بایدن شخص مهمی در دولت باراک اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا بود که سیاست تحریم روسیه و تلاش برای منزوی سازی و بازداشتن این کشور را آغاز کرد تا به دلیل مسائل مختلف ازجمله سوریه، وضعیت گرجستان و بحران اوکراین از مسکو انتقام بگیرد.

رئیس کمیسیون سیاست گذاری اطلاعاتی شورای فدراسیون گفت: بایدن بخشی از این سیاست ها برای به مخمصه انداختن روسیه بود و به این ترتیب وی همان اقدامات دولت سابق آمریکا علیه روسیه را (در صورت پیروزی در انتخابات) در کاخ سفید از سر می گیرد.

مقام پارلمانی روس در همین حال این احتمال را بعید ندانست که بایدن با تمدید پیمان محدودیت تسلیحات تهاجمی راهبردی یا استارت-۲ موافقت کند و شرایطی را برای تمدید این پیمان مطرح کند.

پیمان استارت ۲ یا استارت نو در راستای کاهش تسلیحات هسته‌ای دوجانبه میان مسکو و واشنگتن امضا شد و اعتبار آن در ماه فوریه سال ۲۰۲۱ به پایان می رسد.

باراک اوباما رییس‌ جمهور وقت آمریکا و دمیتری مدودف همتای روسی وی سال ۲۰۱۰ در پراگ پایتخت جمهوری چک با هم دیدار کرده و این پیمان را برای کاهش زرادخانه‌های هسته‌ای دو کشور امضا کردند.

آمریکا و روسیه تحت این قرارداد جدید، اجازه یافتند حداکثر یک هزار و ۵۵۰ کلاهک مستقر کنند، حدود ۳۰ درصد کمتر از محدودیت اعمال شده در پیمان استارت که سال ۲۰۰۲ قید شد. نخستین پیمان استارت سال ۱۹۹۱ منعقد شد و سال ۲۰۰۹ منقضی شد.

دمیتری پسکوف سخنگوی رئیس جمهوری روسیه به تازگی با اشاره به علاقه مندی مسکو به تمدید پیمان استارت-۲ بدون پیش شرط اظهار داشت: ما ترجیح می دهیم آمادگی آمریکا برای تمدید پیمان استارت-۲ را بشنویم.

رای گیری در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز سه شنبه ۱۳ آبان به اتمام رسید و در حالی که هنوز نتیجه انتخابات به طور رسمی مشخص نشده، دونالد ترامپ و جو بایدن دو رقیب انتخاباتی اعلام پیروزی کرده‌اند.

/انتهای پیام/

ایرنا



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *