تمرکز بر واحدهای پولی مشترک؛ راهکار استفاده از ظرفیتهای بانکی برای توسعه اقتصادی
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: استفاده از واحدهای پولی مشترک بین ما و سایر کشورها میتواند مبنای توسعه اقتصادی قرار گیرد.
محمدرضا پورابراهیمی در گفتوگو با میزان، با اشاره به ظرفیتهای نظام بانکی در راستای توسعه اقتصادی، گفت: روشهای مختلفی برای بهرهگیری از نظام بانکی در جهت توسعه اقتصادی وجود دارد.
وی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت پیمانهای پولی یک الی چند جانبه یکی از مهمترین مؤلفههای ما است که ما میتوانیم این فرآیند را در دستور کار خودمان قرار دهیم.
پورابراهیمی بیان داشت: استفاده از رمز ارزها در مبادلات اقتصادی یکی دیگر از ظرفیتها است که ما میتوانیم به آن بپردازیم.
این نماینده مجلس تاکید کرد: همچنین استفاده از واحدهای پولی مشترک بین ما و سایر کشورها میتواند مبنای تصمیم گیری قرار گیرد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: همچنین استفاده از ظرفیت پیام رسانهایی که به صورت مشترک بین کشورها شکل میگیرد، همانند سوئیفتی که امروز در دنیا به عنوان حلقه اتصال مالی و پولی تعریف شده ست، میتواند مبنا قرار گیرد و حتی روسها و چینیها به تازگی وارد این مقوله شدهاند.
پورابراهیمی با بیان اینکه علی رغم محدودیتهایی که آمریکاییها برای ما در دنیا ایجاد کردهاند ما همواره ظرفیتهای لازم را برای توسعه اقتصادی از رهگذار نظام بانکی را داریم. تاکید کرد: طبیعتاً این مسئله هزینه و مقداری زمان از ما میگیرد، اما این محدودیتها ایران را متوقف نخواهد کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *