صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش 8 هزار هکتاری سطح کشت هندوانه

۲۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۰:۰۸
کد خبر: ۶۶۷۰۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
خبرگزاری میزان: وزیر جهاد کشاورزی گفت: سال گذشته در منطقه ای 10 هزار هکتار هندوانه کشت می‌شد اما امسال سطح زیر کشت این محصول با توصیه‌های لازم به کشاورزان به 2 هزار هکتار کاهش یافت.
به گزارش ، در بازدید از طرح تبدیل گلخانه‌های سنتی به نیمه صنعتی شهرستان ورامین در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه آبی برای تولید هندوانه و صادرات آن نداریم، گفت: قطعاً اگر یک روز بخواهیم هندوانه وارد کنیم آن‌قدر قیمت آن زیاد می‌شود که موجب نگرانی خواهد شد، بنابراین باید این محصولات به اندازه نیازمان تولید شود و در تولید آن محدودیت منابع آبی نیز در نظر گرفته شود.

محمود حجتی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا علیرغم مشکل آب سطح زیر کشت برخی محصولات مانند هندوانه کاهش نمی‌یابد و همچنان وفور تولید این محصولات و عرضه آن را با قیمت پایین شاهد هستیم، گفت: ما باید به اندازه نیازمان محصولات آب‌بر مانند هندوانه را کشت کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: از نظر قانونی ما نمی‌توانیم کشاورزان را از کشت هندوانه بازداریم اما باید از طریق آموزش و توصیه به آنها سطح زیر کشت محصولات آب‌بر از جمله هندوانه را کاهش دهیم و کشاورزان بپذیرند که به لحاظ اقتصادی نیز کاهش سطح کشت اینگونه محصولات به نفعشان است.

وی بیان داشت: بنابراین مشارکت مردم و اطلاع‌رسانی به آنها در تعادل تولید و مصرف بسیار مهم است و امیدواریم مقدمات کار برای کاهش سطح زیر کشت محصولات آب‌بر با اطلاع‌رسانی فراهم شود.

وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر ثبت سفارش واردات محصولاتی مانند شکر، اظهارداشت: با توجه به شرایطی که در دوره تحریم حاکم بود، دولت آیین نامه‌ای تصویب کرده بود و مطابق آن ثبت سفارش واردات محصولات کشاورزی مانند شکر و برنج تا 18 ماه قابل تمدید بود.

حجتی افزود: این امر مدیریت و کنترل واردات و میزان عرضه و تقاضا را در فرایند 18 ماهه غیرممکن می‌کرد ولی شرایط گذشته دولت را ناچار به اجرای چنین تصمیمی کرده بود.

وی ادامه داد: امروز با توجه به اینکه بعد از توافق ژنو در حدود 2 سال پیش در ارتباط با واردات محصولات غذایی مشکل خاصی وجود ندارد و همچنین با توجه به توافقنامه برجام امیدواریم سایر مشکلات هم مرتفع شود باید آئین‌نامه ثبت سفارش واردات 18 ماهه اصلاح شود.

حجتی بیان داشت: پیشنهادمان را در ارتباط با اصلاح آیین نامه تقدیم دولت کرده‌ایم و امیدواریم بتوانیم مدیریت کنترل واردات را داشته باشیم.

انتهای پیام


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *