صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اختصاص قیر رایگان به سرمایه‌گذاران و خیرین

۲۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۰:۰۲
کد خبر: ۶۶۹۶۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
خبرگزاری میزان: معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه برای امسال حدود ۴۰۰ کیلومتر راه روستایی توسط خیرین آسفالت می‌شود، از اختصاص قیر رایگان به سرمایه گذاران و خیرین برای آسفالت راه‌های شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر خبر داد.
به گزارش ، سید حسین میرشفیع با اشاره به مشارکت خیرین راه‌ساز در پروژه‌های راه‌های روستایی اظهار کرد: پروژه‌های مشارکت مردمی طبق روال سابق در حال انجام است آن هم به این دلیل که متکی به بودجه دولتی نیست و با سرمایه گذاری خیرین اجرا می‌شود. خیرین با کارخانجات تولید آسفالت قرارداد منعقد می کنند و از طرف وزارت راه و شهرسازی قیر رایگان در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه برخی از خیرین طی سال گذشته برای اجرای بخشی از این پروژه ها ثبت نام کرده بودند که به تدریج در حال اجرا است، ادامه داد: برای امسال حدود ۴۰۰ کیلومتر راه روستایی توسط خیرین آسفالت می شود.

میرشفیع از اختصاص قیر رایگان به سرمایه گذاران و خیرین برای آسفالت راه های شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر خبر داد و گفت: اختصاص قیر رایگان به این مناطق برای نخستین‌بار در بودجه امسال تصویب شده که این پروژه ها به صورت مشارکتی با شهرداری‌ها اجرا می‌شود به طوریکه هزینه اجرا بر عهده شهرداری‌ها و قیر رایگان از طرف وزارت راه و شهرسازی تامین خواهد شد.

معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی گفت: به دلیل کمبود بودجه، قیر رایگان از طرف وزارت راه و شهرسازی با اولویت اجرای پروژه‌های راه‌های روستایی و مواردی که پیمانکاران بدون بودجه دولت توانایی اجرای پروژه‌ها را داشته باشند اختصاص می یابد.

میرشفیع در بخش دیگری از اظهاراتش درباره تخریب برخی از راه‌های روستایی مناطق معدن خیر گفت: روستاهای معدن خیز را شناسایی کردیم و حدود ۸ تا ۱۰ هزار کیلومتر از راه‌های این مناطق در معرض تخریب معادن است. البته بر اساس قانون بهره‌برداری از معادن، درصدی از درآمد حاصل از معادن به پروژه‌هایی که تحت تاثیر معادن تخریب می‌شود اختصاص می‌یابد و بخشی از واحدهای معدنی به دلیل تاثیر مثتبی که راه های همجوار بر عملکرد آنها دارد به صورت خودجوش برای ترمیم این راه ها سرمایه گذاری می کنند.

وی افزود: در سال گذشته با توجه به رکودی که وجود داشت معادن انگیزه‌ای برای ترمیم راه های روستایی همجوار نداشتند اما در سال گذشته طی تفاهم‌نامه‌ای که با وزارت صنعت، معدن و تجارت منعقد کردیم مقرر شد از طریق شرکت ایمیدرو و مجری طرح های توسعه معدنی بخشی از این جاده ها با سرمایه گذاری مشترک آنها و وزارت راه و شهرسازی اجرا شود که تاکنون حدود ۶۰ کیلومتر از راه های مناطق معدنی بر اساس تفاهم نامه مذکور اجرا شده اما هنوز روال منطقی و ثابت خود را پیدا نکرده است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *