صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اردوغان: پارلمان اروپا نمی‌تواند با نادیده گرفتن اسلام‌ستیزی، چشم و گوش خود را به این مساله ببندد

۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۱:۴۲
کد خبر: ۶۶۸۶۸۳
رییس جمهور ترکیه ضمن تاکید بر تحریم کالا‌های فرانسوی خطاب به پارلمان اروپا، تاکید کرد: این نهاد، نمی‌تواند با نادیده گرفتن اسلام‌ستیزی، چشم و گوش خود را بر روی این مساله ببندد.

- طبق گزارش خبرگزاری رویترز، رجب طیب اردوغان طی درخواستی از مردم کشورش؛ ترکیه خواست تا کالا‌های فرانسوی را تحریم کنند و به هیچ وجه این کالا‌ها را خریداری نکنند.

رییس جمهور ترکیه در ادامه ضمن تداوم انتقادات شدید خود از امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی اش بدلیل توهین به پیامبر اسلام (ص) و نگرش وی در قبال مسلمانان؛ تاکید کرد:: به تمام رهبران جهان می‌گویم بیایید اگر در فرانسه علیه مسلمانان ظلم می‌شود با همکاری یکدیگر به آن‌ها کمک کنیم.

وی افزود: در حقیقت این حملات با تشویق و حمایت رهبر فرانسه که به لحاظ عقلی نیاز به درمان دارد، آغاز شده است و سیاست اسلام‌ستیزی و دشمنی با مسلمانان در برخی از کشور‌های اروپایی توسط مقاماتی در سطح روسای دولت این کشور‌ها حمایت می‌شود.

اردوغان در ادامه اظهارات خود گفت: شکر خدا با زیرساخت‌های بهداشتی قوی کشورمان، تدابیر مناسبی اتخاذ شده و فداکاری کارمندان حوزه سلامت نسبت به سایر کشور‌ها (در مبارزه با کرونا) در وضعیت بهتری قرار داریم.

رییس جمهور ترکیه در ادامه آنگلا مرکل صدراعظم آلمان، را نیز مورد خطاب قرار داد و گفت: گویا در کشور شما نیز آزادی دینی وجود داشت و دولت شما ضامن امنیت افرادی است که فرایض دینی خود را به جا می‌آوردند.

وی افزود: پس چرا بیش از ۱۰۰ نیروی پلیس به نماز صبح در یک مسجد یورش برد؟ شما تاکنون چنین مواردی را در مورد ترکیه شنیده یا دیده‌اید؟

اردوغان در ادامه بیان کرد: خیر، زیرا در ترکیه آزادی دینی به معنای واقعی کلمه وجود دارد.

رییس جمهور ترکیه، اظهار کرد: حوادث اخیر، توهین‌های صورت گرفته از سوی روسای دولت و یورش پلیس به مساجد هنگام اقامه نماز صبح اتفاقاتی عادی نیستند.

وی با اشاره به اینکه نژادپرستی و اسلام‌ستیزی یک حالت روان‌پریشی است که بدون توجه به شغل و موقعیت، توانایی‌های ذهنی و وجدان را دچار زوال می‌کند، افزود: پارلمان اروپا که در هر موضوع مربوط به ترکیه اظهار نظر می‌کند، نمی‌تواند با نادیده گرفتن اسلام‌ستیزی، چشم و گوش خود را بر روی این مساله ببندد.


برچسب ها: ترکیه مکرون

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *