صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تعطیلی‌ شهرهای قرمز موثر است؟

۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۹:۰۱
کد خبر: ۶۷۰۲۴۹
عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا به بیان توضیحاتی در خصوص تاثیر تعطیلی‌ شهرهای قرمز بر کاهش شیوع ویروس کرونا پرداخت.

- چندی پیش حمید سوری متخصص اپیدمیولوژی و عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا متذکر شده بود که تعطیل کردن شهر‌های قرمز اثر بخشی ماندگار و طولانی ندارد تنها با این کار زمان می‌خریم تا یک تنفسی به اپیدمی بدهیم بنابراین تعطیل کردن نمی‌تواند شامل همه اقشار جامعه باشد؛ در این فضا مشاغل گروه یک باید شیفتی کار کنند. اپیدمی پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد و علی رغم اینکه شباهت‌های زیادی از اپیدمی در دنیا است، ولی تفاوت‌های بومی الگوی اپیدمیولوژی بیماری‌ها را نباید نادیده گرفت.

مینو محرز در گفت‌وگو با میزان در این خصوص گفت: مشخص است که اعمال تعطیلی‌ها موجب حذف کرونا نمی‌شود، اما حداقل موجب کاهش مبتلایان به این بیماری و کم شدن میزان مراجعات به مراکز درمانی می‌گردد.

وی ادامه داد: همین که بیمارستان‌ها در این شرایط بتوانند کمی نفس بکشند، کافی است چرا که در حال حاضر بیمارستان جا ندارند و گاهی اتفاق می‌افتد که بیمار بد حال پشت در بیمارستان از دست می‌رود.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا ضمن تاکید بر اینکه این تعطیلی‌ها حتما باید اعمال شوند، اظهار کرد: اپیدمی را نمی‌توان با دوهفته تعطیلی کنترل کرد و شیوع این بیماری فعلا ادامه دارد، اما با اعمال تعطیلی‌ها می‌توان این وضع نا به سامان را از بین برد.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری افزود: در حال حاضر تنها راه چاره برای کنترل این بیماری رعایت نکات بهداشتی از جمله پرهیز از حضور در تجمعات، رعایت فاصله گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک و شست وشوی مکرر دست‌ها است.

وی در پاسخ به این سوال که تعطیلی‌ها باید تا چه زمانی ادامه پیدا کند، افزود: حداقل تا دوهفته باید تعطیلی‌ها ادامه پیدا کند و همین شیوه حضور ۵۰ درصدی کارمندان به اضافه تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و اعمال دورکاری برای مشاغلی که این امکان را دارند، کافی است چرا که وسایل نقلیه عمومی از جمله بمترو سیار شلوغ هستند و از آنجایی هم که مترو پنجره ندارد که تهویه هوا به خوبی صورت گیرد و مهمترین مسئله تهویه است، این امر بسیار مشکل ساز است و حضور ۵۰ در صدی کارمندان موجب کاهش تعداد افراد در مترو می‌شود.


برچسب ها: کرونا کووید 19

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *