صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کمیته مشترک بیمه و تعاون تشکیل می‌شود

۱۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۱:۰۱
کد خبر: ۶۷۱۰۳۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
نشست مشترک رئیس کل بیمه مرکزی با دبیرکل اتاق تعاون، مدیران عامل اتحادیه‌ها و کمیسیون‌ها با هدف بررسی مشکلات و چالش‌های بیمه‌ای بخش در اتاق تعاون ایران برگزار شد.

- طبق اعلام اتاق تعاون ایران، ماشاء الله عظیمی دبیر کل اتاق تعاون ایران در نشست با رئیس کل بیمه مرکزی، تشکیل کمیته مشترک بخش تعاون و بیمه، پوشش بیمه‌ای برای بازار سرمایه همچنین مجوز تشکیل یک شرکت ۱۰۰ درصد تعاونی را پیشنهاد داد.

غلامرضا سلیمانی امیری رئیس کل بیمه مرکزی در جمع تعاونگران، توضیحاتی در مورد وضعیت بیمه و خدمات گسترده بیمه‌ای ارائه کرد و گفت: بیمه با تعاون تعریف می‌شود، چراکه از تجمیع سرمایه‌های خرد، از خطرات بزرگ جلوگیری می‌کند.

وی افزود: در کشور ضمن نیاز به صنایع مادر، به کسب و کار‌های کوچک و متوسط SME‌ها برای ایجاد و گسترش اشتغال نیاز است و مصداق بارز SME‌ها تعاونی‌ها هستند.

وی ادامه داد: از آنجایی که ۸ درصد GDP تولید ناخالص داخلی کشور در بخش تعاون است، اتحادیه‌ها و تعاونی‌ها می‌توانند با قدرت با شرکت‌های بیمه‌ای مذاکره کنند.

وی در بخش دیگری از این نشست، گفت: همکاری در دو بخش بیمه مرکزی و تعاون می‌تواند توسعه یابد و بسیار علاقمندیم که در زمانی که نرخ‌ها تعیین می‌کنیم یا ضریب نفوذ را افزایش می‌دهیم، از اتحادیه‌ها و تعاونی‌ها هم کمک بگیریم.

سلیمانی امیری خاطر نشان کرد: نقش بیمه به صورتی است که می‌تواند تولید، صادرات، ساختمان، خدمات و… را بیمه کرده و از سوی دیگر در بازارسرمایه، بازار پولی و تولید نیز فعالیت کند، به طوری که در حال حاضر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری توسط بیمه انجام شده است.

وی در توصیه به تعاونگران، گفت: فروشگاه‌های تعاونی و اتحادیه‌های می‌توانند از بیمه اعتباری استفاده کنند.

سلیمانی امیری با استقبال از تشکیل کارگروه مشترک بین اتاق تعاون و بیمه مرکزی، ابراز داشت: این کمیته می‌تواند مشکلات و چالش‌های بخش را احصا و راهکار‌های متناسب ارائه کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *