مرکز ملی بررسی مشکلات واحدهای تولیدی به زودی راهاندازی میشود
قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در کشور با بیان اینکه مرکز ملی بررسی مشکلات واحدهای تولیدی ظرف چند روز آینده راهاندازی میشود، گفت: همچنین سامانهای راهاندازی شده است که قابلیت رصد از لحظه ثبت درخواست متقاضی تا لحظهای که مشکل مرتفع شود را دارد.
- بابک دینپرست در یک گفتوگوی زندۀ تلویزیونی، ضمن تشریح نحوه فعالیت مراکز فوریتهای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرحهای سرمایه گذاری، گفت: این مراکز نقش یک قرارگاه عملیاتی را دارند و قرار است نمایندگانی از همه دستگاهها که واحدهای تولیدی برای فعالیتهای خود نیاز به اخذ مجوز یا هماهنگی با آنها دارند، از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب، در آن مستقر شوند.
وی افزود: همچنین نمایندگان یاد شده در روزهای تعطیل نیز در این قرارگاهها مستقر خواهند بود و درخواستهای احتمالی را ثبت میکنند و روز بعد برای رسیدگی در اختیار همکاران خود قرار خواهند داد.
معاون وزیر کشور اظهار داشت: این قرارگاهها به همه موضوعات مربوط به مشکلات تولیدیها چه در بخش تامین مواد اولیه، چه صدور مجوز و یا موانعی که به دلیل تداخل قوانین و مقررات منجر به این شده که تولید کنندگان نتوانند به اهداف مورد نظر خود دست پیدا کنند، میپردازد.
دینپرست ادامه داد: این در راستای توافقی است که بین دو وزراتخانه و دو وزیر مهم کشور، یعنی رحمانی فضلی وزیر کشور و رزم حسینی، وزیر صنعت، معدن و تجارت انجام گرفته و اکنون این مراکز در ۳۰ استان کشور راهاندازی شده است. آخرین مرکز این قرارگاه در استان خوزستان، امروز افتتاح شود.
قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در کشور تصریح کرد: محل این قرارگاهها معمولا در سازمانهای صنعت، معدن و تجارت است مگر اینکه به دلیل کمبود فضا و امکانات در برخی استانها، ساختمانهایی برای این منظور تعبیه شده است.
وی با بیان اینکه مهمترین رکن نظارتی این مراکز، وجدان کاری نمایندگانی است که در این مراکز مستقر هستند، اظهار داشت: در صحبتهایی که با استانداران داشتیم این بود که افرادی را در این مراکز قرار دهند که درک درستی از وضعیت اقتصادی کشور داشته باشند.
دینپرست افزود: ما یک مرکز ملی را در چند روز آینده در تهران راهاندازی خواهیم کرد که در این مراکز نمایندگانی از وزارتخانه و دستگاههای عضو ستاد ملی رفع موانع تولید در آن مستقر هستند. این افراد ملزم هستند که در این مراکز از ۸ صبح تا ۸ شب مستقر باشند و بر عملکرد دستگاههای خودشان نظارت کنند.
قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در کشور تاکید کرد: همچنین سامانهای راهاندازی شده است که قابلیت رصد از لحظه ثبت درخواست متقاضی تا لحظهای که مشکل مرتفع شود را دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دستورالعملی برای همکاری دستگاههای نظارتی، امنیتی و اطلاعاتی و قضایی با این قرارگاهها تهیه شده است که طی چند روز آینده ابلاغ میشود. اگر خللی در این روند رخ بدهد با همکاری این دستگاهها، بلافاصله اصلاح خواهد شد.
- بیشتر بخوانید:
- تعیین دستگاههای تعلل کننده در اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *