سناریوی آمریکا برای عادی سازی روابط سودان با رژیم صهیونیستی
کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به سناریوی آمریکا برای عادی سازی روابط سودان با رژیم صهیونیستی گفت: آمریکاییها در ماههای گذشته به سودان اعلام کردند اگر خواهان پایان یافتن تحریمها و نیز دریافت کمک از صندوق بین المللی پول هستند باید ۳۳۵ میلیون دلار به آنها باج دهند.
سیدرضا صدرالحسینی در گفتوگو با میزان، با اشاره به تظاهرات در پایتخت سودان علیه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی اظهارداشت: با توجه به نیازی که در حال حاضر ترامپ برای انتخاب خودش به عنوان رئیس جمهور آمریکا دارد، از مدتها پیش سلسله اقداماتی را در حال انجام دارد.
وی با بیان اینکه آی پک و مجموعه صهیونیستهای آمریکایی یکی از تاثیرگذارترین گروهها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هستند، افزود: آمریکاییها درعادی سازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی نقش مهمی را بر عهده گرفتند و عملکرد رسانههای آنها نشان میدهد بیش از این دو کشور، آمریکاییها از این عادی سازی روابط خوشحال هستند.
کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به سناریوی آمریکا برای عادی سازی روابط سودان با رژیم صهیونیستی نیز خاطرنشان کرد: سودان از سال ۱۹۹۳ میلادی تحت شدیدترین تحریمهای اقتصادی آمریکا قرار گرفته بود و بعد از اینکه سودان به دو بخش تقسیم شد، آمریکاییها در ماههای گذشته به سودان اعلام کردند اگر خواهان پایان یافتن تحریمها و نیز دریافت کمک از صندوق بین المللی پول هستید باید ۳۳۵ میلیون دلار به ما باج دهید.
صدرالحسینی تاکید کرد: در این بخش سناریو سعودیها به میدان آمدند و تقبل کردند این مبلغ درخواستی را به امریکا بدهند. آمریکاییها بهظاهر کنار نشسته اند اما از راه دور مدیریت خود به ضرر کشورهای منطقه و به نفغ رژیم صهیونیستی انجام میدهند.
صدرالحسینی تصریح کرد: این باج خواهی آمریکا، مورد اعتراض بسیاری از مردم و گروههای سیاسی سودان واقع شد تا جایی که حتی وزیر اطلاع رسانی این کشور اعلام کرد: این یک باج و پولی بود که سودانیها باید بی دلیل به آمریکاییها بدهند.
این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه آمریکا در شرایطی قرار گرفته است که برای ایجاد روابط بین کشورهای دیگر اینچنین باج خواهی میکند، افزود: آمریکاییها درباغ سبزی به حکام سودان نشان دادند که بعد از انجام این اقدام خیانت بار ممکن است وضعیت اقتصادی مردم به گونهای عوض شود که آنها نسبت به این اقدام سکوت و حتی همراهی کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: شرایط پس از این توافق به گونهای است که غیر از تجمعات مردمی در داخل سودان، گروههای مبارزی همچون حماس و جنبش جهاد اسلامی نیز نسبت به این مسئله معترض شدهاند؛ چنانچه محمود عباس به عنوان رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که سابقه سازش او هم بر همه روشن است، اعلام کرده هیچکس نمیتواند برای فلسطین تصمیم گیری کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *