صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم‌تر شدن خورش‌ها

۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۶۷۶۷۰
در سراسر ایران از روش‌های مختلفی برای طبخ خورش‌ها استفاده می‌شود و اضافه کردن بعضی ادویه‌ها به خورش‌ها باعث خوشمزه و خوش طعم شدن آن‌ها می‌شوند.

- روزنامه خراسان نوشت: برای این که خورش شما خوشمزه‌تر شود باید نکاتی را رعایت کنید که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

۱- معمولا در خورش‌ها ترشی اضافه می‌شود و بعضی آب‌غوره و بعضی آب‌لیمو اضافه می‌کنند. اگر این ترشی در خورش بجوشد رنگ آن را تغییر می‌دهد، بنابراین بهترین زمان اضافه کردن آب‌لیمو وقتی است که تازه زیر خورش را خاموش کرده‌‏اید.

۲- رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید. این کار خورش را خوش رنگ می‌‏کند.

۳- اگر خورش شور شد، یک سیب زمینی به آن اضافه کنید تا شوری آن را بگیرد.

۴- اگر خورش شما چرب بود، چند قطعه یخ را داخل پاکت فریزری بریزید، در آن‌‏ را محکم ببندید و در غذا بیندازید تا چربی‌‏ها دور آن جمع ‏شود.

۵- برای تهیه خورش قیمه لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.

۶ - برای خوشمزه‌‏تر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده و آن‌‏ را کم‌کم به گردو اضافه کنید تا گردو‌ها روغن بیشتری پس بدهند.

۷- خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای کم نیاز دارد تا کاملا جا بیفتد. برای بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنید.

۸- نحوه سرخ کردن بادمجان رژیمی برای قیمه بادمجان



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *