صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بازی انتخاباتی جمهوریخواهان و دموکرات‎ها؛ چرا ترامپ و بایدن تفاوتی ندارند؟

۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۰۳:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۶۶۲۸۳
همرمان با نزدیک شدن به موعد برگزاری انتخابات آمریکا چالش های پیش روی این کشور در حال افزایش است.

به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا نزدیک‌تر می‌شویم و هر روز که می‌گذرد تنور کارزار انتخاباتی داغ‌تر می‌شود.

آمریکا در وضعیتی قرار دارد که قرار است یک «زایمان سخت» داشته باشد؛ آیا درد این «زایمان سیاسی» با تغییرات گسترده‌ای در آمریکا و جهان همراه خواهد شد؟

در یک سو دونالد ترامپ، رییس جمهور کنونی آمریکا قرار دارد که حتی هم حزبی‌های جمهوریخواه او نیز از رییس جمهور قطع امید کرده‌اند و در سوی دیگر جو بایدن دموکرات حضور دارد که همقطاران وی در حزب دموکرات، تمام قد از نامزد خود حمایت می‌کنند.

رقابت‌های انتخاباتی آمریکا به شدت ادامه دارد و در این میان هر یک از طرفین با اظهارات خود سعی دارند هواداران را به وجد بیاورند، تحریک کنند و آنها را به اوج احساسات سیاسی بکشانند.

تا پیش از این ترامپ با سخنان خود سعی داشت آمریکا را در صورت شکست خود در انتخابات به آشوب بکشد و حتی سخن از جنگ داخلی و درگیری‌های گسترده در این کشور بر زبان می‌راند.

وی حتی اعلام کرد که شکست احتمالی در انتخابات مقابل بایدن با تقلب خواهد بود.

ترامپ هواداران خود را تحریک کرده و فراخوانده که اگر بایدن پیروز شد به خیابان‌ها بروند و تظاهرات کنند و نتایج انتخابات را نپذیرند.

نخستین مناظره انتخاباتی دو نامزد جمهوریخواه و دموکرات از نظر کارشناسان آمریکایی و مردم این کشور افتضاح‌ترین مناظره‌ای بود که تاکنون برگزار شده است.

اگرچه مناظره‌های دوره‌های گذشته انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا دست کمی از اکنون نداشت.

نخبگان و فرهیختگان آمریکا مناظره بایدن و ترامپ را یک فاجعه سیاسی برای این کشور دانستند که آبروی سیاسی آمریکا را برد.

در هر حال آمریکا روزهای سخت و دشواری را سپری می‌کند، دورانی که هر اتفاقی در این کشور ممکن است بیفتد.

اما یک نکته را در این میان نباید از یاد برد، آیا واقعا آن چیزی که اکنون در آمریکا دیده می‌شود، واقعی است یا آن هم یک بازی سیاسی  در این کشور است؟

در پس این رقابت‌های انتخاباتی، مهمترین و بغرنج‌ترین مشکلات و معضلات به حاشیه رفته و در این میان فکر و ذکر همگان پیروزی یا شکست دو نامزد در این رقابت‌ انتخاباتی شده است.

آیا واقعا انتخابات در آمریکا تا این اندازه برای جهان اهمیت پیدا کرده و سرنوشت ساز شده است؟

در این میان برخی پیروزی ترامپ را آرزو می‌کنند و برخی دیگر پیروزی بایدن را آغاز دوره تازه‌ای برای آمریکا و جهان تصور دارند.

اما این انتخابات آنقدرها هم مهم و حساس و تأثیر گذار نیست که به این شدت با توجه روبرو شده است.

داغ کردن تنور انتخابات در آمریکا برای انحراف افکار عمومی از تحولات، معادلات و اتفاقاتی است که در جهان در حال وقوع است که می‌توان گفت پشت پرده آن آمریکا و صهیونیست‌ها قرار دارند.

دنیا درگیر ویروسی کشنده و وحشی به نام کروناست، این ویروس همچنان در حال یکه تازی است، تعداد کشته‌ ها هر روز افزایش می‌یابد و تعداد مبتلایان این ویروس نیز میلیونی شده است.

در گوشه‌هایی از دنیا، مردم بر اثر جنگ‌هایی که نظام سرمایه داری به وجود آورده کشته می‌شوند که این کشته‌ها تعدادشان از کشته‌های روزانه بیماران کرونایی بیشتر است.

دنیا اکنون به جای آنکه نگران ماندن یا نماندن ترامپ در کاخ سفید باشد یا اینکه خرسند از احتمال پیروزی بایدن در انتخابات، روز شماری کند، باید به فکر باز آفرینی خود در دیدگاه‌های انسانی و اخلاقی باشد.

مردم دنیا از کرونا می‌میرند، در جنگی که به مردم مظلوم یمن تحمیل شده قتل عام می‌شوند، در سوریه، عراق، افغانستان و اکنون نیز در جمهوری آذربایجان و ارمنستان کشته می‌شوند، اما همه توجهات به سوی انتخابات آمریکاست.

چرایی این اتفاق برای این است که غول رسانه‌ای دنیا در دستان نظام لیبرال سرمایه داری حاکم بر آمریکا است که گردانندگان آن صهیونیست‌ها هستند.

دموکرات و جمهوریخواه هیچ تفاوتی با هم ندارند، این دو به سان این ضرب المثل فارسی هستند که«سگ زرد برادر شغال است»، اکنون نیز افکار عمومی دنیا را با رقابت‌های انتخاباتی خود به بازی گرفته‌اند و آنها را از اتفاقات مهمتر جهان غافل کرده‌اند.

گره زدن نتایج و سرنوشت دنیا و کشورها به این انتخابات یک اشتباه راهبردی در محاسباتی است که صورت می‌گیرد.

اکنون نیز ترامپ در یک کارزار انتخاباتی، یا به تمسخر یا مظلون نمایی گفته اگر شکست بخورد باید آمریکا را ترک کند؛ نظام سرمایه داری در آمریکا که زیر نظر صهیونیست‌ها است خوب بلد است افکار عمومی دنیا را در دست بگیرد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *