صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گلايه لطفى از وضعيت فعلى سينما/پايان اكران فيلم پارسا پيروزفر با ٢٠٠ ميليون تومان فروش

۱۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۰:۰۱
کد خبر: ۶۷۱۸۵۰
شانزدهمین روز از آبان ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به گلایه غلامحسین لطفی از تاثیر تعطیلی‌های ناشی از بیماری کرونا در عرصه فرهنگ اشاره کرد.

خبرگزای میزان -شانزدهمین روز از آبان ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به گلایه غلامحسین لطفی از تاثیر تعطیلی‌های ناشی از بیماری کرونا در عرصه فرهنگ اشاره کرد.

مسئولین فرهنگی به داد سینما برسند/تعطیلی دوای درد تولیدات تصویری نیست
 
بازیگر فیلم «خفگی» گفت: انتظار می رود که مسئولین فرهنگی بالاخره فکری به حال این وضعیت بکنند، می گویند صحبت از برگزاری جشنواره فیلم فجر است، آیا این برگزاری جز برای پر کردن بیلان کاری مدیران فرهنگی است؟ اگر می توان جشنواره را برگزار کرد چرا نمی توان به داد سینما رسید؟ من از مسئولین فرهنگی می خواهم که به داد سینما برسند.

غلامحسین لطفی در گفت‌وگو با ، درباره آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: بنده قبل از ایام بیماری کرونا و تعطیلی سینماها هم کاری نداشتم، چه انتظاری می‌رود که امروز وقتی اکثریت آثار تولیدشان متوقف شده سر کار خاصی باشم.

وی در همین راستا ادامه داد: پیش از شیوع بیماری کرونا چندین پیشنهاد داشتم اما متاسفانه نقش‌ها خوب نبودند و از سویی ارزش این را نداشت که از قزوین محل سکونتم به تهران بیایم و دستمزدی را دریافت کنم که سالها قبل دریافت می کردم.

بازیگر فیلم سینمایی «خفه گی» وضعیت معیشت بازیگران در ایام کرونا را وخیم خواند و اظهار کرد: واقعیت امر اوضاع در حدی فاجعه بار است که نمی‌توان تصویری درست از آن ارائه داد، بدون شک همه چیز برای ما بازیگران پیشکسوت تمام شده است، آن زمان که سینما روی پا بود همه نقشها بین چند تن تقسیم می شد، حالا که کلا سینما تعطیل شده است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

پایان کار فیلم «پارسا پیروزفر» با ۲۰۰ میلیون تومان فروش
 
فیلم سینمایی «بی حسی موضعی» ساخته حسین مهکام پس از هشت هفته اکران در سینماهای کشور تنها به فروشی معادل ۲,۱۵۳,۲۹۴,۷۹۴ تومان دست یافت تا این فیلم هم یکی از قربانیان چرخه فیلمسوزی در دوران کرونا باشد.

 فیلم سینمایی «بی حسی موضعی» ساخته حسین مهکام پس از هشت هفته اکران در سینماهای کشور تنها به فروشی معادل ۲,۱۵۳,۲۹۴,۷۹۴ تومان دست یافت تا این فیلم هم یکی از قربانیان چرخه فیلمسوزی در دوران کرونا باشد.

این فیلم نخستین بار در سی و هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر اکران شد و توانست نقدهای مثبتی را برای خود به ثبت برساند. اما این نقدها هم به داد فیلم نرسید و مخاطبان که ماه هاست با سینما خداحافظی کرده اند به تماشای این اثر ننشستند. 

از جمله نکات حائز اهمیت و جالب این فیلم می توان به حضور «حبیب رضایی» در قامت تهیه کننده اشاره کرد. این نخستین تجربه تهیه‌کنندگی حبیب رضایی پس از سال‌ها حضور در سینما است. همچنین محمد صادق رنجکشان به عنوان سرمایه‌گذار و مجری طرح در این پروژه سینمایی حضور دارد.

حبیب رضایی، پارسا پیروزفر، حسن معجونی و سهیل مستجابیان از جمله بازیگرانی هستند که در فیلم بی حسی موضعی به ایفای نقش پرداخته اند. 

فیلم سینمایی «بی حسی موضعی» به نویسندگی و کارگردانی حسین مهکام سومین تجربه فیلمسازی این کارگردان جوان محسوب میشود، مهکام بیشتر به واسطه نگارش فیلمنامه های گوناگون خود شناخته می شود، «آزادی مشروط» و «آندرانیک» دو فیلم قبلی هستند که مهکام در کارنامه کارگردانی اش به ثبت رسانده است. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

ظهور «صاحب الزمان (عج)» بهترین هدیه برای منتظران است
 
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: روز جمعه در آداب مسلمانان به عنوان یکی از اعیاد مسلمانان شناخته می‌شود، روزی که اعمال نیک در آن دو برابر و اعمال بد نیز دوبرابر در کارنامه ما ثبت می‌شود.

رضا وحیدی در گفت‌وگو با  پیرامون جایگاه روز جمعه گفت: روز جمعه در آداب مسلمانان به عنوان یکی از اعیاد مسلمانان شناخته می‌شود، روزی که اعمال نیک در آن دو برابر و اعمال بد نیز دوبرابر در کارنامه ما ثبت می‌شود.

وی در همین راستا ادامه داد: جمعه آداب مخصوصی دارد، این اعمال بر گرفته از جایگاه این روز به عنوان روزی عبادی برای مسلمان محسوب می‌شود، در این روز همه از کسب کار دست می‌کشند و اوقاتی مناسب برای عبادت خداوند فراهم می‌شود، جمعه زمانی است که کوله‌بار انسان را برای سفر آخرت پر می‌کند لذا نباید از این روز غافل ماند.

وحیدی به تاکیدات «ائمه معصومین (ع)» پیرامون روز جمعه اشاره و ابراز کرد: تاکیدات بسیار از سوی بزرگان دین و «ائمه معصومین (ع)» پیرامون روز‌های جمعه شده است. شیخ صدوق در روایتی از «امیر المومنین (ع)» بیان کرده است: «امیرالمؤمنین (ع)» در روز جمعه خطبه مى خواندند و مى فرمودند: آگاه باشید خداوند این روز را براى شما عید قرار داده است و آن سید تمام روز‌ها و برتر از تمام عیدهاى شماست و خداوند در کتاب خود امر کرده، به سوى ذکر خدا کوشش کنید، باید با میل و رغبت عظمت این روز را حفظ کنید و نیت خود را براى عبادت در این روز خالص کرده و در روز جمعه گریه و زارى، دعا و طلب رحمت و آمرزش نمایید هم اینها برای این است که خداوند دعاى کسى را که در این روز از خداوند چیزى بخواهد، اجابت مى کند، روز جمعه زمان مبارکی است که روایات بسیاری پیرامون آن بیان شده که تاکید دارند، هیچ بنده مؤمنى نیست که در آن ساعت از خداوند چیزى طلب کند، و آن چیز اجابت نشود.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

وی به اعمال روز جمعه اشاره و بیان کرد: به جا آوردن نماز‌های مستحب، مانند نماز‌های نافله روز جمعه، نماز‌های هدیه به «پیامبر اکرم (ص)» و حضرت «فاطمه زهرا (س)»، نماز اعرابی و نماز جعفر طیار در روز جمعه سفارش شده است، همچنین خواندن دعا‌های اختصاصی روز جمعه، خواندن زیارت‌های خاص این روز، مانند زیارت «امام حسین (ع)» و زیارت «امام زمان (عج)» در عین حال صلوات فرستادن بر «پیامبر اکرم (ص)» از فضیلت‌های فراوانی برخوردار است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

رونمایی از نشان جدید انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس/اسامی هیئت داوران جشنواره تئاتر نگاه اعلام شد
 
تئاتر و عرصه هنر‌های نمایشی از ابتدای تیر ماه سال جاری و بعد از نزدیک به پنج ماه تعطیلی بار دیگر آغاز به کار کرد، هر چند بسیاری در ابتدا مخالف بازگشایی زودهنگام سالن‌های نمایش بودند، اما تماشاخانه‌های تئاتر مکلف شدند تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی میزبان مخاطبان باشند.

تئاتر و عرصه هنرهای نمایشی از ابتدای تیر ماه سال جاری و بعد از نزدیک به پنج ماه تعطیلی بار دیگر آغاز به کار کرد، هر چند بسیاری در ابتدا مخالف بازگشایی زودهنگام سالن‌های نمایش بودند اما تماشاخانه‌های تئاتر مکلف شدند تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی میزبان مخاطبان باشند. 

در این میان بسیاری از کارگردانان مطرح تئاتر از اجرا سر باز زدند، بسیاری از اجراهای مطرح و برخی دیگر از اجراهایی که از حضور بازیگران چهره و سلبریتی‌ها بهره می‌بردند ادامه کار خود را به بعد از پایان بیماری کرونا منتقل کردند اما در این میان برخی از کارگردانان جوان فرصت را غنیمت شمرده و آثار خود را روی صحنه بردند. 

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید

رونمایی از نشان جدید انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس

نشان جدید انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس با حضور اعضای هیات مدیره بنیاد فرهنگی روایت فتح رونمایی و معرفی شد.

این نشان که تلفیق نماد خنده و گریه در تئاتر و ۲ رنگ قرمز و سبز است، توسط حامد مغروری طراح و گرافیست جوان کشور طراحی شده و عنوان این نشان نیز توسط روح الله ابوالفضلی خوشنویس کشور نگاشته شده‌ است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *