صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فتنه انگیزی صهیونیسم در جهان و تاثیر آن بر فرانسه و آمریکا

۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۵:۰۲
کد خبر: ۶۷۰۱۸۴
رژیم جعلی اسرائیل برای ادامه حیات خود دست به هر اقدامی می زند تا بتواند ماندگاری خود را تضمین کند. رژیم صهیونیستی باعث و بانی بسیاری از مشکلات و معضلات جهان است. از زمان تشکیل رژیم جعلی اسرائیل در سرزمین‌های اشغال شده فلسطین تاکنون، رژیم صهیونیستی برای حیات خود دست به هر اقدامی زده‌اند تا بتوانند با قدرت افزایی و نفوذ سیاسی، اقتصادی و نظامی در دیگر کشور‌های دنیا، ماندگاری خود را تضمین کند، حتی اگر به قیمت نابودی دیگر کشور‌ها و جوامع بینجامد. دنیا اکنون با ویروسی ناشناخته دست به گریبان است و این موجود توانسته است دنیا را به چالش بکشد.

اما در حالی که جهان درگیر مبارزه و مقابله با کروناست، ناگهان کشوری همچون فرانسه در اقدامی نامتعارف و نامعقول، سیاست اسلام ستیزی خود را بار دیگر بر می‌انگیزد و با وجود محکومیت جهانی اقدام به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) در این کشور، بر سر سیاست خود پافشاری می‌کند و اصرار بر رفتار خود دارد.

نباید تردید داشت که در این بازی که «امانوئل مکرون»، رییس جمهور فرانسه آغاز کرده است، صهیونیست‌ها نقش نداشته باشند؛ برنامه ریز و محرک اصلی اقداماتی که در این کشور علیه اسلام و مسلمانان می‌شود، صهیونیست‌ها هستند.

چگونه می‌توان به ادعای آزادی بیان و حقوق بشر در فرانسه باور داشت در حالی که در هیچ یک از کشور‌های اروپایی، هیچکس حق ندارد نسبت به اسرائیل سخن بگوید، اما اهانت به مقدسات جهان اسلام آزاد است و از آن به تعبیر آزادی بیان و حقوق بشر یاد می‌شود!

همچنین به تازگی «جرمی کوربین»، رییس پیشین حزب کارگر انگلیس و از اعضای این حزب به خاطر حمایت از مردم فلسطین و انتقاد از سیاست‌های جنایتکارانه رژیم اسرائیل از حزب اخراج می‌شود و همه فعالیت‌های سیاسی او تعلیق می‌شود؛ آزادی بیان در غرب یعنی همین!

همچنین هر کس در فرانسه نسبت به «هلوکاست» تردید کند و این تفکر خود را بازگو کند، دادگاهی و محکوم خواهد شد.

اسلام ستیزی از سیاست‌های صهیونیست‌هاست و این سیاست در کشور‌هایی که صهیونیست‌ها نفوذ دارند پر رنگ است.


چرا می‌گوییم همه گرفتاری‌های جهان زیر سر صهیونیست‌ها است؟

برای اینکه اسرائیل علاوه بر کشتار مردم فلسطین و غصب سرزمین آنها، در دیگر نقاط دنیا نیز فتنه انگیزی می‌کند و با نفوذ سعی دارد سایه شوم خود را در دنیا گسترش داده و پهن کند.

مناقشه قره باغ میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان، با فتنه انگیزی‌های صهیونیست‌ها بار دیگر آغاز شد و طولانی گشت.

زمانی که می‌گوییم صهیونیسم، اشاره تنها به فلسطین و سرزمین‌هایی نیست که یهودیان صهیونیسم اشغال کرده‌اند.

تفکر و ایدئولوژی صهیونیست‌ها در جهان گسترش یافته و نفوذ پیدا کرده است و همه این قدرت آنها به واسطه اقتصادی است که توانسته است در دست بگیرد و با بهره گیری پر تعداد و پر قدرت خود که در جهان به کار گرفته، افکار عمومی را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

سازش رژیم‌های عربی و مسلمان با اسرائیل نیز دسیسه و توطئه‌ای برای نابودی آنهاست.

در فرایند فتنه آلود سازش اعراب با رژیم صهیونیستی، باید به این نکته توجه داشت که سران و حکام کشور‌های عربی خود صهیونیسم هستند.

آیا می‌توان مسلمانی را یافت که خواهان سازش با دشمن قسم خورده خود باشد؟!

با توجه به شرایطی که آمریکا اکنون به خاطر حضور دونالد ترامپ در کاخ سفید و رقابت‌های انتخاباتی که در این کشور شکل گرفته درگیر است، مردم آمریکا، سیاستمداران، نخبگان و فرهیختگان از اوضاع نگرانند، اما صهیونیست‌ها هیچگونه نگرانی از آینده آمریکا ندارند و رفتاری خونسردانه از خود بروز می‌دهند.

همواره از «هنری کیسینجر»، در جایگاه یک تئوریسین، نظریه پرداز و سیاستمداری نام برده شده که نظرات و دیدگاه‌ های او برای همه روسای جمهوری آمریکا نه تنها از اهمیت برخوردار بوده است، بلکه خود را ملزم به اطاعت از او می‌دانستند.

ماه‌هاست که آمریکا با چالش جدی سیاسی روبرو است و ویروس کرونا نیز بر مشکلات این کشور افزوده، شگفتی در این است که ترامپ خود را پیروز صحنه نبرد با کرونا می‌داند و عملکرد خود را موفقیت آمیز جلوه می‌دهد.

چالش‌های پیش روی آمریکا در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری در این کشور، هر روز حساس‌تر می‌شود، اما در این اوضاع و شرایط، خبری از هنری کیسینجر پیر سیاست و نظریه پرداز آمریکا نیست.

هنری کیسینجر یک یهودی صهیونیست است که پس از مهاجرت از آلمان به آمریکا، توانست نفوذ خود را در این کشور افزایش دهد و تا رده وزارت خارجه و مشاور امنیت ملی کاخ سفید در دوران ریاست جمهوری ریچارد نیکسون و جرالد فورد پیش رود.

آیا این تئوریسین و استراتژیست صهیونیست از اوضاعی که برای آمریکا پیش آمده خرسند و شادمان است یا این که نگران آینده آمریکاست؟

می‌توان احتمال داد که کیسینجر از اوضاع کنونی آمریکا خشنود هم باشد چرا که اسرائیل دیگر نمی‌تواند روی حمایت واشنگتن حساب باز کند، پس افول قدرت کاخ سفید و چه بسا فروپاشی آمریکا را می‌توان آرزوی صهیونیست‌ها دانست.

آمریکا برای خلاصی از اوضاع داخلی خود باید قدرت نفوذ و تاثیر صهیونیست‌ها را قطع کند، در این صورت است که می‌تواند در جایگاه یک کشور عادی در دنیا به حیات خود ادامه دهد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *