صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

درگیری رسانه‌های پکن و واشنگتن؛ ۶ رسانه آمریکایی در چین مشمول محدودیت شدند

۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۱:۰۶
کد خبر: ۶۶۸۶۹۶
سخنگوی وزاررت امور خارجه چین از قرار گیری نام ۶ رسانه آمریکایی حاضر در این کشور در فهرست ماموران خارجی خبر داد که مشمول طرح محدودیت قرار گرفتند.

- جایو لی جیان با اعلام این خبر که دفاتر نمایندگی ۶ رسانه‌ای آمریکایی مستقر در چین توسط وزارت امور خارجه این کشور مشمول طرح محدودیت قرار گرفته است، گفت: این ۶ رسانه در فهرست «ماموران خارجی» قرار گرفته اند.

سخنگوی وزارت خارجه چین در ادامه با بیان این موضوع که این شعبات مستقر در چین طبق این محدودیت‌ها باید اطلاعات مربوط به کارکنان، امور مالی و املاک و مستغلات خود را در چین از امروز دوشنبه ظرف یک هفته به صورت کتبی به مراجع ذی ربط اعلام کنند، اظهار کرد: این تدابیر کاملاً ضروری چین در واکنش به ظلم و ستم غیرمعقولی محسوب می‌شود که سازمان‌های رسانه‌ای چین در آمریکا در حال تجربه آن هستند.

وی با موجه و مشروع دانستن این اقدامات پکن گفت: دولت ایالات متحده در سال‌های اخیر، محدودیت‌های غیرمستند و بی دلیل برای آژانس‌های خبری، روزنامه نگاران و خبرنگاران چینی در آن کشور درنظر گرفته و مشکلات فراوانی برای انجام امور عادی رسانه‌ای برای آن‌ها بوجود آورده و عملا آنان را تحت فشار و تبعیض فزاینده قرار داده است.

جایو لی جیان اداممه داد: این موضع رسمی چین در قبال آمریکا محسوب می‌شود و ما از واشنگتن می‌خواهیم به این اقدامات و آسیب رسانی به رسانه‌های چینی و شش رسانه چینی تحت محدودیت در آن کشور پایان بخشد.

سخنگوی وزارت خارجه چین با بیان اینکه به رغم چنین درخواستی مشاهده می‌شود که طرف آمریکایی با بی توجهی به تقاضای قانونی و منطقی چین و هشدار جدی این کشور، بر سرکوب سیاسی و انگ زدن به آژانس‌های رسانه‌ای و کارکنان چینی آن‌ها اصرار می‌ورزد و فشار‌ها را افزایش داده است، ادامه داد: آنچه ایالات متحده انجام داده است منحصراً هدف قرار دادن سازمان‌های رسانه‌ای چین با ذهنیت جنگ سرد و سوء استفاده‌های ایدئولوژیک است.

وی افزود: این اقدامات اعتبار سازمان‌های رسانه‌ای چین را به شدت خدشه دار کرده و بر عملکرد عادی آن‌ها در آمریکا تأثیر جدی داشته و تبادلات مردمی و فرهنگی بین دو کشور را مختل کرده است.

جایو لی جیان با بیان این موضوع که آمریکا ریاکارانه خود را مدافع آزادی رسانه معرفی می‌کند، تاکید کرد: پکن از واشنگتن می‌خواهد تا سریعا تغییر مسیر دهد، آسیب‌ها را برطرف کند و از ستم سیاسی و محدودیت‌های خودسرانه سازمان‌های رسانه‌ای چین دست بردارد.

سخنگوی وزارت خارجه چین در پایان به آمریکا هشدار داد: در صورتی که واشنگتن در این مسیر اشتباه گام‌های بیشتری به جلو بردارد باید انتظار اقدامات مقابله جویانه پکن را نیز داشته باشد.

روزنامه گلوبال تایمز چین نیز به معرفی این ۶ رسانه پرداخت و آن‌ها را شامل شرکت پخش تلویزیونی آمریکا، لس آنجلس تایمز، رادیوی عمومی مینه سوتا، دفتر امور ملی، نیوزویک و شبکه رسانه‌ای فیوچر استوری نیوز دانست.

انتهاای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *