صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انتخابات آمریکا؛ چرخش نظرسنجی‎ها به سمت ترامپ، گارد ملی به حالت آماده باش درآمد

۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۰:۳۸
کد خبر: ۶۶۸۷۸۲
ترس از آشوب و ناآرامی و اعتراض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ گسترش یافته و گارد ملی این کشور برای مقابله با اعتراض‌های احتمالی اعلام آمادگی کرده است.
یک هفته تا انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا فرصت باقی است و تنور رقابت ها، اتهام زنی‌ ها و درگیری‌های لفظی میان «دونالد ترامپ» و «جو بایدن»، نامزد‌های دو حزب جمهوریخواه و دموکرات آمریکا و کارزار انتخاباتی آنها افزایش یافته است.
 
به گزارش «ریل کلیر پالتیک، سی ان ان و فاکس نیوز»، - نظرسنجی‌ها چه می‌گویند؟ براساس نظرسنجی «اینسایدر ادونتج»، «نیویورک تایمز و سیِنا»، «دانشگاه هیوستون» و «راسموسن ریپورتز»، دونالد ترامپ در ایالت‌های «پنسیلوانیا»، «تگزاس» و انتخابات سراسری با فاصله اندک از جو بایدن پیش است.
 
به نظر می‌رسد همزمان با نزدیک شدن روز برگزاری انتخابات، افکار عمومی چرخشی آشکار به سمت رییس جمهور آمریکا داشته است.
 
نظرسنجی‌های «آتلانتا ژورنال کانستیتوشن»، «رویترز و ایپسوس»، «دانشگاه ویسکانسین و یوگاو»، «گنزالس ریسرچ»، «آی بی دی و تی آی پی پی» و «جِی تی ان و آر ام جی ریسرچ»، بایدن در ایالت‌های «جورجیا»، «پنسیلوانیا»، «ویسکانسین»، «میشیگان»، «مریلند» و انتخابات سراسری از شانس بیشتری برای پیروزی برخوردار است.
 
نکته جالب توجه در نظرسنجی‌های اخیر، برتری ترامپ در مجموع نظرسنجی‌های انجام شده است.
 
وی برای نخستین بار در هفته‌های اخیر موفق شد در مجموع نظرسنجی‌ها با اختلاف یک درصد از بایدن پیشی بگیرد.
 
ضمن اینکه میزان رضایت مندی از عملکرد کابینه ترامپ براساس نظرسنجی «راسموسن ریپورتز»، به بالای ۵۰ درصد رسیده است.
 
براساس این نظرسنجی، میزان رضایتمندی از عملکرد دولت ترامپ، ۵۲ درصد و میزان نارضایتی از عملکرد وی ۴۶ درصد اعلام شد.
 
محبوبیت بایدن و ترامپ در افکار عمومی نیز پس از روند کاهشی یکباره، در ۲۴ ساعت گذشته بدون تغییر مانده است.
 
بایدن اگرچه همچنان ۶ ایالت کلیدی «فلوریدا»، «پنسیلوانیا»، «میشیگان»، «ویسکانسین»، «کارولینای شمالی» و «آریزونا» را در اختیار دارد، اما فاصله اش در برخی از موارد اندکی بیشتر از یک درصد است؛ فاصله‌ای که نمی‌تواند اطمینان لازم برای برتری حتمی را به وی بدهد.
 
بالاترین اختلاف بایدن و ترامپ در این ایالت‌ها، ۹ درصد در ایالت میشیگان است.
 
-  ۳ تجمع انتخاباتی ترامپ در پنسیلوانیا در یک روز: ترامپ در ۸ روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری، سه تجمع انتخاباتی در ایالت محل سکونت بایدن برگزار کرد.
 
این تجمع‌ها مانند سایر تجمع‌های انتخاباتی ترامپ، بدون رعایت مقررات کرونایی برگزار شد.
 
رییس جمهور آمریکا در دومین تجمع انتخاباتی خود یک ساعت و ۲۸ دقیقه سخنرانی کرد.
 
 
- تداوم چالش‌های قانونی رای گیری در ایالت‌های مختلف آمریکا
 
- ادعا‌ی کارزار انتخاباتی ترامپ: «بیل استپین»، مدیر کارزار انتخاباتی ترامپ، «جیسون میلز»، مشاور ارشد و «تیم مورتاف» سخنگوی کارزار انتخاباتی ترامپ، در جمع خبرنگاران تاکید کردند به برتری و موفقیت رییس جمهور در ایالت‌های کلیدی اطمینان دارند.
 
- مسیر هموار ترامپ در چالش حقوقی پسا انتخاباتی: سنا «ایمی کانی بارت»، گزینه پیشنهادی ترامپ را به عنوان نهمین قاضی دیوان عالی امریکا انتخاب کرد.
 
این انتخاب می‌تواند چالش حقوقی اعتراض به نتیجه انتخابات را به نفع ترامپ تغییر دهد.
 
- تخریب تبلیغات انتخاباتی بایدن با بولدزر: یک مرد ۲۶ ساله فلوریدایی با سرقت یک بولدرز از یک کارگاه ساختمانی در این ایالت، اقدام به تخریب تبلیغات انتخاباتی جو بایدن کرد.
 
- سفر انتخاباتی هریس به تگزاس: با شدت گرفتن رقابت میان بایدن و ترامپ و اختلاف اندک این دو در ایالت «تگزاس»، کامالا هریس قصد دارد سفری انتخاباتی به این ایالت داشته باشد.
 
- واکنش کارزار انتخاباتی بایدن به گاف اخیر وی: پس از آنکه جو بایدن در یک مصاحبه از نام «جورج» در میان صحبت هایش استفاده کرد، حملات به وی به دلیل اشتباه گفتن نام ترامپ شدت گرفت.
 
اکنون کارزار انتخاباتی بایدن می‌گوید «وی در حال صحبت با مجری برنامه به نام جورج بود و اشتباهی صورت نگرفته است.»
 
- اعتراض فرماندار و مردم نیویورک به کم بودن تعداد مراکز رای گیری: ۸۸ مرکز رای گیری زودهنگام در «نیویورک»، یکی از کرونا زده‌ترین ایالت‌های آمریکا تاکنون حدود ۲۰۰ هزار رای را ثبت کردند.
 
فرماندار نیویورک، کم بودن مراکز رای گیری در میانه هراس مردم از شیوع کرونا را تلاش دولت برای پایین آوردن مشارکت مردم توصیف کرد.
 
- تدابیر امنیتی در پورتلند: شهردار شهر «پورتلند» در ایالت «اورگن» که در ماه‌های اخیر شاهد اعتراض‌ها و ناآرامی‌های گسترده بود، اعلام کرد «طرحی برای رسیدگی به اعتراض‌های احتمالی در روز انتخابات در دست بررسی است که به زودی اعلام می‌شود.
 
- پیش بینی بایدن در مورد نتیجه انتخابات: بایدن با اشاره به این که از اطمینان بیهوده دوری می‌کند، گفت «پیش بینی می‌کنم در ایالت‌های کلیدی پیروز شویم.»
 
- گارد ملی برای اعزام به ایالت‌های مختلف آماده می‌شود: گارد ملی «واشنگتن» اعلام کرد خود را برای رسیدگی به ناآرامی‌های مربوط به انتخابات پیش رو آماده می‌کند.
 
 
- جمهوریخواهان، بایدن را به سوء استفاده و هراس افکنی در مورد کرونا برای جلب آرا سالمندان متهم می‌کنند.
 
- ۵۹ میلیون آمریکایی در انتخابات زودهنگام رای دادند.
 
- بازداشت یک افسر پلیس نیویورک به دلیل استفاده از خودروی پلیس برای تبلیغ انتخاباتی برای ترامپ
 
- بازدید خارج از برنامه بایدن از یک مرکزی رای گیری در پنسیلوانیا
 
- ابتلای ۳ نفر به کرونا پس از شرکت در تجمع انتخاباتی ترامپ در مینه سوتا: با احتساب ۳ مبتلای جدید به کرونا در ارتباط با کارزار انتخاباتی ترامپ، تعداد افراد مبتلا به کرونا در ارتباط با تجمع‌های انتخاباتی وی، «ایوانکا ترامپ»، دخترش و «مایک پنس»، معاونش در ایالت «مینه سوتا» در ماه سپتامبر به ۲۳ نفر رسید.
 
- بایدن روز جمعه به آیوا می‌رود: کارزار انتخاباتی بایدن اعلام کرد این نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ روز جمعه به ایالت «آیوا» می‌رود.
 
ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ و «باراک اوباما» در انتخابات سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۲ در این ایالت پیروز شده بودند.
 
- هریس به صورت پستی رای داد: «کامالا هریس»، سناتور «کالیفرنیا» و نامزد سمت معاونت ریاست جمهوری آمریکا با انتشار توییتی اعلام کرد به زودی رای می‌دهد.
 
یک مشاور هریس اعلام کرد «وی و همسرش روز دوشنبه رای پستی خود را در واشنگتن دادند.»
 
- آزمایش کرونای هریس منفی شد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *