صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صرفه جویی ۱۰ درصدی با طرح برق امید|تخفیف ۳۵ درصدی برای استخراج ارز دیجیتال

۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۶:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۶۷۷۷۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
سخنگوی صنعت برق از هدف گذاری برای کاهش مصرف برق به میزان ۱۰ درصد با اجرای طرح برق امید خبر داد.
مصطفی رجبی مشهدی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به طرح برق امید اظهار کرد: اجرای طرح برق امید در کوتاه مدت بخشی از درآمد‌های صنعت برق را کاهش خواهد داد و از سوی دیگر هزینه‌های مانند ارائه آموزش‌های رایگان، اطلاع رسانی در خصوص این طرح هزینه‌هایی مجزا برای شرکت توانیر دارد.

سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: شرکت ساتبا نیز وظیفه دارد یارانه سود تسهیلات متقاضیان احداث مولدخورشیدی کوچک مقیاس را پرداخت کند که این ردیف بودجه در سازمان ساتبا ایجاد شد و علاوه بر آن برای آموزش از منابع داخل توانیر استفاده می‌شود.
وی افزود: این طرح در کاهش مصرف برق، کاهش یارانه پرداختی و جلوگیری از هزینه‌های سرسام آور سرمایه گذاری برای افزایش ظرفیت تولید تاثیر گذار است و این مهم در صنعت برق جبران کننده است.

به گفته وی؛ در طرح برق امید جامعه هدف مشترکان خانگی است و در از سال‌های گذشته اقداماتی برای مدیریت مصرف در بخش صنعتی و کشاورزی ایجاد شده است.

رجبی مشهدی بیان کرد: با توجه به محدودیت سوخت‌های فسیلی، ادامه روند افزایشی مصرف می‌تواند مشکلات فراوانی برای آیندگان به همراه داشته باشد، اصطلاح مصرف انرژی در بخش خانگی باعث تسری به بخش‌های دیگر و نهادینه شدن مدیریت مصرف خواهد شد.

سخنگوی صنعت با بیان اینکه یارانه سود تسهیلات توسط ساتبا تامین می‌شود، برق بیان کرد: هزینه صفحات خورشیدی بسته به میزان تولید آن متفاوت است، اما مولد خورشیدی با میزان تولید ۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلووات حدود ۵ میلیون تومان است و به صورت اقساطی به مشترکان ارائه خواهدشد.

وی افزود: توانایی تولید پنل‌های خورشید به صورت کامل در کشور و به دست متخصصان داخلی وجود دارد.

رجبی مشهدی عنوان کرد: در حال برگزاری مناقصه برای طرح تعویض کولر‌های گازی فرسوده هستیم و امیدواریم تا سال اوایل سال آینده بخشی از این کولر‌ها به دست مصرف کننده برسد.

سخنگوی صنعت برق بیان کرد: تعرفه رمزارز‌ها بر اساس مصوبه هییت وزیران برابر بود با متوسط قیمت برق صادراتی آن بود و که مطابق آن در ۸ ماه خنک سال نصف این تعرفه را پرداخت خواهند کرد و در ۴ ماهه پیک مصرف برق ۴ برابر قیمت ریالی برق صادراتی را پرداخت خواهند کرد.

وی افزود: در حال حاضر ظرفیت منصوبه و قابل بهره برداری برق برای رمز ارزها، حدود ۱۸۰ مگاوات است و ۳۰۰ مگاوات انشعاب نیز خریداری کردند که عدد قابل توجهی محسوب می‌شود.

رجبی مشهدی عنوان کرد: با کسانی که به صورت غیرمجاز اقدام به استخراج ارز دیجتال اقدام کردند، برخورد‌های لازم صورت گرفته و در این راستا طی یک سال اخیر در حوزه استخراج رمزارز، ۱۴۵۰ مرکز فاقد مجوز قانونی از سوی وزارت صمت و وزارت نیرو شناسایی شده و به عنوان استفاده‌کنندگان از برق بصورت غیرمجاز با آنان برخورد قانونی صورت پذیرفته است.

وی ادامه داد: برای فعالان این بخش نیز تخفیفاتی در نظر گرفته شده که طبق آن کسانی که از شبکه انتقال و فوق توزیع برق خود را تهیه کنند، به ترتیب از تخفیف‌های ۲۰ و ۱۲ درصد بهره‌مند خواهند شد.

رجبی مشهدی عنوان کرد: علاوه بر این موارد استفاده از استخر‌های ارز دیجیتالی داخلی باعث تخفیف ۱۵ درصدی خواهند شد و در صورت ایجاد و تجمیع در مناطق ویژه اقتصادی در مجموع تخفیف ۳۵ درصدی ارائه می‌شود.

سخنگوی صنعت برق عنوان کرد: علاوه بر این شرکت توانیر اعلام کرده کسانی که در طرح‌های بهینه سازی این شرکت فعالیت کنند می‌تواند برق را به قیمت واحد‌های صنعتی و از بورس دریافت کنند و در این خصوص شاهد استقبال خوبی از فعالان این بخش هستیم.

مشترکان صنعتی و مصرف کنندگان بالای ۵ مگاوات برق می‌توانند برق خود را از بورس تامین کنند
وی افزود: بنا به مصوبه هییت وزیران مشترکان صنعتی و مصرف کنندگان بالای ۵ مگاوات برق می‌توانند برق خود را از بورس تامین کنند و مشترکان صنعتی به زودی می‌توانند به طور مستقیم برق را از نیروگاه‌های برق تامین کنندو با توجه به نقد بودن این گونه معاملات می‌تواند، همکاری مناسبی برای دو طرف باشد.

رجبی مشهدی عنوان کرد: در این میان شرکت توانیر به عنوان پشتیبانی و ترانزیت برق برای رساندن برق از تولیدکننده به مصرف کنندگان برساند و در صورت عدم تامین برق از یک نیروگاه به سرعت توسط یک نیروگاه دیگر تامین شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *