صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کنترل کرونا در راس امور دستگاه های مختلف قرار گیرد

۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹:۰۲
کد خبر: ۶۷۰۷۳۶
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با گلایه از سهل انگاری برخی دستگاهها در مقابله با بیماری کرونا، گفت: برای کنترل کرونا ضروت دارد کرونا در راس امور دستگاه های مختلف قرار گیرد.

-بنا بر اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مریم حضرتی در جلسه ستاد مقابله و مدیریت بیماری کرونا در آذربایجان غربی با اشاره به وضعیت سخت و فرسایشی شدن کادر درمان به علت بی توجهی مردم و سهل انگاری برخی دستگاه‌ها درمدیریت و مقابله با بیماری کووید ۱۹، گفت: بسیاری از اعضای کادر درمانی در کشور، بیش از هشت ماه است که خانواده خود را ندیده اند و فشار بر روی کادر درمانی فزاینده و فرسایشی است. تعداد مبتلایان به کووید افزایش یافته و این امر موجب افزایش بار کاری پرستاران شده است.

وی افزود: قبل از پاندمی کووید ۱۹ در کشور با کمبود شدید نیروی پرستار مواجه بودیم و با شیوع کرونا در کشور این کمبود با چندین برابر از گذشته نمود پیدا کرد و آنچه تا کنون به ما در مدیریت و مقابله با کرونا کمک کرده تنها عشق و ایثار کادر بهداشت و درمان است که با جان و دل به صورت شبانه روزی با افزایش شدید حجم کاری به بیماران ارائه خدمت می‌کنند و روا نیست که ما با بی توجهی و سهل انگاری کار را سخت‌تر از آنچه هست برای آن‌ها رقم بزنیم.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه بسیاری از همکاران ما در این مسیر به کرونا مبتلا شده و تعدادی از این عزیزان نیز به درجه رفیع شهادت نایل شده اند، گفت: خوشبختانه تا کنون بیش از۴۸۱ هزار نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند و بیش از ۵ هزار بیمار در شرایط سخت این بیماری تحت مراقبت‌های ویژه در کشور وجود دارد که با توجه به شرایط موجود، مجبور به افزایش تعداد تخت‌های بستری مراقبت‌های ویژه شده ایم.

وی از همه مسوولان و دستگاه‌های متولی خواست تا پیشگیری از ابتلا به کرونا را در راس امورات و اولویت کار خود قرار دهند و در این مسیر در استان‌ها و شهر‌ها و روستا‌ها با جدیت و با اطلاع رسانی مناسب مردم را به اجرای دستورات و پروتکل‌های بهداشتی تشویق و سوق دهند و نظارت‌های سریع و مستمر را در این زمینه تشدید کنند و از برگزاری مراسم شادی و عزا و تجمعات جلوگیری کنند.

حضرتی در پایان تاکید کرد: باید نظارت‌ها برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با جدیت بیشتری افزایش یابد و در غیراین صورت باید منتظر یک فاجعه بزرگ باشیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *