صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آخرین مرکز شبانه روزی فوریت‌های بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی، شنبه افتتاح می‌شود/ مرکز ویژه‌ای بر عملکرد این مراکز نظارت خواهد کرد

۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۷:۵۸
کد خبر: ۶۶۹۶۳۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
قائم مقام رییس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید از راه اندازی مراکز شبانه روزی فوریت‌های بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی و طرح‌های سرمایه‌گذاری در سی استان کشور خبر داد و گفت: آخرین مرکز، شنبه افتتاح خواهد شد.

بابک دین پرست با حضور در بخش شبانگاهی خبر شبکه یک سیما از راه اندازی سی مرکز شبانه روزی فوریت‌های بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی و طرح‌های سرمایه گذاری در سی استان کشور تا پایان وقت اداری امروز خبر داد و گفت: آخرین مرکز، صبح روز شنبه افتتاح خواهد شد.

وی افزود: در ارتباط تصویری که اعضای هیئت دولت با مقام معظم رهبری در دوم شهریور ماه سال جاری داشتند، مقام معظم رهبری تکلیف جدی داشتند که حتما کارگروه ویژه‌ای در جهت رصد مشکلات واحد‌های تولیدی راه اندازی شود که به دنبال آن وزیر کشور نامه‌ای به رییس جمهور ارسال کردند و با دستور ایشان و حکم آقای رزم حسینی، وزیر اقتصاد، این امر اجرایی شد.

وجود ۱۷۱۸ واحد تولیدی تحت تملک شبکه بانکی

قائم مقام رییس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در رابطه با واحد‌های تولیدی تملک شده توسط شبکه بانکی نیز بیان داشت: هزار و هفتصد و هجده واحد تولیدی تحت تملک شبکه بانکی داریم که مقرر شده وزارت اقتصاد و دارایی و بانک مرکزی ظرف یک هفته، آخرین وضعیت این واحد‌ها را به ستاد اعلام و ساز و کار ویژه‌ای را برای بازگشت هرچه سریعتر این واحد‌ها به چرخه تولید پیش بینی کنند.

دین پرست با اشاره به سفر ریاست قوه قضائیه به شیراز و تاکید ایشان بر لزوم تعیین تکلیف واحد‌های تولیدی تحت تملک شبکه بانکی در این سفر، گفت: آیت الله رییسی تاکید داشتند تملک واحد‌های تولیدی نباید منجر به تعطیلی آن‌ها شود که امیدواریم در این رابطه بخش نامه‌ای از سوی ایشان داشته باشیم تا بتوانیم با بانک‌های متخلف برخورد و آن‌ها را به دستگاه‌های مرتبط معرفی کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور، ضمانت اجرای تصمیمات مراکز فوریت‌های بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی را وجدان نمایندگان دستگاه‌هایی دانست که در این مراکز حضور دارند و گفت: افرادی که در این مراکز حضور پیدا می‌کنند باید درک مشخصی از شرایط فعلی کشور داشته باشند و بدانند جنگ اقتصادی به چه معناست و باید با چه جدیتی در این مراکز حضور داشته باشند.

وی افزود: البته مرکز ویژه‌ای ظرف چند روز آینده در تهران افتتاح خواهد شد که بر عملکرد سی و یک مرکز فوریت‌های بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی نظارت خواهد کرد و علاوه بر آن سامانه‌ای نیز توسط وزارت صمت در جهت رصد، پیگیری و اجرای اقدامات این مراکز ایجاد شده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *