صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوت و فن‌های تهیه چیپس سرکه‌ای

۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۰۳:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۶۶۲۴۰
چیپس در اصل نوعی اسنک است که از برش‌های سیب زمینی ورق شده نازک و سرخ کردن آن در روغن فراوان تهیه می‌شود.

- تبیان نوشت: یکی از تنقلات خوشمزه که طرفدار ان زیادی در بین افراد و مخصوصا کودکان دارد، چیپس سیب زمینی می‌باشد.

سیب زمینی را حدودیک ساعت در سرکه نگه دارید و پس از آن درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

در مرحله بعد از تهیه چیپس سرکه ای، درون یک ظرف گود، کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا روغن داغ شود، سپس حرارت را متوسط کنید و ورقه‌های سیب زمینی را یکی یکی در روغن بیندازید تا رنگ آن‌ها طلایی شود و حالت ترد پیدا کنند.

نکته: توجه داشته باشید زمانی که سیب زمینی‌ها را در روغن می‌ریزید، آن‌ها به هم نچسبد.

حالا پس از سرخ شدن سیب زمینی، از روغن خارج کنید و روی یک پارچه تمیز و یا کاغذ مخصوص بگذارید تا روغن چیپس‌ها گرفته شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *