صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آلودگی هوا بر افزایش شیوع کرونا تاثیر می‌گذارد؟

۰۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳:۳۰
کد خبر: ۶۶۹۷۱۵
حمید چوبینه گفت: مطالعه دقیقی که در زمینه آلودگی هوا بر افزایش شیوع کرونا باشد دیده نشده، ولی از آنجا که هوا با تنفس ارتباط دارد و بیشترین آسیب‌هایی که بیماران کرونایی می‌بینند از نواحی مجاری تنفسی و ریه است، باید گفت که آلودگی هوا می‌تواند آسیب بیشتری به فرد مبتلا بزند.
- حمید چوبینه مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران از آنجا که هوا با تنفس ارتباط دارد و بیشترین آسیب‌هایی که بیماران کرونایی می‌بینند از نواحی مجاری تنفسی و ریه است می‌توان گفت که آلودگی هوا می‌تواند آسیب بیشتری به مبتلایان بزند، اما تاثیر آلودگی هوا بر افزایش شیوع کرونا نیاز به مطالعات دقیق تری دارد.

  درباره تاثیر آلودگی هوا بر روند شیوع کرونا گفت: مطالعه دقیقی که در زمینه آلودگی هوا بر افزایش شیوع کرونا باشد دیده نشده، ولی از آنجا که هوا با تنفس ارتباط دارد و بیشترین آسیب‌هایی که بیماران کرونایی می‌بینند از نواحی مجاری تنفسی و ریه است بنابراین وقتی سیستم اکسیژن رسانی بدن مختل شود، هر چیزی که این مکانیسم را تحت تاثیر قرار دهد منطقا می‌تواند موثر باشد و باید گفت که آلودگی هوا می‌تواند آسیب بیشتری به فرد مبتلا بزند، اما تاثیر آلودگی هوا بر افزایش شیوع کرونا نیاز به مطالعات دقیق تری دارد.

وی با بیان اینکه سالانه بسیاری از افراد جامعه بشری به خاطر آلودگی هوا جان خود را ازدست می‌دهند بنابراین بحث آلودگی هوا بسیار پایدارتر از مطالبات بشر نسبت به کرونا است، افزود: کرونا یک بیماری ناشناخته است و حتی بعضی از تحلیل‌ها نشان می‌دهد که تا پایان سال ۲۰۲۱ مهار می‌شود، ولی آلودگی هوا مشکلی است حاد که سالهاست زندگی بشر را تحت تاتثیر قرار داده و بیماری‌های جانبی برای بشر به وجود آورده و افراد زیادی را به کام مرگ کشانده است.

چوبینه با بیان اینکه مساله آلودگی هوا به عنوان یک مطالبه پایدار بشر نسبت به سیستم‌های حکومتی می‌تواند وجود داشته باشد و گره زدن آن با بحث کرونا خیلی موضوعیت ندارد و یک شبه هم نمی‌توان راجع به آن نظر داد، گفت: در زمان‌های آلوده بودن هوا تردد باید به حداقل برسد. وقتی می‌گویند فعالیت بدنی را نیز در هوای آلوده کم کنید یعنی امر مهم و مثبتی مانند ورزش نیز تحت الشعاع قرار می‌گیرد بنابراین افراد باید کمتر از خانه‌ها بیرون بیایند و سیستم‌های حکومتی نیز باید شرایطی فراهم کنند که افراد بیشتر در منازل بمانند مانند دورکاری‌هایی که در این روز‌ها مرسوم شده است و تعطیلی اماکن پرتردد و مهار کردن خودرو‌ها و صنایع.

مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران با تاکید مجدد بر اینکه تاثیر منفی آلودگی هوا می‌تواند بسیار عمیقتر از کرونا باشد، اظهارکرد: اگر آمار مرگ و میر جهانی بر اثر آلودگی هوا را با مرگ و میر ناشی از کرونا مقایسه کنید، می‌بینید که چند برابر کروناست. هرچند در رابطه با کرونا وحشتی ایجاد شده و کنترل این ویروس نیز بسیار مهم است.
 
بیشتر بخوانید:


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *