صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کرونا و آنفلوآنزا در کمین آمریکایی‌ها؛ شمار قربانیان بیشتر از تلفات چندین جنگ

۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۳:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۶۷۱۷۳
کرونازده ترین کشور جهان، در فصل سرد سال باید با همه گیری مرگبار دیگر این کشور نیز مواجه شود و این امر به معنای رشد انفجاری تلفات تا پایان سال خواهد بود.
آمریکا، کرونازده‌ترین کشور جهان که ۴ درصد جمعیت کره زمین را در خود جای داده، تاکنون بیش از ۲۲۸ هزار مورد تلفات کرونایی و بیش از ۸ میلیون مورد ابتلا را ثبت کرده است.
 
آماری هولناک که از تلفات جنگ‌های این کشور بیشتر است.
 
به این معنا که شمار تلفات جنگ‌های آمریکا در کره، افغانستان، عراق، جنگ جهانی اول و ویتنام، ۲۱۸ هزار و ۶۰۰ نفر بوده است.
 
تنها روزنه امید در این مقایسه‌ها برای آمریکا، مقایسه تلفات «کرونا» با تلفات «آنفلوآنزای اسپانیایی» و جنگ جهانی دوم است که به ترتیب به رقم ۶۷۵ هزار نفر ۴۰۵ هزار و ۳۹۹ نفر رسیده بود.
 
به گزارش «نیویورک تایمز، فاکس و وب سایت مرکز ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا»، شمار تلفات واقعی کرونا، بسیار بیشتر از آمار رسمی است.
 
براساس جدیدترین بررسی‌های «مرکز ملی آلرژی و بیماری‌های واگیردار آمریکا»، تلفات کرونا در میان بزرگسالان کم سن و سال‌تر و افراد رنگین پوست قربانیان بیشتری می‌گیرد.
 
آمار تلفات این بیماری تا اوایل ماه اکتبر رقمی حدود ۳۰۰ هزار نفر بود. این رقم نه تنها مرگ و میر مستقیم کرونا بلکه مرگ و میر غیرمستقیم با این بیماری نیز شامل می‌شود؛ مرگ‌هایی که در صورت عدم بروز کرونا اتفاق نمی‌افتاد.
 
در عین حال مدیر مرکز «جامعه و سلامت دانشگاه ویرجینیا» نیز اعلام کرد «نتیجه نهایی بررسی‌های انجام شده، این است که شمار آمریکایی‌هایی که جان خود را بر اثر بیماری کرونا از دست داده اند، بسیار بیشتر از آمار‌های اعلام شده است.»
 
وی در ادامه گفت «احتمالا شمار مرگ و میر کرونایی در آمریکا تا پایان سال به رقمی فراتر از ۴۰۰ هزار نفر برسد.»
 
بررسی‌های جدید در آمریکا نشان می‌دهد، اگرچه بخش عمده‌ای از مرگ و میر کرونایی را آمریکایی‌های مسن تشکیل می‌دهند، اما در روز‌ها و هفته‌های اخیر شاهد رشد معنادار مرگ و میر بزرگسالان بین ۲۵ تا ۴۴ سال هستیم.
 
ضمن اینکه اسپانیایی تبار‌ها رشد ۵۴ درصدی، سیاه پوستان رشد مرگ و میر ۳۳ درصدی، سرخپوستان آمریکایی یا بومیان آلاسکایی رشد مرگ و میر ۲۹ درصدی و آسیایی تبار‌ها رشد مرگ و میر ۳۷ درصدی را در سال جاری تجربه کردند.
 
این میزان برای سفیدپوستان آمریکایی ۱۲ درصد بوده است.
افزایش موارد مرگ ومیر و ابتلا به کرونا در آمریکا با آغاز فصل پاییز، نگرانی‌ها در مورد این بحران را تشدید کرده است.
 
این کشور که در فصول سرد سال با بحران مرگ و میر ناشی از بیماری «آنفلوآنزا» مواجه بود، امسال باید بحرانی ۲ برابری را تجربه کند.
 
براساس آمار‌های موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های واگیردار در فصل‌های سرد در بازه زمانی ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰، بیش از ۲۹۶ هزار آمریکایی جان خود را بر اثر بیماری آنفلوآنزا از دست دادند.
 
در نظر داشتن این آمار با توجه به ابتلای تنها ۲.۵ درصد از جمعیت ۳۲۷ میلیون نفری آمریکا به کرونا، عدم کاهش سرعت ابتلا و البته تعداد نامشخص افراد مبتلای بدون علائم یا آزمایش نداده، دلایل مزید بر علت تشدید نگرانی هستند.
 
تا پیش از آغاز فصل سرما نرخ مرگ و میر کرونا در آمریکا ۴.۱ درصد بود؛ یعنی مرگ یک نفر از هر ۲۵ نفر.
 
باید توجه داشت که این روند صعودی در حالی ادامه دارد که هنوز واکسن ضد کرونا، در مراحل آزمایش‌های بالینی قرار دارد و پیش بینی می‌شود حدود ۵۰ درصد تاثیرگذار خواهد بود. این میزان برای واکسن ضد آنفلوآنزا، بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است.
 
ضمن اینکه واکسیناسیون عمومی نیز به گفته مدیر مرکز ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی بین ۶ تا ۹ ماه به طول خواهد انجامید.
 
نکته مهم در آغاز فصل سرد این است که بررسی‌های پزشکی در آمریکا نشان می‌دهد ابتلای به کرونا و آنفلوآنزا به صورت همزمان ممکن است و این به معنای تشدید نارسایی تنفسی است.
 
این دو بیماری درصد کُشندگی بالایی در آمریکا دارند؛ تنها در فصل سرد سال ۲۰۲۰- ۲۰۱۹ حدود ۳۴ هزار و ۲۰۰ نفر جان خود را بر اثر آنفلوآنزا از دست دادند و ۳۸ میلیون نفر به این بیماری مبتلا شدند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *