آشی با طعم انار +طرز تهیه
یک آش بسیار خوشمزه و مناسب برای فصل سرد زمستان را در منزلتان و در کنار اعضای خانواده میل نمایید. این آش با تزیین دانههای سرخ انار زیبایی خاصی دارد.
_ نمناک نوشت: برای اینکه حبوبات باعث نفخ نشود آنها را از شب قبل خیس کنید و چندبار هم آب آنها را عوض کنید تا خوب بپزد.
پس برای پخت آش انار ابتدا نخود و لوبیا را خیس کنید.
داخل یک ظرف مقداری از پیاز خرد شده را بریزید و مقداری روغن هم به آن اضافه کنید تا کمی سرخ شود.
سیرداغ، نمک، فلفل و آب و آب انار را هم به ظرف مورد نظر اضافه کنید و روی اجاق با حرارت زیاد قرار بدهید تا بجوشد.
حبوبات پخته شده از جمله لوبیا و نخود پخته و برنج به همراه سبزی خرد شده را هم به مواد قبلی اضافه کنید.
وقتی مشاهده کردید مواد آش کاملا نرم و پخته شده برای اینکه جا بیفتد انار را اضافه کنید.
در آخر هم کوفته قلقلیهای آماده شده را در آش انار بریزید تا آماده سرو شود.
از دانههای انار هم برای تزیین آش میتوانید استفاده کنید.
مواد لازم آش انار:
نخود: ۱ پیمانه
لوبیا چیتی:۱ پیمانه
آب انار:۲ لیتر
برنج:نصف پیمانه
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج):۱ کیلوگرم
انار:۲ پیمانه
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
پیاز داغ:نصف پیمانه
سیر داغ (سرخ شده):یک چهارم پیمانه
گوشت چرخ کرده:۲۵۰ گرم
پیاز:۱ عدد
کاری:۱ قاشق چای خوری
آب:۳ لیوان
طرز تهیه کوفته قلقلی:
مقداری گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و به آن مقداری فلفل، نمک، زردچوبه و کاری هم اضافه کنید و خوب ورز بدهید و به شکل گرد در بیاورید و در آرد بغلتانید.
برای اینکه کوفتهها را در تزیین استفاده کنید باید آنها را خوب سرخ کنید، ولی اگر قرار بر این است که داخل آش بریزید همین که در کمی روغن تفت بدهید کافی است
و اجازه دهید به مدت ده دقیقه داخل آش باقی بمانند تا آش شما کاملا جا بیفتد.
نکات تکمیلی در مورد آش انار
آش انار جزو آش و حلیم می باشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه است.
زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت می باشد.
آش انار را میتوانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید. همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *