صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه کرم باواریا

۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۰۵:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۶۶۶۳۰
کرم باواریا (Bavarian cream – crème bavaroise) جزو دسر‌های پایه و کلاسیک در دنیای قنادی به شمار می‌رود. دسر باواریای وانیلی به تنهایی خوشمزه و خوش عطر هست و نیازی به افزودنی دیگر ندارد.

_ بهار سایت نوشت: کرم باواریا Bavarian Cream یه کرم خیلی خوشمزه سوییسی است که می‌توانید در رنگ‌ها و طعم‌های مختلف درست کنید از جمله وانیلی، کاکائویی، نسکافه‌ای و …

مواد لازم:

شیر دو و نیم لیوان

زرده تخم مرغ ۶ عدد

پودر ژلاتین ۳ ق س  (یا ورق ژلاتین ۹ عدد)

شکر ۱ لیوان

خامه ۲۵۰ گرم

وانیل نصف ق م

کاکائو ۳ ق س

قالب

طرز تهیه:

اول از همه پودر ژلاتین را با یک سوم فنجان آب سرد مخلوط کرده و روی بخار قرار بدید تا ژلاتین حل شود.

برای کرم رنگ و کشدار شدن، زرده تخم مرغ و شکر را با همزن هم بزنید.

نکته: سفیده‌های تخم مرغ رو می‌توانید فریز کنید و در انواع شیرینی‌ها و کرم‌ها استفاده نمایید.

وانیل را اضافه کرده و مجددا” کمی هم بزنید.

شیر را گرم کنید (فقط کافی است گرم شود).

شیر را به مایه قبلی آرام آرام اضافه کرده و هم بزنید.

به اندازه یک ملاقه از شیر را نگهدارید و با خامه هم بزنید.

مخلوط خامه و شیر را به مایه قبل اضافه کرده و مخلوط کنید.

بعد ژلاتینی که در آب حل شده را داخل مایه ریخته و کاملا هم بزنید.

قالب را با اسپری روغن که مخصوص اینکار هست، چرب کنید. در صورتیکه اسپری ندارید قالب را با روغن مایع چرب کنید.

نکته: اینکار باعث می‌شود کرم راحتتر از قالب جدا شود و سطح کرم براق‌تر شود.  

نصف مایه را داخل قالب بریزید و بعد قالب را در یخچال قرار دهید (اگر عجله داشتید می‌تونید داخل فریزر بذارید).

نکته: حتما کف مایه را قبل از قرار دادن در یخچال از روی مایه جمع کنید، چون در غیر اینصورت بین دو رنگ حباب‌هایی دیده می‌شود.

پودر کاکائو رو با ۴ ق س آبجوش مخلوط کرده و به بقیه مایه اضافه کنید.

بعد از بسته شدن کرم سفید، مایه کاکائویی رو داخل قالب بریزید. سعی کنید اینکار را خیلی آرام انجام دهید تا سطح بین دو رنگ صدمه نبیند.

نکته: در صورتیکه لایه سفید خیلی سفت شد ممکن است دو لایه از هم جدا شود. هنگامی که لایه اول کمی سفت شد آرام آرام لایه دوم را داخل قالب بریزید.

 قالب رو داخل یخچال بذارید تا کرم کاملا ببندد و پس از بسته شدن با چاقویی لبه‌های کرم رو از دور قالب جدا کرده و روی ظرف مورد نظرتان برگردانید.

 

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *