صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سمانه خاکبازان: «بیست سال و سه روز» روایتی خواندنی از زندگی جوانترین شهید مدافع حرم

۰۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۶:۵۲
کد خبر: ۶۶۶۵۲۲
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
نویسنده کتاب «بیست سال و سه روز» گفت: کتاب «بیست سال و سه روز» مربوط به جوانترین شهید مدافع حرم است، جوان‌ترین شهید مدافع حرم سید مصطفی موسوی نام دارد و تولد ۲۳ سالگی خود را در جبهه سوریه جشن می‌گیرد و پس از مدت کوتاهی به شهادت می‌رسد.

سمانه خاکبازان در گفتگو با پیرامون مضمون کتاب «بیست سال و سه روز» گفت: کتاب «بیست سال و سه روز» مربوط به جوانترین شهید مدافع حرم است، جوان‌ترین شهید مدافع حرم سید مصطفی موسوی نام دارد و تولد ۲۳ سالگی خود را در جبهه سوریه جشن می‌گیرد و پس از مدت کوتاهی به شهادت می‌رسد.

وی در همین راستا ادامه داد: شهید مصطفی موسوی همانند سایر جوانان امروزی زندگی می‌کرد شاید اگر او را در خیابان می‌دیدید هیچ تفاوتی با جوانان روز جامعه نداشت، اما مطالعه کتاب باعث اوج گرفتن اندیشه‌های عمیق و سعادتمندانه وی شده بود، مطالعات سبب شد که شناخت بسیاری نسبت به ولایت و رویداد‌های جامعه همچنین مهدویت و دفاع از اسلام کسب کند، برای یک جوان دهه هفتادی چنین حرکت و چنین اندیشه‌هایی بسیار عجیب است، برای وی حرکت بسیار مقدس و هدف بسیار بلند بود، وی با تحمل تلاش و سختی توانست خانواده اش را راضی کند تا اجازه دهند و برای به عنوان مدافع حرم به سوریه برود.

خاکباز سبک نگارش کتاب را مورد بررسی قرار داد و افزود: کتاب به صورت سبک داستانی نوشته شده و از ابتدا یک راوی کل به بیان قسمت‌های مختلف زندگی این شهید بزرگوار پرداخته است، در عین حال بسیار ساده و روان نوشته شده که این مهم از جذابیت زیادی برخوردار است.

نویسنده کتاب «شاهرگی برای حریم» بیان کرد: کتاب «بیست سال و سه روز» به صورت روایت گونه بیان می‌شود، خواننده به راحتی با آن انس گرفته و سبب می‌شود تا با شخصیت اول که همان شهید سید مصطفی موسوی است ارتباط بگیرد و حتی همزاد پنداری کند، این رابطه عمیق ذوق مخاطب برای ادامه داستان را در بر دارد.

وی جذاب‌ترین بخش کتاب «بیست سال و سه روز» را تحولات درونی شهید سید مصطفی موسوی دانست و افزود: تحولاتی که درون این شهید رخ داد بسیار ژرف و عمیق بوده و مطالعات درست، زمینه را برای رشد و تعالی فکری و اندیشه‌ای او فراهم کرد.

خاکبازان به دلیل نام گذاری کتاب «بیست سال و سه روز» اشاره و بیان کرد: شهید سید مصطفی موسوی ۲۳ سال و سه روزه بود که به شهادت رسید، سن کم او در بین مدافعان حرم او را به چهره‌ای خاص بدل کرده بود، از این رو نام کتاب را برگرفته از سن وی انتخاب کردم.

وی ابراز کرد: شهید سید مصطفی موسوی جوانی همانند سایر جوانان بود عاشق موسیقی پاپ و سنتی بود، اگر با بچه‌های فامیل جمع می‌شدند می‌زدند به دل جاده و می‌رفتند سفر، اما نماز اول وقتش هیچ وقت ترک نمی‌شد، هر پنج شنبه بهشت زهرا می‌رفت هم سر خاک خسرو شکیبایی و پیمان ابدی، هم سر خاک شهید پلارک و شهدای گمنام.

خاکبازان به رویکرد و سبک زندگی شهید موسوی اشاره و خاطرنشان کرد: شهید موسوی اهل نماز سر وقت بود؛ همین مقوله وی را به سوی پله‌های بعدی رشد و تعالی راهنمایی کرد، از سوی دیگر مطالعات عمیق وی عاملی برای آگاهی و کسب اطلاعات شد همه این موارد در لابه لای داستان به خوبی بیان شده و رشد و تحول فکری و اندیشه‌ای او به زیبایی مطرح گردیده است لذا قطعاً مخاطب با خواندن آن می‌تواند با سبک زندگی یک شهید هم عصر خود آشنا شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *