صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رئیس جمهور: خدمات‌دهی به مردم الکترونکی ارائه شود/ احتمال تغییر کیت‌های تشخیصی کرونا/باید برای همه بخش‌ها پروتکل تهیه کنیم

۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۸:۳۰
کد خبر: ۶۶۶۶۶۵
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رئیس جمهور گفت: خدمات به مردم تا جایی که امکان دارد باید به صورت الکترونکی ارائه شود. اگر دستگاهی دولتی بتواند خدمات الکترونیکی را ارائه کند و اما دست به این اقدام نزند، با تنبیه شدید مواجه خواهد شد.

- حجت‌السلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه هیئت مدیران وزرات بهداشت متخصصان کرونا گفت: خدمات به مردم تا جایی که امکان دارد باید به صورت الکترونکی ارائه شود. اگر دستگاهی دولتی بتواند خدمات الکترونیکی را ارائه کند و اما دست به این اقدام نزند، با تنبیه شدید مواجه خواهد شد.

وی با بیان اینکه حتی این تنبیهات تا انفصال خدمت هم پیش خواهد رفت، بیان داشت:امروز در شرایط متفاوتی قرار داریم و ما باید مردم را در زمینه مقابله با کرونا قانع کنیم.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه اقدامات علمی و پزشکی ما قابل تقدیر است، تصریح کرد: بنابراین پیرو  شرایط موجود مردم باید به  بخش پزشکی کشور و پزشکان  و متخصصین امر توجه جدی داشته باشند.

وی با بیان اینکه یکی از نقاط قوت ما این بود که در مواجه با کرونا دین و علم و تخصصی در کنار هم قرار گرفت تاکید کرد:  خدایی ناکرده اگر در شرایطی قرار می‌گرفتیم که مقام معظم رهبری و مراجع دینی کمک نمی‌کردند ما با مشکل مواجه می‌شدیم لذا ما باید با ادبیات واحد در زمینه مقابله با کرونا با مردم صحبت کنیم.
 
روحانی با بیان اینکه متخصصین ما گاهی اوقات با لحن واحد با مردم صحبت نمی‌کنند، اظهارداشت: متخصصین ما ضمن گفتن واقعیات نباید ترس و واهمه در مردم ایجاد کنند. قطعا تکرار مداوم نکته‌ای که این خطر است و آن خطر است، کم کم این بیان را در بین مردم  عادی می‌کند. خیلی مهم است که مردم ما در زمینه مقابله با کرونا قانع شوند.
 
رئیس جمهور ادامه داد: حتی اگر ما در زمینه مقابله با کرونا جریمه تعیین می‌کنیم این مردم هستند که باید ما را یاری کنند؛ اگر ۱۰ الی ۱۵ درصد مردم در جامعه پروتکل‌ها را رعایت نمی کنند این جریمه ها برای توجه آنهاست و نه این که ما کیسه‌ای برای این جریمه‌ها دوخته‌ایم .
 
رئیس جمهور با بیان اینکه همه تلاش ما باید این باشد که مردم به ویروس کرونا مبتلا نشود و اگر هم بیمار شدند این مسئله به بستری شدن در بیمارستان نیانجامد، تاکید کرد: چراکه بیمارستان می‌تواند خودش عاملی باشد که فرد را گرفتار کند لذا باید زنجیره بیماری را متوقف کنیم.
 
وی با بیان اینکه ما اگر متوجه شدیم فردی مبتلا است. باید بلافاصله افرادی که با او در تماس مستقیم بودند را مرود کنترل و تست قرار دهیم، گفت: این بدین معناست که اگر یک نفر بیمار می شود ما باید بیست الی سی نفر را تست کنیم بنابراین ما باید تست ابتلا به کرونا را گسترش دهیم .
 
رئیس جمهور با بیان اینکه باید در زمینه تست‌های کرونا کیت‌های ما و همچنین پروسه‌های تشخیصی این کیت ها اماده و فراهم باشد، گفت: این پروسه‌ها باید صنعتی باشد و نه دستی. بنابراین امکاناتی برای این تست‌ها نیاز داریمتا به واسطه آن آزمایشگاه‌های خودمان را تجهیز کنیم. لذا اگر وزرات و درمان و آموزش پزشکی به هر مقدار از این کیت‌ها به عنوان مثال به بیست الی چهل میلیون کیت  نیاز داشت ما برای خریداری آن موافقت می‌کنیم البته درست است که ما در شرایط اقتصادی سختی هستیم اما این موارد در زمینه مقابله با کرونا ضرورت دارد. بنابراین ممکن است کیت‌های ما تغییر کند و کیت‌های جدید را در اختیار مردم قرار دهیم.
 
روحانی همچنین گفت: البته در این جلسه بحث شد که تا پایان دولت ما می‌توانیم پانزده هزار تخت بیمارستانی را آماده کنیم و می‌کوشیم منابع و تجهیزات آن را تامین کنیم. در زمینه نیروی انسانی هم باید مباحث استخدامی پیگیری شود و معوقات هم باید تامین و انجام شود و این کار را انجام می‌هیم.
 
رئیس جمهور با اشاره به تلاش ستاد‌های استانی مقابله با کرونا بیان داشت: همه ستاد‌های استانی اختیاراتی دارند و اگر ضروت می‌دانند باید از اختیارات خود استفاده کنند.این ستاد‌ها باید پیشنهادهات خود را به وزرات بهداشت،درمان و آموزش پزشکی اعلام کنند و ما هر وقت لازم باشد جلسات سه شیفته در این زمینه برگزار می‌کنیم.
 
وی با بیان اینکه اولویت اول ما جان مردم است، گفت: البته در برخی موارد این پیشنهاد مورد بررسی قرار گیرد چراکه ممکن است برخی از پیشنهادات به ظاهرا مدنظر قرار گیرد، اما در مقام عمل معلوم کم اثر باشد بنابراین آنچه که بیش از پیش تاثیرگذار است، فرهنگ مردم برای آمادگی برای همکاری و همچنین قطع زنجیره بیماری است.

روحانی با اشاره به بستن و یا بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها گفت: عملا باید این موارد موجب کاهش بروز بیماری در کشور شود و نه برعکس البته ستاد‌های استانی هر جا فکر کردن باید مدارس تعطیل و غیر حضور‌ی باشد می‌توانند اعلام کنند و این موارد در اختیار ستاد‌های استانی است.

رئیس جمهور با بیان اینکه برخی اوقات شاید مواردی در ذهن ما خوب دربیاد، اما عملیاتی و اجرایی نشودف اظهارداشت:  اولویت اول دولت سلامت مردم است و در این زمینه از توان و امکانات خود استفاده خواهد کر.
 
روحانی با بیان اینکه بخش درمانی ما ماموریت های سخت و سنگینی را بر دوش دارد، بیان داشت: این مسئله چیزی نیست که بشود آن را کتمان کرد.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه در زمینه برخی موارد نیاز به تهیه پروتکل‌های جدید داریم تصریح کرد: به عنوان مثال ما باید برای مسافرت ها یک پروتکل تهیه کنیمتا انجاهایی که لازم است، برخورد شود. حتی برای بیمارستان‌ها. باید مشخص شود افراد در چه زمینه ها و چه بیماری هایی باید به بیمارستان‌ها مراجعه کنند.
 
روحانی با بیان اینکه باید برای همه بخش‌ها پروتکل تهیه و اجرا کنیم،تاکید کرد: ما با همه توان خود را برای مواردی که وزرات بهداشت برای کنترل بیماری ضروری می‌داند به خدمت می گیریم و امیدواریم بتوانیم به خوبی از این موج عبور کنیم.
 
رئیس جمهور با اشاره به خرید و تهیه واکسن ویروس کرونا بیان داشت: در زمینه موضوع واکسن هم تلاش این است که اگر واکسنی مورد تایید وزرات بهداشت جهانی قرار گرفت حتما این واکسن تهیه شود و در این زمینه ما محدودیت نداریم و این کار را انجام می‌دهیم لذا کسی نباید جورری سخن بگویید که وزرات بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، پزشکان و پرستاران و همچنین دولت توان صد درصدی خود را در مقابله با کرونا استفاده نمی‌کند. مردم باید در این زمنیه دولت را یاری کنند و این کار بدون یاری انجام نمی‌شود و انشالله بتوانیم از این مرحله هم عبور کنیم.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *