صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه شیرینی «نخودچی»

۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۰۵:۵۰:۰۲
کد خبر: ۶۷۰۴۹۳
شیرینی نخودچی یکی از شیرینی‌های خوشمزه قزوینی است که در اعیاد از آن استفاده می‌شود. راز پخت این شیرینی فقط استفاده از آرد نخودچی مرغوب و لطیف است.

_ کاله نوشت: شیرینی نخودچی یکی از شیرینی‌های خوشمزه قزوینی است که مواد اصلی آن، آرد نخودچی است. راز پخت این شیرینی فقط و فقط استفاده از آرد نخودچی مرغوب و لطیف است. حتی نیاز به هیچ وسیله یا ابزار خاصی ندارید؛ بنابراین آرد مرغوب را تهیه کنید و باقی کار را به ما بسپارید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی

آرد نخودچی مرغوب۵۰۰ گرم
کره یا روغن صاف قنادی یا روغن جامد۲۵۰ گرم
پودر قند یا شکر۲۵۰ گرم
زعفران ساییده شدهیک قاشق چای‌خوری
هل ساییده شدهیک قاشق چای‌خوری
پودر یا خلال پسته و بادامبه مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی نخودچی

مرحله اول

ابتدا کره یا روغن صاف قنادی را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا نرم شود سپس به وسیله یک همزن برقی، چند دقیقه هم بزنید.

مرحله دوم

پودر قند یا شکر را داخل روغن ریخته و به مدت ۴ دقیقه هم بزنید تا کاملا حل شود سپس پودر هل را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

مرحله سوم

آرد نخودچی را ۲ تا ۳ بار الک کنید تا کاملا صاف و یک‌دست شود سپس به مخلوط اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. خمیر را کمی ورز دهید. دقت کنید که خمیر نباید بیش از حد ورز داده شود، چون این‌کار موجب به روغن افتادن خمیر می‌شود.

مرحله چهارم

در ادامه زعفران دم کرده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر کاملا یک‌دست و یک‌رنگ شود. برای نرم‌تر شدن شیرینی در این مرحله می‌توانید خمیر را به وسیله چرخ‌گوشت، چرخ کنید.

مرحله پنجم

مواد را داخل سلفون قرارداده و اجازه دهید ۵ تا ۶ ساعت استراحت کند.

مرحله ششم

فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را به کمک وردنه با ضخامت نیم تا یک سانتی‌متر روی سینی باز کنید سپس قالب دلخواه‌تان را داخل آرد بزنید و شروع به قالب زدن کنید. اگر مایل نبودید از قالب استفاده کنید، خمیر را گرد کرده و روی سینی فر بچینید.

مرحله هفتم

شیرینی‌ها را به‌وسیله پودر یا خلال پسته تزیین کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی شده؛  سینی را از فر خارج کرده و بگذارید تا کاملا خنک شوند.

شیرینی‌ها را در ظرفی مناسب چیده و سرو کنید.

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *