صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رهایی ۱۲ نفر از مجازات قصاص در سیستان با تلاش شورای حل اختلاف

۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۳:۲۹
کد خبر: ۶۶۶۷۸۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رییس شورا‌های حل اختلاف سیستان و بلوچستان گفت: در شش ماهه امسال تا کنون ۱۲ فقره پرونده قتل ناشی از اختلاف طایفه‌ای تنها در منطقه سیستان توسط اعضای شورای حل اختلاف به سازش ختم شده و ۱۲ نفر از مجازات حتمی قصاص رهایی یافته اند.

حجت الاسلام حمید رضا بندانی در گفتگو با میزان با اشاره به رهایی ۱۲ نفر از مجازات قصاص در سیستان، گفت: پرونده‌هایی که با موضوعات قتل عمدی به شعب شورای حل اختلاف مستقردر زندان ارجاع و طی همین مدت با تلاش فراوان مسئولان قضایی شهرستان، مردم منطقه، بزرگان و معتمدان و ریش سفیدان و اعضای شورای حل اختلاف به سازش ختم و موجبات امنیت و آرامش را در جامعه فراهم کرد.

وی افزود: از مجموع ۱۲ پرونده قتل عمد ۱۱ فقره پرونده به همت اعضای شورای حل اختلاف مستقر در زندان زابل و یک فقره پرونده قتل نیز توسط اعضای شورای حل اختلاف شهرستان بنجار به سازش رسیده است.

بندانی با اشاره به اینکه بهترین بستر برای اجرای عدالت، شورای حل اختلاف و مصالحه است گفت: شورا‌های حل اختلاف طبق وظیفه ذاتی خود مبنی بر تلاش برای رفع خصومت و ایجاد صلح و سازش اقدامات بسیار خوبی انجام داده اند.

وی گفت: در شش ماهه امسال تا کنون ۱۲ فقره پرونده قتل ناشی از اختلاف طایفه‌ای تنها در منطقه سیستان توسط اعضای شورای حل اختلاف به سازش ختم شده و ۱۲ نفر از مجازات حتمی قصاص رهایی یافته اند.

رییس شورا‌های حل اختلاف سیستان و بلوچستان با تاکید بر ترویج و فرهنگ سازی روحیه گذشت و ایثار در جامعه گفت: تلاش همه بایددرمسیرارتقای فرهنگ صلح و سازش و حل و فصل پرونده‌ها با رضایت، ریش سفیدی و کداخدا منشی باشد و مسئولان نیز بااستفاده ازتوانایی وظرفیت‌های فرهنگی موجود در منطقه، زمینه‌های صلح و سازش را به منظور ایجاد امنیت و آرامش در جامعه بیش از پیش فراهم کنند.

میانجی گری ریش سفیدان ظرفیتی با ارزش برای حل آسیب‌های اجتماعی است وفرهنگ اسلامی- ایرانی جامعه ما برای استفاده از ظرفیت میانجی گری بسیار مستعد است به گونه‌ای می‌توان با توجه به این عامل مهم وتاثیرگذار مشکلات بسیاری را در جامعه حل و فصل کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *