خواص و فواید گردو برای سلامتی
- صداوسیما نوشت: مغز گردو سرشار از ویتامین B و اسیدفولیک است که این ترکیبات باعث تقویت اعصاب و قلب و عروق میشوند.
گردو میوههای سنگی تک دانهای است که از درخت گردو رشد میکند.
آنها منبع خوبی از چربیهای سالم، پروتئین و فیبر هستند و ممکن است سلامت قلب و استخوانها را تقویت کرده و از جمله مزایای دیگر در مدیریت وزن است.
گردو همچنین منبع خوبی از منگنز، مس، منیزیم، فسفر، ویتامین B۶، اهن، آنها از نظر چربیهای اشباع نشده و غیر اشباع نشده و اسیدهای چرب امگا ۳ بسیار غنی هستند. آنها همچنین منبع خوبی از پروتئین هستند.
سلامت قلب
گردو ممکن است سلامت قلب را تقویت کند.
نشان داده شده است که اسیدهای چرب اشباع نشده و غیر اشباع نشده موجود در گردو باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید LDL (مضر) میشوند؛ که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، سکته مغزی و حمله قلبی را کاهش میدهد.
یک مطالعه منتشر شده در مجله بریتانیایی تغذیه انگلیس نشان داد که خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب برای کسانی که بیش از چهار بار آجیل در هفته مصرف میکنند، در مقایسه با افرادی که هرگز یا به ندرت آجیل مصرف نمیکنند، کمتر است.
کنترل وزن از خواص گردو است
طبق تحقیقات منتشر شده در مجله تغذیه بالینی در آسیا اقیانوس آرام، مصرف روتین آجیل با استراحت بیشتر با مصرف بیشتر انرژی همراه است.
در آزمایشاتی که کاهش وزن را با استفاده از رژیمهای غذایی که شامل یا آجیل را شامل میشوند مقایسه کردند، رژیمهای غذایی که شامل آجیل در اعتدال بودند کاهش وزن بیشتری نشان دادند.
یک مطالعه منتشر شده در ژورنال آمریکایی بالینی تغذیه همچنین نشان داد که زنانی که به ندرت از خوردن آجیل گزارش میکنند، در طی یک دوره ۸ ساله، بیشتر از افرادی که دو بار در هفته یا بیشتر از آنها آجیل مصرف میکردند، افزایش وزن بیشتری داشتند.
از بین بردن بیماری سنگ کیسه صفرا از خاصیت گردو است
طبق مطالعه دیگری در مجله آمریکایی تغذیه بالینی، مصرف مکرر آجیل با کاهش خطر کوله سیستکتومی، عملی برای از بین بردن کیسه صفرا همراه است.
در بیش از یک میلیون نفر مستند بیش از ۲۰ سال، زنانی که بیش از ۵ اونس آجیل در هفته مصرف میکردند، در مقایسه با زنانی که هر هفته کمتر از ۱ اونس آجیل میخورند، خطر کوله سیستکتومی کمتری داشتند.