صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اهانت رییس جمهور فرانسه به پیامبر اسلام نشان پریشان‌حالی اوست

۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۴:۴۱
کد خبر: ۶۶۹۵۶۶
معاون امور ایران مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت: اقدام رییس جمهور احمق فرانسه در اهانت به پیامبر اکرم (ص) بازخوانی رفتار انسان‌های پریشان حالی است که در طول قرون با مبانی اصیل دینی، فکری انسان معارضه داشتند.

محسن مسچی در گفت‌وگو با میزان، ضمن محکوم کردن اقدام رییس جمهور فرانسه در اهانت به رسول اکرم (ص) بیان کرد: دنیای غرب امروز دچار چالش جدی اخلاقی، فکری و روحی هستند.

معاون امور ایران مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت: اقدامات برخی سردمداران کشور‌های غربی در هیچ مقوله انسانی و فکری نمی‌گنجد. به نظر می‌رسد دچار یک تشتت جدی در مبانی فکری و از جهت روحی و روانی پریشان هستند.

وی با بیان اینکه پریشان‌گویی از خصوصیات بارز سرمداران کشور‌های غربی است، اظهار کرد: یکی از پریشان‌گویی درباره مبانی آزادی در غرب است، این مبانی در نوشتار‌های سرمداران و بزرگان فکری آن‌ها آمده، اما مشاهدات ما کاملا متضاد با نوشته‌های‌شان است.

مسچی ضمن اشاره به اینکه امروز در دنیای غرب کسانی که به مبانی ارزشمند پای بند هستند دچار مشکلات جدی هستند، ادامه داد: افرادی که تمام قید‌ها را کنار گذاشته و به هیچ چیز پایبند نیستند به عنوان سردمداران در غرب مطرح هستند. در غربی که داشتن مبانی و علائم مذهبی ممنوع است؛ همجنس‌بازی و اختلاط‌هایی که دارای مبانی اخلاقی نیست آزاد است.

معاون امور ایران مجمع تقریب مذاهب اسلامی افزود: در غرب و کشور فرانسه روژه گارودی roger garudy (فیلسوف و سیاستمدار و نویسنده معاصر فرانسوی) روزگاری به موضوع هلوکاست اعتراض کرد، اما سال‌ها در زندان مورد تضییع حقوق انسانی و فشار روحی قرار گرفت. در حالیکه در این کشور به راحتی کاریکاتور‌هایی منتشر می‌شود که بزرگترین شخصیت دنیا که مورد احترام جامعه بشریت است را آزادانه مورد هتک حرمت قرار می‌دهند.

وی در پایان گفت: امروز اقدام رییس جمهور احمق فرانسه در اهانت به پیامبر اکرم (ص) بازخوانی رفتار انسان‌های پریشان حالی است که در طول قرون با مبانی اصیل دینی، فکری انسان معارضه داشتند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *