صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آیین سالگرد ارتحال عالم ربانی «آیت الله اعتمادی» در کاشان برگزار شد

۲۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۸:۵۹
کد خبر: ۶۶۶۹۵
خبرگزاری میزان: آیین نوزدهمین سالگرد ارتحال عالم ربانی آیت الله سیدعباس اعتمادی و فرزندش حجت الاسلام آمیرسیدحسین اعتمادی چهارشنبه شب در مسجد اعظم کرسی کاشان برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگی ، در این آیین که با حضور آیت الله عبدالنبی نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان و جمعی از طلاب، روحانیون، مسوولان و قشرهای مختلف مردم برگزار شد، از مقام شامخ این عالم جلیل القدر تجلیل شد.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان در این آیین، انقلاب اسلامی ایران را شاخه و برگی از شجره طیبه نهضت امام حسین (ع) و عاشورا دانست و گفت: شرایطی برای سرور و سالار شهیدان حضرت سید الشهدا (ع) فراهم شد که قیام کربلا، عالم گیر شد.

آیت الله عباسعلی سلیمانی افزود: امام صادق (ع) نیز در دوران امامت رسالتشان را در بخش های گوناگون به ویژه در بخش علمی و فرهنگی به نمایش گذاشتند و شاگردانی چون جابربن حیان را با 240 رساله که امروز نیز مرجع علمی دانشگاه های جهان است، به یادگار گذاشتند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در زمان حضرت امام حسین (ع) نیز فقط جبهه سیاسی بود و اگر جبهه دیگری نیز وجود داشت، حائز اهمیت نبود، اما در زمان امام صادق (ع) شرایط خیلی سخت تر بود به گونه ای که جبهه سیاسی خزنده، زیرکانه و هوشمندانه ای در پوشش و لعاب بر علیه دین اسلام فعالیت می کرد.

وی با تاکید بر اینکه باید در مورد شرایط و زمان ائمه معصومین بیش از پیش تحقیق و پژوهش کرد، گفت: اگر به شایستگی این تحقیقات انجام نشود، نمی توان به درستی زندگی ائمه معصوین (ع) را ارزیابی کرد.

وی تصریح کرد: حضرت امام صادق (ع) طلاب، دانش آموزان، دانش پژوهان و دانش طلبان برجسته را مطابق با سلیقه و ذوق و استعداد در رشته های مختلف از جمله؛ کلام، اجتهاد، فقه، شیمی و فیزیک تربیت کردند.

آیت الله سلیمانی با گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله اعتمادی گفت: این عالم ربانی در فقه و فقاهت، حدیث و تفسیر سرآمد بود.

وی افزود: این عالم جلیل القدر در جبهه فقه و فقاهت، درجه اجتهاد را از فقهای بنام نجف، قم و کاشان دریافت کرد.

آیت الله سیدعباس اعتمادی در سال 1311 در کاشان بدنیا آمد و بیش از 20 سال در حوزه های علمیه قم، مشهد مقدس و نجف اشرف به تعلیم و تربیت طلاب پرداخت.

وی افزون بر تالیفات ارزنده، منشا خدمات ماندگاری از جمله ساخت مسجد اعظم کرسی، دارالعلم اسلامی شامل حوزه علمیه و کتابخانه عمومی، دارالسلام آیت الله اعتمادی و چندین مسجد دیگر و همچنین برگزاری جلسات تفسیر قرآن در کاشان شد.

این عالم مجاهد به همراه فرزندش در سال 1375 به هنگام بازگشت از حرم مطهر حضرت ثامن الائمه امام رضا (ع) بر اثر تصادف دارفانی را وداع گفتند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *