صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اوضاع متشنج فرانسه؛ از اسلام ستیزی تا بحران اجتماعی

۱۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۳:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۷۰۱۷۱
دولت فرانسه در پی رویدادهای اخیر در این کشور فشارها بر جامعه مسلمان فرانسه را افزایش داده است.

– فرانسه بار دیگر با طرح کاریکاتور‌های توهین آمیز و نمایش آنها اعلام کرد که با مسلمانان داخل این کشور سازش نخواهد کرد و فقط در صورتی که این افراد هویت شخصی خود را فراموش کنند، با آنها به عنوان شهروند رفتار خواهد کرد.

در فرانسه مفاهیمی مانند حاکمیت قانون، حقوق اساسی و آزادی و فرض برائت در مورد مسلمانان، قابل اغماض شده است.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، هر روز پیگیری برای جلوگیری از اسلام ستیزی در فرانسه و اندیشیدن درباره آنچه برای حفاظت از حقوق و آزادی‌های اساسی باید انجام شود، غیرممکن شده است.

قتل «ساموئل پتی»، معلم فرانسوی پس از آنکه کارتون‌های توهین آمیز را در کلاس خود نشان داد و در پی آن «شارلی ابدو» هم اعلام کرده بود مجددا آن را منتشر خواهد کرد، فرصتی برای فرانسه فراهم کرد تا بتواند به اسلام ستیزی در این کشور دامن بزند.

این جنگ جدید ایجاد شده توسط دولت فرانسه، علیه یک «دشمن نامرئی» آغاز شده است که باعث می‌شود همه مسلمانان در حوزه عمومی این کشور به اهداف تبدیل شوند.

مفهوم اسلام هراسی، که فرانسه سال‌ها در تلاش برای تعریف آن بوده و سعی کرده تا آن را در چارچوب قانونی ترسیم کند، اکنون باعث ایجاد تنش و درگیری در این کشور شده است.

در این فضای نفرت ایجاد شده توسط دولت فرانسه، حملات به مساجد و مسلمانان افزایش یافته، اما به سختی جایی در رسانه‌های فرانسه به آن پرداخته می‌شود.

به طور مثال، در ۱۸ اکتبر، هنگامی که دو زن که روسری به سر داشتند، در نزدیکی برج ایفل با اصطلاحات توهین آمیز مورد حمله با چاقو قرار گرفتند..

آناتولی در پایان می‎نویسد «صدای آزادیخواهانه در افکار عمومی فرانسه که دفاع از حقوق اساسی و آزادی‌های مسلمانان را در اولویت خود دارد به گوش نمی‌رسد و هر کسی حتی از سیاست نفرت پراکنی افراطی دولت فرانسه حتی تا حدی انتقاد کند، به حاشیه رانده می‌شود.»



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *