صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رییس پژوهشگاه مطالعات تقریبی: اقدام رییس‌جمهور فرانسه ناشی از بی‌علاجی‌اش در برابر اسلام است

۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰:۰۱
کد خبر: ۶۷۱۴۶۹
رییس پژوهشگاه مطالعات تقریبی گفت: اقدام اخیر رییس جمهور فرانسه نشان از لاعلاجی و بی‌علاجی این افراد در برابر اسلام دارد. وقتی انسان از منطق و گفت‌وگوی عاقلانه مایوس می‌شود اقدام به توهین می‌کند.
حجت الاسلام و المسملیمن اکبر راشدی‌نیا در گفت‌وگو با میزان، ضمن محکوم کردن اهانت رییس جمهور فرانسه به ساحت رسول اکرم (ص) بیان کرد: توهین به بزرگان هر مکتب، آیین و دین خلاف وجدان بشری است و هیچ وجدان و آداب انسانی آن را قبول دارد و تایید نمی‌کند.
 
رییس پژوهشگاه مطالعات تقریبی گفت: اقدام اخیر رییس جمهور فرانسه نشان از لاعلاجی و بی‌علاجی این افراد در برابر اسلام دارد. وقتی انسان از منطق و گفتوگوی عاقلانه مایوس می‌شود اقدام به توهین می‌کند.
 
وی افزود: انسان منطقی تا زمانی که دلیل دارد و می‌تواند با برهان در مقابل دیگران ایستادگی کند هرگز به توهین و مقابله بی‌عقلانه با طرف مقابل دست نخواهد زد.
 
حجت الاسلام و المسملیمن راشدی‌نیا با اشاره به عقب نشینی رییس جمهور فرانسه از این اقدام اهانت آمیز در پایان گفت: به دلیل اینکه هیچ منطقی پشت این قضیه نبود وی مجبور به عقب نشینی است.
 
رهبر معظم انقلاب ۱۳ آبان ماه سال جاری فرمودند: «صرف این نیست که یک هنرمند، یک کاریکاتوریست، این کار را انجام میدهد. آن برهه‌ی قبل هم که این قضیّه پیش آمد همین اتّفاق افتاد؛ آنجا هم دیدیم که عناصر دولتی و شخصیّت‌های سیاسی پشت قضیّه درآمدند و دفاع کردند و حمایت کردند. البتّه امّت اسلامی امروز سرشار از خشم و اعتراض است؛ این نشان‌دهنده‌ی زنده بودن جوامع اسلامی است؛ این جای خرسندی است. در شرق و غربِ دنیای اسلام، مردم و مسئولین و بسیاری از سیاستمداران اسلامی -البتّه بعضی در اینجا هم حقارت خودشان را نشان دادند، امّا اغلب در اینجا از هویّت اسلامی و از شخصیّت معظّم پیامبر مکرّم اسلام دفاع کردند و خشم و اعتراض خودشان را نشان دادند؛ این نشان‌دهنده‌ی زنده بودن ملّتها است. منتها یک عبرتی در این ماجرا وجود دارد که این قابل توجّه است؛ این هم از جمله‌ چیز‌هایی است که بایستی مورد توجّه کسانی باشد که به مسائل سیاسی دنیا ارتباط دارند و کار می‌کنند. اینجا دولت فرانسه می‌آید ربط می‌دهد این قضیّه را به حقوق بشر و آزادی و این حرفها؛ عبرت ماجرا اینجا است».
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *